Hirdetés
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Drizzt #18754 üzenetére
Én valamelyik jobbost húztam le az nxel Hogy épphogy el tudtam osonni a Vernezorol a Shell fele, de nem lett baja szerencsére . Hangra azt hittem valamelyik koptato műanyagot húztam le a padkan… (imádom hogy ez nem ér le mindenhol, mint a Yaris
lexuson van billenő tükör, de szerintem béna old schoolos a konfigja és az ocdmet is bassza ( be kel nyomni valamelyik irányra a tükör állítást és világít is a led )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Huawei Matebook 14 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest