- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
"munkaidő után"
Biztos kommunista műszak volt nekik9.10-én megvolt az 1000 óra, hát ha majd lesz új dolog benne, jövő héten belelesek.
Ja hogy szkeptikus az ember? Van mireAmi engem érdekelne, csíterekről nem esett szó?
Főnököm szokta mondani, hogy szartunk a kávájára.... -
Anonymus23
veterán
Hát ez nem csak PvP nerf, hanem "masszívan" PvE nerf is.
Pl Falcon-t leggyorsabban 2 sentry (esetleg 1 sentry + 1 striker) meg 2 reclaimerrel lehet letolni. tényleg szünetekkel a hullámok között.Szerintem az Ubi/Massive kicsit fordítva ül a lovon.
Sok időt eltöltött az ember, hogy valamilyen normális/használható geart összehozzon, errefel meg megy nerf esztelenül, mire is értem ezt:
Azok a játékosok, akik ezekben tolják, gyakorlatilag lenullázzák megint amit csináltak, ergo a többségének szarul esik, hogy kezdheti megint elölről. Azok akiknek nincs ilyen, vagy másban tolják se lesznek előrébb, mert nem lesz jobb gearjük, szóval megint az van, hogy ők sem boldogok.
Az, hogy fogalmuk sincs, hogy mit kellene ezzel kezdeni, és néhány köcsög youtuber mondja meg, hogy mi legyen (mint az a buzi, aki állandóan a sentry/pulse/smart cover ellen kardoskodik), az meg nem a közösség, hanem néhány "elite" player magánvéleménye...
Minden jó ha a vége jó, de ennek egyre rosszabbnak tűnik a vége...Szerintem a többit kellene tudni melléhúzni az OP geareknek, de ez persze nem egyszerű, könnyebb a fűnyíró elv, levágom ami kilóg...
-
arnikusz
veterán
Köszönjük.
Én is ezt vettem le a videóból az első részében Scar -H esik a Bosstól és utána azt mutogatja.
Viszont lilaként ACR és shotgunnal kezd.
Csinálok is este egy Tenebrae-t nagy kedvencem volt áprilisban, csak a nosztalgia kedvéért.
Viszont, akkor ScarH, ha esik megmarad, még egy fegyvert esetleg tartsatok meg -MP5. -
arnikusz
veterán
Egy órát néztem.
Ezt már az elején kellett volna így.
Két küldetés Madison és Warrengate.
Zöld taktikus és Végsőt dobott 163 as.
A napi harci feladat egy ládát amiben 163 reckless mellény.
Hutch dodott egy Scar h-t.
Tehát lehet fejlődni Tierenként, más kérdés majd a DZ.
Véleményem változatlan, majd 1.4 és nemzaklat a PTS. -
arnikusz
veterán
Köszönöm.
Az utántöltésnél mindig lemaradok mert a sminkeléssel ( fel-le öltözés) eltökölök és a többiek már zúznak mikor belibbenek.
3 pár fegyverem van használatban : 2 G36, MP7/PP19, Sasg/M870.
A shotikat este lecserélem 2 L86-ra, mert az egeret meg az ujjbegyemet tönkre vágom a sok nyomogatással.Normális sniperre 1.2 óta nem tettem szert, amikor is nagyon ügyesen bezúztam az akkor használatosat és ezek a szép reményűek mostanában 229-es első hullám MA1 tervrajzot nem akarnak berakni.
Ha bemerészkedek a DZ-be G36/MP7-et használok, de ahogy írtam a PP19 -et nagyon szeretem (halálos,brutális,sietős) és mobok ellen közelharcban mindig elkap a harci láz és azonnal cserélem a 108-as tár miatt.
De hát mindenkinek megvannak a maga kis hülyeségei.
-
Anonymus23
veterán
A lényeg:
"Bullet King lives"Ez az open world érdekes lehet, főleg így 33-asok ellen, lesz lehetőségük azoknak is fejlődni, akik nem tudnak csapatban játszani, vagy újak a játékban. Én is 1000 óra felett vagyok mostmár, igaz jelenleg fejlődés sincs a jelenlegi gearekkel (sentry/tact/reclaimer/striker).
-
bombibmw
veterán
Ez ok, de ezzel a buggal gyengébb vagyok jóval annál, mint amilyennek lennem kéne.
Egyszer fél tár is elég egy mobba, egyszer meg két tár kell a nem éppen xar talentekkel rendelkező fegyvereimből.
Érted a problémámat?
Nem az a baj, hogy visszaesik a DPS, hanem az, hogy ez kihat a karakteremre.
Mi a faxnak farmolgassak Sárkányt, meg hasonlókat, ha nem érek vele semmit, mert bugos a játék?
Még egyszer leírom, én nagyon szeretem ezt a játékot, de nem tudok kiteljesedni, mert a játék nem ad rá lehetőséget, sőt, elveszi azt.
A kedvencem az, amikor a zsákba nem fér el, csak 40 cucc 66 helyett. -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Köszönjük!
Szavaztam is.
Holnap remélem lesz már valami info, hogy merre is indul el végre ez a dolog.
Este meg elkezdem a 4. karaktert, mert tegnap az UG már abszolúte fárasztott, nyitottam 3 ládát törnivaló fegyver volt mindegyikben.A DZ1-2 először kihalt a mobok egymást ölték, majd hirtelen rouge hordák az egyik leszedett hátulról , sajna egyedül voltam, de nem volt nálam semmi, úgyhogy gondoltam szórakozok egy kicsit.
Az ellenőrzőponton megvártam míg elindították a kimentést és mikor már tették volna fel a cuccaikat rájuk húztam a környékbeli összes mobot egyet sikerült leszedni tüzes golyoval és kicsit visszavonulva röhögve néztem, hogy bukták a kimentést, majd természetesen mint a kámfor el is tűntek.
Valószínűleg nem gondolták, hogy egy magányos elvetemült visszajön.
De mivel nem volt ismerős kimentem.
-
Írtam a topicjába. Gyakorlatilag ez a survey egy fabatkát nem ér mert csak azt mutatja meg, hogy mely skilleket használják az emberek és melyeket nem (vagy alig), arra viszont abszolút nem világít rá, hogy miért márpedig ezt kellene vizsgálniuk csak hát abból nehezebb lenne grafikont generálni az aktuális community/whatever managernek excelben...
-
Anonymus23
veterán
Pedig jó lenne, mert csak a DZ az, ahol a legintenzívebb és változatosabb a játékmenet, pont a playerek miatt. Legalábbis az lenne.
De ne csíter jelentéssel menjen már el az idő.Én mondjuk abban reménykedek, hogy ezeknek a csíráknak a nagy része át fog menni majd az új játékokra (BF1, meg a többi) és lesz lehetőség normális játékra = be lehet menni a DZ-be, ha nem, hát akkor is majd 1000 óra van benne, nagy része jó volt, szóval nem kidobott pénz.
(#22820) Snip3r_HUN
Igen, a community jelentős része szkeptikus. És van is alapja.
Komolyan mondom, a mai világhoz és játékokhoz hozzátartozik sajnos, hogy sokan csak csalással tudnak érvényesülni, és ezen úgy meg vannak lepődve a fejlesztők, mintha valami totál újdonság lenne ez, pedig amióta IDDQD van, azóta erre már gondolni kellene, foglalkozni vele. -
DokiBaxxi
őstag
Néztem én is a streamet, elég pozitítv volt
Tetszik, hogy gyakorlatilag minden problémát orvosolni akarnak (nem csak bugok, de még balance, quality of life, meg a kis dolgok amik hiányoznak a játékból).
Volt szó a HVT Lone Starról, UG FC+Blind-ról, hogy nem elég jó a loot amit kapunk úgy általánosságban, nem fun a játék, akkor skillek, buyback, skineknek nem kell inventory hely, craft all (FINALLY!) stb. Remélem tényleg JÓL megcsinálják, mert akkor végre kaphatunk egy olyan játékot, amire kb. megjelenés óta várunk.
Pozitívum, hogy jobban kommunikálnak, meghívnak 1-2 youtubert meg várják mások jelentkezését, hogy elbeszélgessenek velük az ötletekről és hibákrólCsak ugye októberben jön 1.4... kicsit késő, jön a bf4 is
-
pzstm
titán
1.4 in October, and then later the Survivor...mintha ezt hallottam volna...
teljesen újra akarják értelmezni a dolgokat....teljes javítást akarnak survivor dlc előtt
all about the experience... (none of your skill works, delay in self-heal, smart cover bugs and so on....)
nagyon mindent rendbe akarnak rakni, mielőtt bármi új dlc kijönne....rengeteg dolgot mintha teljesen újraírnának, úgy beszél...
-
arnikusz
veterán
Tegnap este láttam egy érdekes videot a youtube-on, de csak spekuláció és szerkesztett montázs lehetett, 3 fegyvert mutogatott benne UMP45, P90 és PPS.
MP7-et használó játékostársakat kérdezném, valaki Undergroundon használja elsődleges fegyvernek, mert bár még nincs egy jó talentes, de a második karaktrernél próbálok elszakadni a G36-tól- helyette Scar-t használok, pontosabb és nálam jobban bejött mint a Lova-C.
Régi SMG-et nem, a PP19 csak közel jó, viszont volt még 1.2 után egy gyorstűzelő MP5-öm ami DZ-ben jó volt el is értem vele 77. szintig, de azóta nem nagyon használtam MP fegyveret és tegnap Recska MP7-ese elültette a bugos bogarat.
-
Raulblanco07
aktív tag
Azt mondjuk én sem értem minek kellene már meghagyni, az ősidőkben a 30-as HE cuccokban challengen még oké volt, mert egy nem nagyon jó csapat bukhatott ott ha gyengébb volt, de manapság, amikor pisztollyal lőve sem érik el a kerítést, inkább lövöldözöm én is 3 percig mint a hagyjuk meg az utolsót és nézzük a timert ahogy lejár verziót játsszam, az utóbbi baromi unalmas, pisztollyal szórakozni kevésbé.
-
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Köszönjük.
Akkor azt a 6 dobozt csak holnap nézem meg ami esett undergrundba.
Ma a kiskarinak a season pass supply dobott egy 268 Striker zsákot az első ebből, az első két underground szint pedig egy jó kis első hullám x45 és egy jó talentes G36 ot.
Full 255 GS mellett jöttek ezek a dolgok , természetesen a másik karakter kölcsönözte őket.Meg ne feledkezzünk el hétfőről sem, mert jön a következő SP doboz is.
-
Anonymus23
veterán
LOL, tegnap esti Lexington után nem törtem össze az összes cuccost (előtte is mindig néztem, hátha valamelyik jó rá) erre fel meg itt van egy 30-as szintű lézer pointer:
(#21842) arnikusz
Mellékküldetésekből nem lesz meg a 30, nem beszélve arról, hogy a szárny fejlesztések sem fognak úgy menni, ahogy szeretnéd. Írtam, ha gondolod, szívesen segítek a nagy küldetéseket lenyomni...
-
Hát, az nem javítás lesz hanem legfeljebb tüneti kezelés mert ez is jól mutatja, hogy bugfix az náluk a "fixing a bullet wound with a bandaid" szinten zajlik mivel itt az alapvető játéklogikával van a gond ha még mindig lehet ilyet csinálni és szinte biztosra lehet venni, ha jönnek később újabb setek amik hasonló mechanikára építenek akkor megint lesz ilyen.
A headshot damage cap a hasonló bugok kihasználásának megelőzésére meg szimplán a retardált kategóriába esik azaz mutatja, hogy ötletük nincs a javításra. -
Na most már akkor tudod, hogy én hogy éreztem az 1.3 utáni első napokban amikor mentünk a DZ-ben.
Amúgy az enyém se lett sokkal jobb:
Na jó, nem igaz a maszkon van armor dmg és 4,5% crit chance és csak electronicsról kell átraknom firearmsra a g36-on meg van brutal (deadly-t sajnos nem sikerült rárakni így maradt a destructive az unforgiving helyett) és 10%-al nagyobb az alapsebzése mint az előzőnek
-
Raulblanco07
aktív tag
Ez igazából semmi, 1.4 valószínűleg jön majd augusztusban, addig lesz 2-3-4db ilyen elseje tizenötödike, ez csak egy kis vegyetek season passt 1.4 előtt, azok is akik nem vették meg UG-vel.
2-3-4db x pár gear item nem olyan nagy cucc.Majd ha 1.4-ben óránként lesz egy a mapon, akkor azt mondom oké, az valami.
-
-
nálunk sem kisebb kihívás meggyőzni a fejlesztőket arról, hogy legyen legalább egy mondat arról, hogy amit commitolnak, az mégis mi a pélót csinál. a massive pedig csak 1 a játékot készítő 4 stúdió közül. éveken át úgy dolgoztak, hogy a kód külső dokumentációja nem volt scope, nehéz a beidegződéseken változtatni. also, higby pls.
-
Spancho
senior tag
Ug max szintlèpèskor ad valami használhatót ( ha hardon nyomod )
Egyedűl az a para ,hogy ha meghalsz buktad az egèszet.
Dz-be annyi mob jön minden felől ,hogy egyedűl para.
A dlc óta alig vannak fent emberek ( de azok is össze vissza ,pár ember lent ,pár fent. Aki lent van azt nem is látod a mapon.
Ug meg hiába random generál ,olyan unalmas lesz ,hogy az eredet vágod majd lv 10-20 környèkèn.
Lvl 28 vagyok ,de már hányingerem van. Napi max egy szintet fejlődök ,ès leèpülök agyilag.
Az új incoursion próbáltam randomokkal , arra nem kèpesek ,hogy egy gombot megnyomjanak...
225gs voltam dlc elött ,most meg 237... -
Akkor tényleg jól éreztem tegnap, hogy ezek a rohadékok nem csak a damage-et hanem az accuracy-t és a recoilt is nerfelték suttyomban. Mondjuk a 15% damage nerf is olyan faszán sikerült, hogy a játék szerint a 181k dps a G36-omon visszaesett 134-re, mondjuk a mobokra kiosztott sebzések alapján "csak" ~25%-ot gyengült
-
Raulblanco07
aktív tag
Nekünk kicsit elment a kedvünk tőle amikor a legvégén egy defend the generator boss teremben a generátor egy védhetetlen szar helyen volt, valami kis lépcső tetején, 2 mini doboz fedezék és egy ajtó, persze onnan rongyolt ki 2 shotgunos, 2 pajzsos meg a boss pajzsos + ügynök + healer, kijöttek rögtön a generátor melletti ajtóból, semmi fedezék, védd meg, esélytelen volt, a lépcsőn mire leértünk 2 halott volt, a 2 shotis utánunk, azokat még leküzdöttük, de ugye az összes mob ott fent maradt és lőtte a generátort, azért annyian már szépen viszik le, nem tudtuk volna lentről lelőni mert semmi rálátás, ultival fel kellett menni de még úgyis meghaltunk.
Nyilván pechünk volt a random generált mapon elhelyezett generátorral és spawnponttal, de azért idegesítő így elvérezni. Haverok nem is jöttek azóta UG-re, az utána írt 2 heroic + 5 direktívát random csapattal csináltam.Nem volt season pass jutalom az elmúlt 2 hétben.
-
arnikusz
veterán
Challenge Incursionhoz eddig egyszer volt szerencsém fórum/játékostársak jóvoltából és esett a korábbi képen lévő Striker mellény + a Warlord, de az élmény amit adott az bejött.
Undergroundba még sima heroicot csináltam a fenti társakkal és az is szimpatikus volt.
Most olvastam épp a Redditen, hogy a Lexington Heroic nem dobál 240-es cuccot, de olyan mintha tegnap nálam is a 204-es fegyverek mellett lett volna egy 191-es nomád.
Meg megint téma az oldalfegyver helyett a balta, de nem lesz belőle semmi.
A kalibrálást csak a creditért megy mostanában, mert a Divtec elfogyott és PxC IS 500 alatt, bezzeg a fegyveralkatrészeket fent is dobálják a HVT-k.
Lassan lehetne egy sima credit átalakító/divtech, mert minden underground küldetés után irány eladni abból meg egy nap elég jól lehetne.
Nem sírásból sok mindent lehetne javítani, csak az a dühítő, hogy csak az általuk 2 éve kitalált koncepcióhoz ragaszkodnak.
A Blind fegyverre még mindig kíváncsi vagyok, de sajna amellett, hogy jön az 1.4-el túl nagy a csend és megnézem majd este azt a két vagy három videót amiben szerepelt, mert valami rémlik, de mintha nem pozitív lenne.
Season Pass-al bíró játékostársaknál valami jutalom esett az elmúlt két hétben?
-
Raulblanco07
aktív tag
Az a baj, hogy ez a srác idióta, és még kommentel is.
Szegénykém, a loot 98%-át kukába kell dobni, és csak az első 2 napban volt jó loot, persze mert 240-es gearről indultál, bármi esett nagy eséllyel jobb volt, én is egyiket tettem fel a másik után, de mostmár 268-ban vagyok mindenből, mostmár csak ha ugyan az esik, csak kicsit jobb, azt tudom feltenni, de ilyen is volt ma is 2 item.
Mit gondol ez a marha, ha majd a god loot gombot benyomják mi lesz, örül mert 1 napig isteni loot fog esni, és utána, mikor már a tökjó lootban van, megy megint sírni hogy az itemek 98%-a szar és eladja vagy bezúzza?
Ez egy oda vissza dolog, ha emelnek a loot minőségén, pár napig cserélgetheted, de ha az átlagosnál jobbat akarsz, akkor sokáig kell farmolnod, hogy kiessen a sok közül a megfelelő szett, ráadásul high rollos is legyen.a 8 fős bandákba beleszaladtunk ma mi is, 8 orosz meg kínai majom + reclaimer bug mindegyiknél, azért szerverváltás előtt bepróbáltuk mindet, volt itt ott hatalmas kavarodás, a sticky bombájuk vagy turretjük nem nézi hogy ő haver, csak azt hogy rugó, kb elkezditek a lövöldözést, nyomtok 1-2 bukfencet és mindkét bandra rugó veletek együtt.
kilépés előtt srácok pedig megajándékoztak 3 zöld cuccal, átfutottunk pitnél, ott lövöldöztek, egy eltévedt sticky bombájuk miatt rugók lettek, a sealed cacheből pedig esett egy isteni sentry mask.
-
hogy nem jön intel, az valószínűleg ugyanannak a bugnak köszönhető, amit miatt véletlenül 30as szintre skálázták vissza a hvt mobokat is. majd azzal együtt remélhetőleg ez is megjavul.
amikro a fejlesztők bemutatták a hvt rendszert, akkor azt mondták, hogy mindig kell lennie criticalosnak, szóval amikor nincs, az bug. arra nem jöttem rá, mitől függ, de mintha azzal korrelálna, ha sokat várok valamiért, pl. otthagyom a játékot egy fél órára, akkor nem generál újat.
@recska: nekem ilyen kell:
-
KaYaK
tag
jaja csak eddig nálam úgy működött hogy megnéztem az alap DPS-t a pisztolynak meg a GS-t és ha magasabb volt akkor csere de soha nem használtam de most meg úgy néz ki foglalkozni kell vele kieget tenni ra mert meg a végén szükség lehet ra ez mondjuk szerintem a játék érdeme hogy egyre több dologra kell figyelni ezzel a hit & run stilus helyett taktikát is kell bele vinni ez nagyon tetszik!
Annak idelyen az lett mondva hogy Falcon kihívásra hogy bevigyenek tegyél be magas GS pisztolyt de eszed ágában sem volt egy 34-es mobot pisztollyal lőni... Mivé változik a világ?
Ui: engem konkrétan magyarok röhögtek ki 186GS el hogy mit keresek itt???azt kaptam egy pisztolyt és mar bevittek mert 190GS felett voltam
bendeguz76Ha jól emlékszem Reclaimer Set 4es bónusz kell hozza!!! Elég fun! Égő robbanó lövedékkel lőni végig 1x volt nálunk is ilyen elég vicces volt!
-
törölt tag
szia
most így hirtelen nem emlékszem, hogy ilyet csináltam volna korábban. amennyiben már más játéknál is így működött akkor igen, mert két splinter cell rész és a future soldier is steam-es és azokkal nem volt semmi gondom.
egyébként miután leírtam ide bánatom, megnéztem most is a játékot és minden hiba nélkül elindult.este próbáltam utoljára, akkor produkálta a fenti problémát.
-
Azok a rogue-ok is azért elég érdekesek voltak és nem lettem volna meglepve ha valami expliotot használtak volna mert kissé érdekes volt, hogy az egyik srácon 2-300-akat sebzett a 229-es G36C-m közelről majd amikor felmásztak a tetőre akkor meg a robbanólövedék is kevesebb mint 1500-at sebzett rajtuk és ez ugye bőven 90% fölötti dmg/exotic dmg resistance-t jelentene.
-
arnikusz
veterán
Nem panaszkodsz, jók ezek az infók.
A Hudson esetében nektek nem fagyott be?
Igaz, hogy ketten challengen jártunk úgy, hogy Martinez legyilkolása után nem engedett ki és bukta PxC.Az először meglepett, de tetszett, hogy a mérnökök dobálták a napalmos RC-ket.
A Sárkányfészket 2 játékos hardon meg tudja csinálni, mert érdekelne, de szerintem a tűzet nem bírjuk.
Köszönöm. -
Anonymus23
veterán
Valószínűleg mivel random, tényleg random
Egyébként nekem (lvl15) 7db 268, 8 db 240, 3 db 214-es szett itemet dobott eddig az UG +2db zöldet a tegnapi utolsónak letolt küldetésen, plusz a fegyvereket, amiből jó pár 229-es is esett, főleg pisztolyok, abból már van vagy 6-8, de G36, G36C, SVD, meg PP-ből is pár. Ezek főleg challenge küldetések voltak...
Viszont tegnap siralmas volt a loot, meg vagy noobok voltak, akik az első fekvés után kiléptek Challengen, vagy a 4. kifagyott. Kb 3-at kellett úgy letolni, hogy közben vagy kiléptek, vagy kifagyott a 4., 220 környéki GS-el mentünk (fegyvert nem számolva, a ruhák voltak ezen a szinten).
Tegnap tényleg csak betörni való esett, kivéve az utolsó küldetésnél, ahol meg 2 zöldet. -
-
Raulblanco07
aktív tag
Az a baj, hogy a 2-3as bónusz is kuka, semmit nem ér.
A +2 medkit eddig is volt ha használtad a paramedic packpacket. Oké, néha elfogyott pvp-ben az 5 medkitem, de az is ritka volt, annyira pedig nem érdekelt a +2 hogy a paramedicet is átvegyem, szóval szettbónusznak még kevésbé érdekel.
+100% healt regen, combatban iszonyat lassú, nem ez fog megmenteni a következő golyó miatti elfekvéstől, kb értelmetlen megint. Ez a szett tényleg csak annyi hogy a 4-essel lehet rajtad plusz talent, az viszont szerintem gyenge.Striker / sentry nem megy ki úgysem, nagyon sokan fogják használni továbbra is, csak eddigi 4 helyett mostmár 5-ös bónusszal, főleg a pve-sek, mert nekik nem kell final measure pvp-re, beteszi az 5 striker / sentryt és aprít ahogy előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest