-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Not-a-nimble-nerf
A kis hamis..
Azok kedvéért akik nem tudnak angolul: nimble fegyvertok (a talent nevét nem tudom magyarul) jelenleg úgy müködik, hogy fedezékből fedezékbe való mozgásnál minden megtett méter után 2% -át visszatölti a max hp-dnak abban a pillanatban, amikor odaérsz a célba.
Na most hamis szerint az nem nerf, hogy ezt arra változtatják, hogy amikor célbaérsz, a heal-t nem egyből kapod meg, hanem 4 másodperc alatt, 4 részben, ugyanazt a mennyiségü gyogyitást összesen. Ja és csak akkor ha a fedezékben maradsz
Azok kedvéért, akik nem éreznék át egyből a 4 másodperc súlyosságát, gondolkozzanak el rajta, hogy mennyit is jelent 4 másodperc, amikor jelenleg egy jobb deadeye 2 lövésből leszed Last Standben, de ha 230k-nál kevesebb a max életünk és nem overhealben mászkálunk, 1 lövésből is le tud szedni ha nagyon szeretne.
Na most két eset lehetséges, ha ez hamis szerint nem nerf:
1) hamis hülye
2) hamis nem ért a saját játékukhoz
A szavazatokat nálam lehet leadni
-
arnikusz
veterán
válasz
pendre54 #36697 üzenetére
Szia !
Annyira nem jött be tegnap egy fél órát próbálgattam a DZ-ben Bansheeben a nővéreket, elméletileg az adottságok alatt kéne mutatni. Korábban néztem pár videót, de nem nagyon homályosított fel.
Este jöjjön kérem és próbálgatjuk majd DZ-ben.
A MDR tényleg jobb nálam minden szettben ott van, még mostanában a Bullfrog jön be nagyon másodlagos fegyverként.Látom full PxC, ajánlom a BOO Terminal Historiant- még a robbanógolyók jól jöhetnek Legendarykra másodlagos fegyvernek az MDR mellé.
-
Üdv!
Tegnap végre, a Sárkányfészkesfenés küldetés után meglett az Eir géppisztoly, ez volt az utolsó legendás cucc, ami még hiányzott. Nagyon még nem volt időm kipróbálni a Hildrel párban, ezért kérdezném, hogy miként is működik ez a Valkyriás adottság? Azt értem, hogy mi van leírva, de a gyakorlatban, hogy működik?
Mintha egyszer olvastam volna, hogy ezt a bizonyos, akár + 30%-ig elmenő plusz sebzést valamilyen számláló mutatja, hát vakuljak meg, de én nem látok semmilyen számlálót.
Szóval aki használ, vagy használta ez a duót, akkor homályosítson már fel erről.
Egyébként valószínű, hogy hogy hosszabb távon nem használnám ezeket, mert az MDR jelenleg lecserélhetetlen, mivel tényleg olyan, mint az avas szalonna, mindenre jó. -
arnikusz
veterán
válasz
DeckardCain #36694 üzenetére
A kísérleti -keveset használt- Strikeremen Barrett chest és Nimble holster van.
DZ-ben próbálgattam, meg két Legendaryn DPS-ként. -
DeckardCain
senior tag
Urban mdr es 4db sentry melle mit érdemes betenni. Jelenleg barret chest es snow kneepad van. Sentry holsteren stability van. Megéri atporgetni reload speedre?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36692 üzenetére
"Itt úgy se jössz át" Ez a mondatot én levédettem régebben Tommy-nak.
Soha nem fogom lefelejteni azt a pillanatot amikor ott állt a teherautó tetején. -
arnikusz
veterán
-
Gtaati
őstag
válasz
micafighter #36677 üzenetére
Hello!
Sajnos igaz a dolog. Kikapcsolta a fedoreteget, az msi ab-t, toroltem a state.cfg-t sajnos egyik sem hozott megoldast
ma pl 5szor inditottam el a jatekot de egyszer sem indult el normalisan.....
-
Soulles
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #36658 üzenetére
Ne már, nekem zsinórban a 4. esik ebből a szutyok TommyGun-ból.
-
arnikusz
veterán
válasz
PETEE78 #36675 üzenetére
Lebuktál-Busted.
Mi volt?
Kidobott mindenkit és lelőtte az egész szervert?Kezdem végre kapizsgálni a Taktikust, de szerintem 9000 felé nem fogok menni, mert a tűzerő és életerő akkor nekem sima DZ és Legendaryn kevés. Tegnap 1 DZ szintet hozott így is és találkoztam kezdő DZ-s Hun játékossal is. Milyen jóleső érzés tölti el az Agentet ha tud segíteni, vagy pl. segít megcsinálni az első fertőzési eseményt.
-
válasz
Snip3r_HUN #36664 üzenetére
Az úgy elég rendben van.
Barret-ből szeretnék egy ilyet.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #36677 üzenetére
Csak nem mindegy milyen arányban!
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Pc-s jatek kapcsan szeretnek erdeklodni, hogy valaki hasonloval talalkozott-e mar? A problemam az h miota R9 390-rol valtottam Gtx 1080-ra a jatek olyat csinal, hogy elinditom uplaybol, elindul bejon a kezdo kepernyo ahol mindenfel figyelmeztettes van , majd ezt kovetoen az ubisoftos logo. Idaig mindig eljutok, de ezt kovetoen bejon az a kor alaku valami es kiirja h kapcsolodas Gtaati, korozget egy darabig es megall de ugy h az msi Ab altal kijelzett ertekek is. Ezutan a jatek kirakja magat ablakba es bezarodik. Ez mitol lehet? A driverek le lettek takaritva es legujabb nvidia driver kerult fel. A jatek fileokat ellenoriztettem, semmi gond. Konkretan a gep nem fagy meg csak ilyenkor vissza kilep windowsba es barmit tudok csinalni. Nem melegszik tul semmi, nincs huzva a karya stb...
Van h 4-5 elinditom egymas utan es mindig ez van. Van hogy eljutok szinten ez a kor alaku valamiig ahol kiirja h kapcsolodas Gtaati es megakad eltelik par masodperc es tovabb megy, tudom hasznalni a jatekot akar orakon at. Eleg fusztralo tud lenne h sokadjara indul el a jatek ha elindul...
Pl.: Wildlands problema nelkul elindul,megy es ott semmi problema nem jelentkezik...Hatha valaki talalkozott mar ilyennel, koszonom!
-
dvd24
senior tag
van egy meticulous-ös Pakhanom egyszer végig mentem vele az LZ bossokon fast travel nélkül, útközben minden kis nyamvadt pirosat lelőve, a végére 2000+ lövedék volt egy tárban
-
Az nem "tár" hanem a pakhan exotic talentje, minden pakhannal való ölés után kapsz +20% tárméretet (ez stackelődik). A csavar annyi benne, hogyha tárazol akkor elhasználod a stacket tehát többször kell a stacket felépíteni, hogy eljuss ide és csak az alap tárméretet növeli azaz független attól, hogy milyen tár módosítót használsz.
-
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36658 üzenetére
Nem "féltél",hogy a kimentésre mennek a rugók..? :-))
Players: Az az aprószedés ma már biztos nem úgy megy. :-)
Hogy lehet az,hogy warlord-ot használva akkor is sebződöm amikor lövök és találok is!?
Szerk.:
Arnikusz: Majd' elfelejtettem..hogyan tettél 200+ -os tárat a pakhan-ra?? :-o -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36668 üzenetére
Nem de ha eszembe jut besírok a röhögéstől.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #36664 üzenetére
Ilyen jót még nem láttam.
(#36662) micafighter Igen mert általában együtt mozognak. A DeadEye miatt fedezékbe szorulsz és a taktikus rád dobja a Seekert.
-
micafighter
nagyúr
válasz
bombibmw #36660 üzenetére
Érdekes amugy hogy a seekert hozzátok a legtöbbet fel. Teljes mértékben értem hogy 0skill meg mennyire frusztráló mikor hirtelen összeessel, én egyszer nem vittem még oneshot seekert emiatt se DZ se LS, de a seekeres buildeket a legkönnyebb kijátszani az OP-k közül, rengeteg féle dolgot tudsz ellene tenni, ellenben pár másik builddel.
-
bombibmw
veterán
válasz
ZsyfKo #36656 üzenetére
Nem csak Te vagy így ezzel.
Rugónak lenni már nem kifizetődő és aki pvp-zni akar, annak csak a LS marad, de a DE, vagy a seekeresek ellen menni öngyilkosság és csak az idegeskedés marad, amire nincs szükség, ha ki akarsz kapcsolódni.
1200 órát öltem bele, de már csak ritkán vagyok fent.
Én is tudnék dobálni egy labdád, de egyszerűen ez nem szórakoztató nekem. -
Akvillion
újonc
válasz
szaszaboy0 #36609 üzenetére
Bocsi rossz gomb
-
ZsyfKo
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem megint kezd unalomba fulladni ez a játék, tegnap már beleoni se volt kedvem. Minden héten újra és újra végig tolni ugyanazokat a küldiket hátha esik valami értelmes, DZ halott, Survi, UG unalmas, LS meg tudjuk milyen oneshot seeker, vagy deadeye fest van. Van ezzel más is így vagy csak én vagyok negatív a héten?
-
micafighter
nagyúr
-
válasz
GyRoS29 #36652 üzenetére
Grat!
Én Tűzfegyver,Életerő,Elektronika változtatnék oda ahová éppen kell a szettben.
-----
Megvettem azt az AUG A3 Para XS fegyót,nem rossz,pörgettem rá egy halálost,csapásmérővel 135K-ra megy fel a sebzése,úgy,hogy egy Ti-RANT hangtompítót raktam rá 7.5% chc 4%chd.
Markolaton és az irányzékon chd van 18% kiegészítőnként.
51% chc van rajta.
Jó lenne még egy kompetens talent rá.-----
Újra akipróbálnék már egy alpha szettet is,a régi nem igazán alkalmas ide.
-
Madison Stand-n kaptam ládából egy 1001PÁN savage kesztyűt (phxc gyűjtés).
1270TF
16%chd
5,5%chc
forgattam rá 1000 géppisztoly sebzést.
SMG ready a kesztyű.
Nem fullos,de azért elég közel áll hozzá. -
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36645 üzenetére
-
törölt tag
A taktikusomat lelőtte 3 játékos de előtte le bírtam tenni a golyszit. Négyézláb fedezékben látom, hogy ezek harman egy helyen fedezékből lövik a másik játékost. A golyszim odaért és mentek mind a temcsibe.
Úgy röhögtem....
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #36635 üzenetére
Én valoszinüleg a TF-et pörgetném rajta, mert igy lenne egy jó barret mellényed amin a fő érték (TF/Életerő/Elektronika) kb szabadon változtatható
nem megy már ugye a végtelenségik az újrapörgetésekkel az árak, azt hiszem mellénynél valahol 330ezer-nél megáll, ami annyira nem vészes.
-
válasz
micafighter #36637 üzenetére
Igen,jó helyre került az unforgiving.
Sebzés is rendben van.Kipörgettem már legalább 70-et,majd egyszer csak dobott egy ilyet.
-
válasz
arnikusz #36635 üzenetére
Nem vagyok szaki.
Én inkább pve használnám.
Ha a hátizsákon van plusz lőszer,akkor én a tűzfegyvert tolnám feljebb,így megmarad plusz két lehetőség amit alakíthatsz a szetthez.
Tekerheted életerőre vagy elektronikára a jövőben.Nekem is jó lenne már vmi értelmes barret mellény.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36629 üzenetére
Az nagyon jó. Gondolom teljesítmény módoknak mint chc van berakva. Nekem alapból 27% a fegyvertokra is azt raktam.
-
válasz
Snip3r_HUN #36622 üzenetére
Jónak tűnik az a lovac.
Én pár napja kraftoltam egy könnyű M4-et.
Az akkori tűzfegyver szerint 20.8K lett volna a max amit kidobhatott,nekem 20.7K-t adott és amit még előtte sosem láttam,24% péncélsérülés van rajta.
Ha jól emlékszem Kompetens-Halálos-Kérlelhetetlen tálentekkel. -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés,lehet boltba venni olyan módosítót ami az élet visszatöltő gyorsaságát segíti?
Egy már van. Reclaimeres szettemhez jó lenne gyorsabban tudnék életet visszatölteni.
-
Garsza
veterán
Ilyen talentekkel csak egy közel maxos alapsebzésű Lvoa-c kell hozzá. Ami kb. 20,6k 7800 Firearmsnál hozzá jön a kesztyű 1,3k így az alapsebzés 21,9k lessz. A kesztyű ad +16% sebzést a kompetens talent +10 10m belül, Baret +5% ha 1 skill van feltöltés alatt ez összesen +31% ha minden feltétel adott. ez kb. 29k alapsebzést jelent ehhez hozzájön kb. 100% HSD ez már 58k HSD +80% CHD és már meg is van 104k HSD critelve.
(#36622) Snip3r_HUN
Azt megkérdezhetem hogy mennyi a CHC -d vele? Persze csak ha nem titok.
-
Lefty
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #36620 üzenetére
Ja az más, hogy te betettél olyan fegyót, én is összeszedtem egyet azt hiszem, viszont ha fent van a pajzs akkor nem tudsz váltani. Vagy lehet valahogy?
Self-preserverd és Predatory mellett mi a 3. talent? -
Elims
veterán
válasz
Snip3r_HUN #36622 üzenetére
104e sima puskával (nem mesterlövész) nagyon súlyos!! :-)
Egyébként megvettem a múltkor a lvoac tervrajzot,de kár volt. :-(
Vmi 340 phoenix credit volt.Nem 256-os. :-(Tiszta égbolt.Ma megcsináljuk a leírt módon viszont felmerült bennem egy kérdés.
Középen a laptoppal nem kell szórakozni.Miért nem?
Nem az iltatja ki azt a piros lézert?Ha azt nem kapcsoljuk ki rögtön fekszik mki+még a sárgák is jönnek.
Vagy vmi hely a jobb oldalon ahova nem ér el?Esetleg pajzs kell ellene? -
micafighter
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #36619 üzenetére
,,Amúgy SMG damage vagy EAD a jobb kesztyűn?" Leginkább is-is, mert az ideális PvE kesztyü hozzá SMG sebzés, CHD meg EAD. A kettő közül amugy az SMG sebzés sokkal jobb PvP-re, PvE-re meg kb mindkettő 6-7% plusz sebzés, de az EAD csak a páncélos mobokra ad plusz sebzést (játékosokra 1-2% plusz sebzést jelent), mig az SMG sebzés mindenre adja a plusz sebzést, és EAD-vel ellentétben az SMG sebzés talentekkel tovább skálázódik, tehát PvE-re is az SMG sebzést választanám a kettő közül.
-
micafighter
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #36619 üzenetére
,,Responsive+Savage+Resourceful+Assault Shield" Nálam igy van összerakva és teljesen jól müködik, nem nagyon szokták a pajzsot lelőni rólam a legnehezebb küldetésekben sem. Mondjuk nekem a másodlagos fegyver is SMG Self-preserved meg predatoryval, az meg elég szépen nyomja vissza az én meg a pajzsom HPját is Resourceful táskával. Még az alap pajzzsal is jó volt, talentek meg heal nélkül
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #36617 üzenetére
Átraktam ahogy írtad, több elektronikát is pakoltam. Saccper ugyanaz az eredmény egyébként. A Booster Shot nem sokat dob a pajzs életén. Viszont mivel levettem mindent, ami extra Armor-t ad így hamarabb is meghalok. Többször feküdtem mióta áttettem a javasoltadra. Pajzs is rettentően megy lefelé. Majd oda-vissza pakolgatom aztán meglátom, hogy melyik jön be. Nem vagyok benne biztos, hogy a Responsive+Savage+Resourceful+Assault Shield jobb a Ferocious+Barrett+Specialized+Reactive Targeting-nél, vagy tényleg egy szinten van kb. de több a túlélési esély az utóbbinál.
Amúgy SMG damage vagy EAD a jobb kesztyűn?
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36617 üzenetére
En amugy ebben a felallasban az inventiv taskat lehet betennem inkabb, illetve elektronikara meg mindenkepp pakolnek.
-
micafighter
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #36616 üzenetére
Szia! Ez igy rendben van első ránézésre. PvE-re mint irtam az elit sebzés meg a páncélrombolás elég jó statok, nem tudom az mennyi van. Viszont ha van hurried a fegyveren akkor a fegyvertokon pörgesd át HP-ra vagy CHC-re mert a reload speednek is van alsó cap-je, a hurrieddel mindig ki lesz maxolva, a reload speed talent a fegyvertokon igy halott talent. Illetve én a mellényt cserélném savage kesztyüre mivel pulse-t nem tudsz vinni ha egyedül vagy, hogy legyen CHC. Illetve ha Resourceful táskát használsz, akkor a booster shot is healelni fogja a pajzsodat. Meg én a Reactive targeting helyett az Assault Shieldet viszem, mert +15% sebzés, a pajzs bár gyengébb de elég szokott lenni (ha gond lenne mégis akkor ballistic shield damage resilience modokat kell berakni a sebzés helyett), illetve on the move helyett én a Precision talentet vinném, amivel a fejlövések pulzálják az ellenséget, ami további plusz CHC és CHD, de ez csak akkor kell ugye ha nem a pulzálós pajzsmodot viszed.
Illetve még a Ferocious helyett ha tudsz egy Responsive talentet érdemes pörgetni esetleg, valoszinüleg többször lesz aktiv mint a Ferocious.
-
s4hu|SyD^
addikt
Mi az amit így első ránézésre változtatnátok?
Mod-ok: Shield Damage 4x van, Specialized hátizsák, Performance Mod van 2x Electronics + Skill Haste (lehet cserélve lesznek, lusta voltam átadni másik karitól)
Skillek: Booster Shot és Reactive Targeting Shield
Talent-ek: Critical Save, Combat Medic (hogy a pajzs is gyógyuljon, ha Medkit-et nyomok el), On The Move, One Is None
Ha nem Tank az Elit akkor kettő mob-ot is le tudok szedni 1 tárból, ha Tank akkor az 1 tár kb. A Hurried amúgy "Must have" D3-FNC build-hez az tuti. Teljesen más lett a karakter ahogy arra tettem.
PVE a cél.
Reload-ot pörgettem a fegyvertokra/Holster-re azt még tesztelem.
-
A megjelenés óta vadászok rá, erre ma a 4. kilőtt roaming boss kidobja:
A legszebb benne, hogy alapból rajta volt a talented így tökéletes lesz a tactician healeremhez -
weres78
senior tag
válasz
Nincs ilyen. Csak Facebook. Ha a kétlépcsőssel kizártad magad, és nincs meg a pót-kód, akkor sajnos sz...ad. Lehet egy másik accot regisztrálni, és azon kommunikálni, de nem lesz sok eredménye előreláthatólag - és saját tapasztalat alapján.
Facebookon viszont gyorsan el lehet intézni a dolgot, persze lehet csak nekünk volt szerencsénk... -
Anonymus23
veterán
válasz
Keresőbe beírod, hogy UBI SUPPORT...
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, küldene valaki nekem egy linket ahol tudok írni a supportnak?
Sajnos valamit elrontottam és a 2 lépcsős védelem nem működik pedig kéri így sehova sem tudok belépni.
Köszi -
s4hu|SyD^
addikt
Sok random nem is foglalkozik a shotisokkal aztán szépen lassan ledarálnak mindenkit. Azok az elsők amiket le kell szedni. Nem egy bonyolult játék ez de láttam már érdekes dolgokat.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #36597 üzenetére
Enyhén szólva bosszantó tud lenni, mikor mész vissza B-re 4. alkalommal és 4v1 meg 3v1 helyzetekbe leszednek, majd rohansz fel a lépcsőn és befutsz a textúrába, majd beragadsz és ismét leszednek! Tegnap is
ez történt. A csapat fele állt a másik fele meg mobozott. Ja és a játék feléig vezettünk...[link]
-
xyvalaki
aktív tag
A tegnapi server leállás óta folyamatosan össze omlik a játék. Úgy 5-10 percenként. Reinstall sem oldotta meg.
-
törölt tag
válasz
micafighter #36601 üzenetére
azert azt belathatjuk, hogy az npc pontossag valoban egy vicc. ez a jatek nem csak pvp, sokan pve modban toljak (bar ezt te is nagyon jol tudod). szerintem a shotgunnal kellene kezdeni valamit, mert amiatt lassan egy elvezhetetlen szar a jatek pve resze.
arrol nem is beszelve, amikor survivalban fel kmrol kilonek a legnagyobb hoviharban a pisztolyos npck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest