Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fujifilm X
- Pánik a memóriapiacon
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
andorra
üzenetére
"Kijelölöm mind, majd egyetlen paranccsal vágólapra teszem őket"
Továbbra is kérdéses, hogyan.
Hogyan lesz neked ebből olyan fájllistád, mint amiről a kérdező beszélt? Elsőre is értettem, hogy az összes fájlt megmutatod egy helyen, aztán kiterjesztésre szűrsz, de:
1.) ez nagyon sokáig tarthat jól egymásba ágyazott könyvtárak esetén, nagyon sok fájlnál, és akkor még sehol sincs a lista, ami a végcél, míg az említett tree-vel egyből lehet fájlba küldeni a cuccot
2.) ha megvan a kijelölés, utána Ctrl+C és esetleg egy Notepadba Ctrl+V nem működőképes; ha a kijelölt fájlokat pedig egyszerűen egérrel áthúzod, akkor csak azok tartalma kerül bele a jegyzettömbbe, az meg szintén nem volt szükséges.
Tehát hogyan is lesz ebből fastruktúrád egy fájlban? Még mindig elbeszélünk egymás mellett."Azt egyébként is nehezebb fejben tartani."
Hát ez valóban rendkívül hosszú időt igénylő memorizálást igényel, hogy valaki fejben tartsa ezt: tree /f >tree.txt
Főleg, hogy fastruktúrát szeretnél elmentetni, akkor a "tree" egészen félrevezető.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"A Midnight Commandert köszönöm, de nekem TC-ben lenne csak jó."
Erre igazából nem tudom, miért reagáltál, mert nem neked ajánlottam. Érdemes megnézned a fejléceket is a hozzászólásoknál, lásd: "(#1728) Sk8erPeter válasza Kékes525 (#1725) üzenetére"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hogyan lesz neked ebből olyan fájllistád, mint amiről a kérdező beszélt? Elsőre is értettem, hogy az összes fájlt megmutatod egy helyen, aztán kiterjesztésre szűrsz, de:
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)