- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
55 literes a tankja. A szintjelző egy autóban sem tökéletesen pontos, lötykölődik, ferdén áll, nem szabályos a tank alakja stb.
A megtehető táv az adott pillanatnyi fogyasztásból kalkulálandó, ami nullázás után először állást, majd lassú elindulást jelent, ilyenkor a legnagyobb a pillanatnyi fogyasztás, ennek szépen mennie kell felfelé (a km-nek), ahogy beáll a tempó. Persze városban ez gyanítom nem fog túlzottan 10 alá menni.
Példának okáért:
Az én tankom 70 literes, 69.2 volt eddig a legtöbb, amit beletettem, ekkor már 15km-t mentem 0 hátralévő km jelzéssel. A felső fele a mutatónak kb 400km-re elég, az alsó 300. Nullázás után 600km körüli értéket szokott mutatni, fel tudom vinni 1000km-re is, 80-nal tojásgázon, de ha 1 percig odalépek neki inkább 600 alatt lesz az. Szimpla matematika, átlagszámítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Peugeot PHE200 Mont Blanc - kerékpár
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged