Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz andorra #1729 üzenetére

"Kijelölöm mind, majd egyetlen paranccsal vágólapra teszem őket"
    Továbbra is kérdéses, hogyan. :) Hogyan lesz neked ebből olyan fájllistád, mint amiről a kérdező beszélt? Elsőre is értettem, hogy az összes fájlt megmutatod egy helyen, aztán kiterjesztésre szűrsz, de:
    1.) ez nagyon sokáig tarthat jól egymásba ágyazott könyvtárak esetén, nagyon sok fájlnál, és akkor még sehol sincs a lista, ami a végcél, míg az említett tree-vel egyből lehet fájlba küldeni a cuccot
    2.) ha megvan a kijelölés, utána Ctrl+C és esetleg egy Notepadba Ctrl+V nem működőképes; ha a kijelölt fájlokat pedig egyszerűen egérrel áthúzod, akkor csak azok tartalma kerül bele a jegyzettömbbe, az meg szintén nem volt szükséges.
    Tehát hogyan is lesz ebből fastruktúrád egy fájlban? Még mindig elbeszélünk egymás mellett.

"Azt egyébként is nehezebb fejben tartani."
    Hát ez valóban rendkívül hosszú időt igénylő memorizálást igényel, hogy valaki fejben tartsa ezt: tree /f >tree.txt :D
    Főleg, hogy fastruktúrát szeretnél elmentetni, akkor a "tree" egészen félrevezető. ;]

"A Midnight Commandert köszönöm, de nekem TC-ben lenne csak jó."
    Erre igazából nem tudom, miért reagáltál, mert nem neked ajánlottam. Érdemes megnézned a fejléceket is a hozzászólásoknál, lásd: "(#1728) Sk8erPeter válasza Kékes525 (#1725) üzenetére"...

Új hozzászólás Aktív témák