Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blueye #24202 üzenetére
USA Toyota kifejezetten írt is erre körlevelet hogy csak a kifejzetten erre kialakított negatív pontra menjen a bikázás rav4 hybrid esetén (és magyar leírásban is benne van). A "pici" gond hogy a másik végében van a motortérnek mint a kivezetett akku pontok.... Zsebbika kábele nem éri át. Nekem különben [ez] van, Lidl linket már nem találom, ott vettem akkor még 20 ezerért. Régi dízel skodát is simán beindított (1.9 tdi-t tippelnék, de mélygarázs volt, sort generált, nem dumáltunk csak indítottunk).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest