Hirdetés
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Valami baja van a tápomnak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
az egy dolog hogy azt látod lezabálja a ramot, de egyáltalán nem biztos hogy az a gond...
egy win újratelepítés sokszor segít, nálam az 1 éve belakott 8.1 alatt állandoan lefagyott, win 10 felment, azóta stabil a játék.
videó kártya driver pedig ha nvidia nem tudom, de AMD-nél sokan az "amd-catalyst-15.11.1beta" emelgették, mint jó, stabil driver.
Nálam az is stabil volt, de azzal laggolt a játék, durva fps esések voltak, az új crimsonokkal nem volt gondom.
SSD- nem tudom használ -e valamit, én arra tettem, a 120gb ssd-re win mellé elfér bőven.
-
válasz
vendingo
üzenetére
nekem egy időben a routerem indult újra játék közben valamiért. nem jöttem rá, miért csinálja, aztán megszűnt ez a probléma, az utóbbi 1 hétben atomstabil a játék.
világon/textúrán átesés is volt az egyik küldinél (amelyikben a detonátort kell persztrálni, amíg fel nem robban), ugyanazon a helyen. restart meggyógyította.
hang is elment egyszer, restart meggyógyította.
backpack craftnál meg figyelek, hogy a nem használt fegyverek a stashben legyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- Új gaming tablet érkezik a Lenovo légiójába
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest