- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Anonymus23 #43495 üzenetére
ha másutt(más játék, win, torrent,stb..) nincs gond nehogy már a router legyen a baj
kicsit bosszantó, benne vagy a móka közepén és egyszer csak kidob...
legalább lenne egy két tipp mit tegyek,esetleg ami másoknak bejött, a router cserén kívül.. vagy van? én nem találtam...
telekom 1000es optikai a net, patent amúgy,....
a játék szerverrel lehet gond..
van amikor last stand-ban engem már rég teleportál, kezdem a játékot, szedem az állomást, a többieket pedig akkor kezdi berakni a játék, máskor meg fordítva... -
flash-
veterán
miért deltázik ez a szar folyton?????
-
flash-
veterán
hát nem valami nagyszám ez a classified csapásmérő...
semmit nem gyógyít ez a "visszagyógyító" talent... -
flash-
veterán
na beadta ezt a megállító fegyót.
kézreálló és parancsoló talentekkel. melyiket mire rolloljam szerintetek?
és milyen build való hozzá? vagy nem egy nagyszám ez a fegyó? -
flash-
veterán
ha ezeket teljesítjük (Assault" Commendations Clarification)
akkor mivel jobb? több ládát dob, nagyobb eséllyel classified itemet, vagy csak több ge pontot? -
flash-
veterán
könnyűgéppuskás buildre van tippetek?
milyen itemek kellenek milyen statokkal, stb,melyik fegyó?
egyáltalán van értelme?
vagy nincs mert a gépkarabély sokkal jobb? -
flash-
veterán
kicsi markolatból lehet olyan hogy 19 kritikus sebzés, x kritikus találati esély, és még vmi?
már milliót gyártottam de csak olyad ad amin krit sebzés van..együtt la kettő lenne a tuti..
-
flash-
veterán
ezek az exotic ládák hol/hogy fognak esni? hol lehet ezt lootolni?
-
flash-
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42980 üzenetére
köszi!
eddig egyedi m44 jött be a legjobban, lévén hogy 4 kiegészítőt fel lehet rá tenni...
-
flash-
veterán
pve-re(last stand pl.)melyik a legjobb sniper nagyobb távolsárgra?
-
flash-
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42956 üzenetére
ezen diablo 3-ban is sokat gondolkodtam már aztán a megoldás tök egyszerű..
aki rendszeresen sokat játszik annak nyilván nagyobb az esélye a jó lootra, és arra is hogy egy nap egy játék alkalmával néha essen több jó loot is
ennyi
gratula!! -
flash-
veterán
itt alul a fegyverek résznél a százalék azt jelenti hogy abból a fegyberből a max dps hez képest mennyivel kevesebb a fegyveren a dps?
vagy valami lyesmit?
[link] -
flash-
veterán
van valahol lista arról hogy egy fegyveren, itemen mettől meddig skálázódhatnak a dolgok?
pl. fegyveren a sebzés,stb...nagy hasznát venném
köszi előre is -
flash-
veterán
üdv
van bármi távolság térkép? pl a játékban 10 méter mekkora táv?
-
flash-
veterán
kérdés:
a mostani LVOA-C fegyómon ez a kézvédő van:
30%újratöltési idő
2.5 visszarúgás
4% kritikus sebzésvettem a speckó vendortól egy kézvédőt:
18%krit sebzés
5 optimális táv
2.5 visszarúgásmégis ezzel az utóbbival 25ezerrel lenne kevesebb a dps.. kérdezném hogy azért mert a játék a dpsbe az újratöltési időt is beleszámolja? azért? de az másodpercen túl van a dps pedig damage per second.. nem igazán értem, de csak erre tudok gondolni.. de akkor elvileg az utóbbival hiába kisebb a dps nagyobbat sebzek nem?
-
flash-
veterán
4 csapásmérő mellé melyik más set 2 darabját érdemes betenni pve-n és pvp-n?
ezen agyalok, de nem tudok dönteni...
esetleg sárgát? -
flash-
veterán
ez a globális esemény a terminálon mi a csuda? volt már iylen esemény? mikor lesz? milyen időközönként van?
erről semmi infót nem találtam -
flash-
veterán
a 30% pontosság statnak van bármi fontos szerepe gépkarabélynál?
gondolok itt az őrszem döntése set 2-ik bonusz statjára..
vagy csapásmérő mellé baromság az őrszem set? -
flash-
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42279 üzenetére
köszi utána nézek...
fegyónál mi a legfontosabb?
mert dps szerint talán a g36 a legütősebb, de mégse azt ajánlgatják, inkább lvoa, és m4... -
flash-
veterán
válasz
Snip3r_HUN #42276 üzenetére
köszi, tanulmányozgatom
Predators mark(ragadozó kézjegye)-ból érdemes a 4es set is ? vagy nem tul releváns az a setbonus amit ad?
-
flash-
veterán
üdv!
PVE és PVP(Last stand)-re mik a legjobb dps buildek?
ruha szet+fegyó kombók érdekelnének!
köszi előre is -
flash-
veterán
üdv
egy kérdés:
van valami segétdlet ami segit eldönteni hogy az esett fegyver jobb e-rosszabb e DPS-ben mint ami most van?
mert ránézésre nem tudom, annyira nem vágom, g36 van. ha esik valami más néha átrakosgatom a kiegészítőket és úgy megnézem mennyi a dps de így macera.. az értékek amit mutat a fegyónaál az mindig mérvadó..pl milyen gépkarabélyok most a jók?
-
flash-
veterán
üdv
kérdés: dx12 módot miért nem tudom bekapcsolni?
win 10, r9 290 oc a vga-m..
-
flash-
veterán
most mit érdemes farmolni a divisionban? mit érdemes csinálni?
(sárkányfészek ahogy nézem már felejtős)
-
flash-
veterán
az új 1.4-es patch ben melyik setes itemek kapnak buffot? miket érdemes félretenni?
-
flash-
veterán
az miért van hogy az eszköztáramban lévő fegyvereket ha nézegetem más dpst ír ki rá ha csak simán megnyitom és nézegetem, és mást amikor a fegyberboltban el akarom adni.
pl van egy katonai p416, ha simán az eszköztában nézem 97 ezer dps-t ír,
ha a fegyverboltban rámegyek hogy eladás ott pedig 110.000dps-t ír ugyanarra a fegyverre..ennek mi az oka?
-
flash-
veterán
nem mindig tudom a játékban hogy hogyan sebeznék többet, a kiirt dps érték gondolom nem mindig mérvadó..
egy kesztyűmon volt 600 gépkarabély sebzés, akkor 263 ezer volt a dps, aztán átrolloltam kritikus sebzésre és igy csak 259 ezer lett a dps, de az a 42% az mégiscsak 42...
most így a krit sebzés az 183%, az esély 22%
nem tudom jól tettem e de úgy gondolom nem minden a dps, kell magas krit is..
vélemény? -
flash-
veterán
védelem az elitektől mennyire fontos?
mert van két fegyvertokom.
amelyiken több páncél van azzal 309 ezer a szívósság és 73% a páncél,
amelyiken pedig védelem az eliteken azaal 282 ezer a szívósság és 69% a páncél..melyik a jobb?ilyenkor ti hogy szoktatok dönteni?
-
flash-
veterán
a sentry build müködik a g36-al?
mert elvileg a g36 az automata nem pedig félautomata..néhány tippet adnátok a sentry jó kihasználásához?
csak fejlövésnél müködik? -
flash-
veterán
pl. G36 nál kiegészítőknél melyik a legfontontosabb?
kezdeti lövedék stabilitás
vagy
visszarúgás
vagy
horizontális visszarúgás uralása?
vagy
kapáslövés pontossága?nem igazán tudom a gyakorlatban mi a különbség...
-
flash-
veterán
x45-ösbe hol lehet szerezni cső alá szerelhető módosítót?
-
flash-
veterán
jól látom hogy ha a 75% páncél értéket elértem akkor már hiába van utána újabb olyan cuccom amin van páncél érték, nem lesz magasabb a szívósság ?(és a páncél érték sem megy 75% fölé?)
-
flash-
veterán
válasz
Raulblanco07 #22513 üzenetére
oké van ilyen is, meg olyan is hogy egyik állandoan előre megy aztán a többi 3 meg szenved, mert nem tudják éleszteni a 4iket(érthető okokból), vagy mondjuk olyan láma hogy nem megy fedezékbe csak beleáll a mobokba aztán másodperc alatt fekszik is, szóval publicban mindenkinek 250GS aztán meg ilyen "játékstílussal" tolják
-
flash-
veterán
értem és köszi..
van itt 1-2 játékos aki pedig underground Heroic-on játszana esténként?
2 játékost keresünk.egyszerűen lehetetlen találni normális jatekosokat public-ban..
231-es szintű vagyok, de nem én halok előszörDPS:215 ezer
sziívósság:350 ezer
fegyversebzés:13.800 -
flash-
veterán
most akkor ez azt jelenti hogy a csapásmérő hátizsák csak falcon lost hard-on esik?
tehát akkor hősin nem esik, így nem is lehet farmolni belőle 268-ast?
-
flash-
veterán
kiegészítőben melyik szettre kell gyúrni ha jó dps karit szeretnék?
-
flash-
veterán
268-as csapásmérő cuccok bárhol eshetnek? (metro kiegészítő, napi küldetés, dz, stb) vagy csak incursion heroic? vagy hogy van ez?
dps-es build-re egyáltalán melyik settek a legjobbak?
kellene valami segítség, mert megakadtam.. csapásmérő szettem van, az új kiegben esnek az itemek de valahogy nem haladok, nem fejlődök(200edps, 230e szívósság)
-
flash-
veterán
ez hogy mi hol eshet lista ez mennyire pontos?
linkkifejezetten a csapásmérő érdekelne.
ezek szerint egy body armor nem is eshet kihíváson csak hard-on?
továbbá ami hardon eshet csak az gondolom nem lehet 191 es szintűnél magasabb? -
flash-
veterán
az miért van, hogy ha meghalok sokszor előfordul hogy éleszteném magamat, körbeér a zöld kör mégsem ébredek fel hanem úgy négykézláb marad a karaketer...
ez a bug még mindig fent áll?
már pár hónapja is tapasztaltam -
flash-
veterán
azt kérdezném hogy a csapásmérő szett összes itemjéből van 240 es szintű? és az a max a csapásmérőből?
és melyiket hol lehet beszerezni? -
flash-
veterán
a fegyversebzés mennyire ad reális értéket?
beleszámolja a criteket és mindent?mert a sima dps úgy tudom elég csalóka...
-
flash-
veterán
egy ruha, vagy fegyveralkatrész tulajdonságai közül a kritikus sebzés és esély-által adott sebzés többletet beleszámolja valahol a játék az össz. sebzésbe?(pl mint a diablo-nál hogy a dps az a kritekkel együtt kerül kiszámításra)vagy képzeljem hozzá?
-
flash-
veterán
augra, ak-ra, vectorra mik a legjobb statok?
mely 3 stat a nyerő?(magyar nevüket írjátok légyszi)
-
flash-
veterán
van pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
egy ruha, vagy fegyveralkatrész tulajdonságai közül a kritikus sebzés és esély-által adott sebzés többletet beleszámolja valahol a játék az össz. sebzésbe?(pl mint a diablo-nál hogy a dps az a kritekkel együtt kerül kiszámításra)vagy képzeljem hozzá?
másik kérdés:
eszköztában a karakter lapon attól függően változik a fegyversebzés, a kritikus találat esély-sebzés, hogy mely két fegyver van berakva elsődlegesnek és másodlagosnak.
vagyis összeadásra kerül a két fegyver által adott statok?
pedig egyszerre csak egy fegyverrel lövök...
vagy ez azt jelenti hogy pl. elsődlegesnek az ak-t használom és annak sebzése attól is függ hogy milyen statokkal felszerelt másodlagos fegyverem van? -
flash-
veterán
http://divisiontracker.com/ -ra hogy lehet felkerülni?
-
flash-
veterán
üdv
fekete képernyővel indul a division.
Eddig is volt ilyen gond.
viszont eddig úgy volt hogy ha elindult fekete képernyővel, nyomtam egy alt+enter-t-, erre ablakos módra átváltott.
bezártam, és a következő inditásnál már rendes képpel indult.most bárhányszor inditom fekete képernyő van(hang az van) alt entert alt tabot ctr-del-t hiába nyomok, nem vált át desktopra.
vagy átvált de a tálcán lesz a játék és hiába kattintok rá nem hozza be... -
-
flash-
veterán
olyan kérdésem lenne hogy a csapásmérő sett 4.(utolsó) fő adottsága mennyire jó bonus?
érdemes kihasználni? vagy jobban járok 3 csapásmérő-3 taktikus hatalma összeállitással? -
flash-
veterán
válasz
vendingo #14292 üzenetére
Falcon-t szivesen lenyomnám újra olyanokkal akik már megcsinálták és tudják is hogy hogyan kell megcsinálni.
Pubilcban?szinte esélytelen..
5 napig próbálkoztam napi 2-3órát mire beadott publicban egy olyan csapatot ahol tudták mit kell csinálni, nem a falat lőtték és használták a skilleket,
-
flash-
veterán
A másik meg hogy lehet ticketet nyitni-chatelni a supportal, elég készségesek, ott kellene levezetni, de azt is kulturált módon...
ha sokan reklamálják a csalókat és a glitch használókat akkor azért szerintem nagyobb az esélye hogy megoldást találjanak erre.
hiába itt linkelitek a screenshotokat, nem hiszem hogy az ubisoftnál bárki is olvasná a ph fórumot -
flash-
veterán
Incursion - nehéz - fokozaton 3db 170-180 gearscore játékos mellé valakit keresünk aki tudna nekünk segíteni, mert nem boldogulunk...4-iknek online playert szoktunk hívni, de így is esélytelen...
úgyhogy ha valakinek van olyan gearje aki tudna segíteni azt megköszönnénk. -
flash-
veterán
valkinek lenne kedve dz-zni?
172 es a pontzsámom, dz szint 48 -
flash-
veterán
válasz
TTomax #12520 üzenetére
ha alt+entert nyomok akkor lesz kép de kis ablakba fog futni a játék.
ha pedig újra nyomok alt+entert-t akkor sem lesz újra teljes képernyős hanem továbbra is ablakban fog futni, igaz teljes képernyős ablakban.ami nem túl jó mert a vga így szerintem többet terhelődik.leglaábbis én ezt érzem.
ilyenkor bezár, majd a következő indításnál ablakban fut a játék viszont az alt+enterre már igazi teljes képernyő jön be.nálam így van és minden egyes indításnál ezzel szívok.
-
flash-
veterán
milyen vga-kell, hogy ez a játék fusson fraps által mutatott 55-60 fps-el folyamatosan Ultra beállításon1080p felbontásn?
(amúgy amit a fraps mutat a bal felső sarokban, az az átlag fps ugye?)r9 290oc kártyával ultra-n olyan 40-50 fraps-által mutatott fps-el fut.
cpu i5-3570kbár érdekes a cpu-t húzom nem javul az fps, mindegy neki hogy 3400 vagy 4000mhz-en fut.
-
flash-
veterán
válasz
vendingo #11781 üzenetére
az egy dolog hogy azt látod lezabálja a ramot, de egyáltalán nem biztos hogy az a gond...
egy win újratelepítés sokszor segít, nálam az 1 éve belakott 8.1 alatt állandoan lefagyott, win 10 felment, azóta stabil a játék.
videó kártya driver pedig ha nvidia nem tudom, de AMD-nél sokan az "amd-catalyst-15.11.1beta" emelgették, mint jó, stabil driver.
Nálam az is stabil volt, de azzal laggolt a játék, durva fps esések voltak, az új crimsonokkal nem volt gondom.
SSD- nem tudom használ -e valamit, én arra tettem, a 120gb ssd-re win mellé elfér bőven.
-
flash-
veterán
létezik az hogy amióta a Crimson ról visszaválottam a 15.11 beta-ra azóta kevesebb az fps?
vagy csak képzelődök?
-
flash-
veterán
válasz
Snip3r_HUN #11356 üzenetére
jaja.
amúgy nincs valami oldal ahol felteszik minden nap az aktuális megvehető skint?
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy elsődleges fegyvernek közepes távra (általános hasnálatra) melyik fegyó szerintetek az ajánlott-a legjobb?
-
flash-
veterán
"Flash-: mit gondolsz mi történne ha összeengednéd a controllert használókat azokkal akik billentyűzet+egér kombót használnak?"
fogalmam sincs..
életemben összesen kb 1-2 órát ps-eztem..
az is szenvedés volt..
fifával pl. csak forogtam körbe körbe a játékosokkal,stb..szóval fogalmam sincs
-
-
flash-
veterán
A the division cross platform játék?
Tehát pc játékos be tud csatlakozni konzolos csapatba hogy egyutt csapassák? -
flash-
veterán
tudna valaki egy kis segítséget adni?
ha fegyvernél a jobb sebzést szeretném elérni akkor elég a dps-t nézni, vagy a sebzést és az L/P-t is figyelembe kell venni?valami guide oldalt esetleg tudtok adni ami nagyjából leírja hogy mit merre hogyan a gear fejlesztéssel kapcsolatban?
-
flash-
veterán
érdemes minden mellékküldetést és találkozást megcsinálni a játékban?
kapnék jártasságokat ha mindent megcsinálnék? -
flash-
veterán
nem tudok játékot kezdeni.
" a division szolgáltatások jelenleg nem elérhetőek. kérjük próbálkozzon később.
Delta 20010186.volt már ilyen nem egyszer.
nektek is ezt írja ki? -
flash-
veterán
válasz
vegitossj7 #9852 üzenetére
ha alt entert nyomok, akkor ablakban fut a játék,
utána hiába nyomom nem áll vissza teljes képernyőre -
flash-
veterán
elindítom és csak az egér kurzor látszik.
először volt ilyen bug, aztán volt windows újratelepítéstől kezdve msi redistrbute geciség felrakásáig minden, aztán valahogy jó lett.
most jött ez a frissités, újra csak az egér kurzor látszik indításnál.
éjjen, basszameg. -
flash-
veterán
produkál a the division érdekes dolgokat.
videókártya:r9 290x
driver:legújabb
oprendszer: windows 8.1 x64kifagy piros képpel, újrainditom a gépet és ilyen összevisszacsúszott csíkozódott fekete kép fogad.
ki kellett a gépet kapcsolni 10 percre.másnak is vannak gondok a legjuabb radeon driverrel?
-
flash-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged