Hirdetés
- iPad topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirke
tag
Csak sajnálni tudlak, ha nem érdekel a dolgok miértje.
Egy ilyen frissítés, és hiba visszavezethető egyértelmű okokra. Az, hogy ne őrizzem meg a beállításokat, nem különösebben nagy kihívás, és nem derül ki, hogy mi okozta. Én az okra vagyok kíváncsi. Nem biztos, hogy bárki is tudja, még talán vargalex sem, de az is egy válasz.
A Te válaszodból viszont kiderült, hogy nem Neked címeztem a kérdést. Könnyű kapásból azt vágni rá, amit Te válaszoltál.
Ha viszont le lett írva a válasz (nem az, hogy csináljak alapbeállítást, vagy hogy dobjam el a beállításokat), akkor légyszíves mutasd meg, vagy csak írj annyit, hogy keressem meg, mert elhangzott. Direkt úgy kezdtem a hozzászólást, hogy 'bocs, ha már volt, de nem találtam kapásból'.
Egyedül a smartos válaszod ért valamit, azt köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest