- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrunner
csendes tag
válasz
vargalex #2514 üzenetére
Nem indult el igy sem.
Felulirtam a /etc/config/wireless-t a wifi detect kimenetevel. ahogy irtad, ujra konfigoltam (SSID, WPA-PSK, ilyesmi) es elinditottam a wifi commanddal, de ugyanugy 0% - 0 dBm.Ezek jok igy? (Az SSID/BSSID-t en pontoztam ki)
Mode: Master | SSID: ...
BSSID: ... | Encryption: WPA2 PSK (CCMP)
Channel: 11 (2.462 GHz) | Tx-Power: 20 dBm
Signal: 0 dBm | Noise: -95 dBm
Bitrate: 0.0 Mbit/s | Country: USAz interface mode Access point-ra van allitva, HT mode 20 MHz, Country code: US.
Az az erdekes, hogy a LuCI Network -> Wifi -> Wireless Overview-ban ha a Generic MAC80211 802.11bgn (radio0) melletti Scan gombot megnyomom, tobb kepernyonyi wifi halozatot felsorol, ami nekem azt sejtteti, hogy "wifi-ul" tud a router, legalabbis venni igen, csak adni nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest