Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
micafighter #35317 üzenetére
Azért ez nagyon bután van megoldva.
Amikor először találkoztam az eventtel, akkor kiírta, hogy emelkedik a fertőzés veszély és kritikus szinten van a metrószinteken, elindult egy visszaszámláló, ha jól emlékszem 2 perc körüli, fogalmam nem volt még az esemény menetéről, szóval csak lementem és instant haltam, gondoltam ok, biztos várni kell míg lejár és elmúlik ez a critical szint.
Vártam, lejárt a visszaszámlálás és kezdődött egy új 10 perces visszaszámláló, meg kiírta azt is, hogy semlegesítsem a célpontokat, gondoltam, na akkor ez az, most lehet lemenni irtani, de nem jött össze, mert megint instant haltam. Hagytam is a francba az egészet, mert felba*ott, de ezek szerint még a 10 perces visszaszámlálásnál is várni kell valamennyit, hogy ne egyből haljak a szűrő elfogyása után, hanem csak szép lassan sebződjek?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Reklámblokkolók topikja
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest