Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinisi

    senior tag

    Sziasztok!

    Többen használjuk a netet és mivel csak a gond van azzal, hogy ki hogy illetve hogy nem korlátozza gépét, ezért szeretném ezt megoldani (központilag) Wifire és Lan-ra is

    1. Wifin: Guest Wifi by suste/HeadLess menüben:
    - Guest AP Encryption: psk-mixed(-re állítottam és adtam neki jelszót)
    - Guest Download/Upload Speed: itt állítottam be, hogy wifin mennyi legyen fel/le az annyi...
    Látom a Hálózat/Wifi menüben a létrehozott hálózatot, és az eszközök is mutatják, fel lehet rá csatlakozni, és használható... gondolom ezzel ez a része pipa. Vagy van még valami amit állítani szükséges itt?

    2. Lan-ra mi a megoldás, vagy csak én nem találom ennek a beállítását? Szóval itt milyen lépések szükségesek, illetve lehet ezt a részét egyáltán koráltozni?

    3. Van olyan menüpont Lucin ahol lehet látni az ip-hez rendelt forgalmat?

    4. A hálózati eszközök elérését (routerra kötött nyomtató, illetve egy hdd), hogy tudom korlátozni(wifi/lan)?

    5. Igen régen jártam már a Lucin és nagy örömömmel konstatáltam, hogy menet közben be lett építve egy Wifi Analizer(is)!!! :C
    Ezzel kacsolatban nem vagyok biztos a leolvasásában amikor korábban interferenciás problémánk adódott a szolgáltató embere is ilyen appot használt, de akkoriban nem volt ennyi eszköz mint most, és könnyen el lehett dönteni melyik másik csatornálra kell állítani. Most, hogy döntöm el, hogy hova állítsam az eszközt? Látom, hogy van akinek csak egy görbéje van és van akinek kettő csúcsú "hulláma" is van és jólva több az eszköz... lehet, hogy a jelenlegi zsúfoltság okozza a napközbeni 1-3x-i szétkapcsolódást wifin?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák