- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
válasz KTTech #15186 üzenetére
hja, okt 5én viszem a Jettát szigeteltetni, kerékjárati ívek, négy ajtó, tetőkárpit, opcionálisan csomagtartó. Főleg gördülési zajt "észlelek" amúgy, elvileg 69db(A)-s külsőkkel megyek (MCC2, 16"). . Nézegettem, 18-as felniket geizhalson, ránéztem a 18"-as méretbeli CC2 zajszintjére, és, 72db(A), az meg "masszív" VÉtelkor mondtam is az eladónak, hogy szempont volt a 16-os felni is, olyan okokból, mint komfort, fogyasztás, zajszint.
Cserébe kevésbé mutatós. Hát ilyet!
Amúgy érdemes lehet IS300H-kat is nézegetni, használtan OFC. Sokkal rövidebb-kompaktabb, mint a Camry, és nyugisra hangolva. Charles nem írta, hogy csak újat szeretne. Nekem amúgy jobban tetszik az IS, mert pont kellemes arányokkal bír& nem túl hosszú-nem túl nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Corel Draw topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Midea M7 robotporszívó újszerű állapotban!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Eladó újszerű next level racing szimulátor szék!
- BMW egyedi montain bike bicikli 26-os
- Újszerű! Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest