Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Nyomtató topik
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dezs520 #37192 üzenetére
Írhattam volna tizenkettőt is. A lényeg a kis minta és az abból levont hibás következtetés.
A két szett egyformán jó ls-ben.
Egyébként én pl sokszor tapasztalom, hogy vagy nagyon könnyen, vagy nagyon nehezen halnak (pl lövöm és nem sérül). Szerintem sokszor a lag is képes tűzpárbajt eldönteni. -
FaTHI
őstag
Én ha Last Stand ben ha full sárgával megyek Barett Scull kesztyű stb. majdnem mindig az első 3-ban végzem. Ha Alpha vagy Ragiban megyek néha biza sajna az utolsó pár helyet is megcélzom. Ott már ritka hogy az első 3 ban végezzek.
-
dezs520
senior tag
Olyankor veszem észre hogy rosszabb,mikor 1v1 be adjuk egymásnak.
Alphával majnem mindig én jövök ki rosszabbul ezekből a szituációkból.
Majd mikor átváltok predatorra,akkor 10 ből 9 szer én jövök ki győztesül...pedig a fegyvereken ugye bejön képbe a 4 -ik talent....és szart se ér...Fényvadász.
Na ezt a skull os térdvédős cuccost kipróbálom...
-
törölt tag
válasz
dezs520 #37187 üzenetére
én alpha + savage + spec zsák és predator + savage + barrett karakterekkel egyaránt szoktam ls-t tolni és semmi különbséget nem érzek. ahogy fentebb is írták a másokhoz való "viszony" határozza meg az egészet, szóval ne kettő meccsből akarj messzemenő következtetéseket levonni egy szett hatékonyságát illetően.
tegnap amúgy nem tudom mi volt, két exotic is esett cca 8 küldetés alatt (tunnel, lexi). kár, hogy mindkettő showstopper volt.
-
arnikusz
veterán
válasz
dezs520 #37187 üzenetére
Még próbáld ki a 3 Alpha/3Predatort. Striker is jó. Deadeye nekem nem jött be. 3Firecrest/3 Taktikus ami szimpatikus. Bár tegnap 4Nomád/Specialized táska és Nimble tokkal farmolgattam a DZ-ben.
Az első csak csapatban, a második egyedül is elment, bár a Whiteshark nevű csóka ellen kevés volt végigírtotta a szervert. -
Norbika88
senior tag
Kösz mindenkinek!
(#37185) mrfrakk a második linkért
-
dezs520
senior tag
Most komolyan ennyire nerfelték az a AB.-t ?
Hiába a majd nyolcezres sebzés,próbáltam mp7-el (41% chc,60% chd),L-voac al,könnyű m4 el...semmi.
Átváltok ugyan ezekkel a fegyverekkel ragadozóra,nem is él minden talent a fegyvereken,és a körönként 10 kill megvan átlagba....
Last stand ra mi most a "legjobb" ? Deaday-t próbáltam,nem is rossz,de nekem az egygombos pötyögés nem jön át... (ps4)
Vagy talán a csapásmérő? -
törölt tag
válasz
Norbika88 #37183 üzenetére
Nézd meg ezt:[Tom Clancy's The Division Graphics & Performance Guide link]
Esetleg ezt: [division settings link] -
Norbika88
senior tag
Üdv!
Tegnap vettem meg a játékot, érdeklődnék, hogy milyen grafikai beállítások amik, nem annyira látványosak, de kikapcsolássokal vagy lehúzásukkal +fpseket nyerhetnék. 60 elég lenne csak folyamatos legyen.
Jelenleg ezekkel nyomom dx11ben:Konfig:
AMD FX8350 @ 4.6 ,Asus sabertooth 990 R2.0 ,2 x 8 gb Kinsgton hyperx,Asus GTX 970 Strix -
micafighter
nagyúr
válasz
Askformore #37171 üzenetére
Akkor szerintem a haveroddal van a baj
-
törölt tag
válasz
Krissz1983 #37179 üzenetére
Köszönöm Krissz és Snip3r_HUN, akkor ez egy jó kis LS gear lehet. Este kipróbálom.
Még kérdés ha lehet: és ehhez akkor inkább Pulse crit ch vagy self heal kiegészítést? -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #37176 üzenetére
Szia, lelkes kezdő vagyok.
Kérdés: +10% Dam. Banshee szettel nem jobb Alpha +5% Dam. helyett?
Vagy ezt bőven ellensúlyozza a kettes szett bónusz, a +100% Health Regeneration?
És akkor ezért kell a 6K electronics?
Köszönöm. -
Lifer092
senior tag
Egy technikai kérdés...
Ugye adott az én Uplay fiókom, rajta a Division + 2 DLC.
Adott az asszony Uplay fiókja, rajta Division NO DLC.Tegnap megvettem a Divisiont, majd letöltöttem az accountjával. - A játék a gépen tárolódik ez oké. A karakter pedig a szerveren? Tehát, ha bejelentkezek az én accountommal és elindítom a NO DLC-s Divisiont a gépén akkor az én karakterem jelenik meg vagy lesz valami probléma ezzel?
-
törölt tag
válasz
Askformore #37171 üzenetére
Nem biztos, hogy jó lesz a geforce kártyámhoz az 17.1.1 driver
-
arnikusz
veterán
1.6 gear sets angolul magyarázattal, forrás reddit.
[link] -
Askformore
senior tag
válasz
#18193920 #37152 üzenetére
Próbáld ki a 17.1.1 drivert. Még tesztelés alatt van, de majdnem úgy megy, mint azelőtt. Persze csak ha egyedül nyomom.. Amint becsatlakozik a haverom, onnantól a max fpsem 45 nyílt terepen.. Nélküle 55 a minimum most ezzel.. Lehet hogy a kapcsolattal van valami, ami az fps esést okozza?
-
arnikusz
veterán
Igen tele volt a DZ 2 chupakabra, meg a barátaival, bekempelte magát a tetőre, senki nem ment utána.
Közben könnyeden farmolgattam a Firecrest tok meg is lett, most tanulgatom a perzselést.
A 9000 elektronika nem lesz meg,mert akkor nincs élő fegyó talent. Még alakítgatom.
Annyi, hogy a plussz 4x4% turretsebzést lecserélem 6% self healekere. -
törölt tag
Sziasztok kedves Rogue agentek. Nem tudjátok véletlenül miért van mostanában komplett Oroszország a szervereken?
-
arnikusz
veterán
válasz
5150head #37166 üzenetére
Most már csak a majdnem max páncéllal és jó tulajdonsággal bírókat tartom meg pl. 1001 páncél Ferro mask 1270 tűzfegyverrel és másodlagosnak pörgetek rá életerőt, vagy egzotikus sebzéstűrést.
Tűzfegyver más a sebzés 5000 és más 7000 feletti értéknél. Nagyobb értéknél nagyobb.
3900 nàl az MDR 46K, 5200 nál 56 és így tovább nő. Este megnézem a 7100 as Strikerhez mit mutat. -
5150head
senior tag
Srácok!
Ti mi alapján szelektáljátok a cuccokat? Mit néztek először? DPS/Sebzés, páncél, egyéb értékek? 2-3 hasonló cuccról hogy döntitek el melyik maradjon, ha mondjuk teljesen más szettben vagytok? Mik a prioritások?
Másik: A fegyver sebzését (alap sebzés, nem a DPS) befolyásolja a tűzfegyverek érték, vagy az konstans állandó? -
arnikusz
veterán
Firecrest nél elektronika, vagy tűzfegyver, DZ creditfarmra használnám.
Köszönöm.Krisz a Deadeyt othagytam a pötyögés csak csapatban.
Mdr esetén a válasz nem. Viszont még Strikerhez jó volt az Mdr, Sasg és Mp7 mellett. -
Anonymus23
veterán
válasz
Krissz1983 #37163 üzenetére
Ki kell próbálni.
Azt tudom, hogy a sentry az működik minden egylövetű fegyverrel, köztük az MDR-el is. De pl a Megállítóval már nem, azaz hiába shotgun, az már sorozatlövő ugye, szóval figyel több mindent is, gondolom a típusfigyelést is megoldották akkor. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
Anonymus23 #37162 üzenetére
Mdr-el sem megy akkor gondolom mivel az ar..... Na mindegy akkor nem is kell 👊
-
Anonymus23
veterán
válasz
Krissz1983 #37161 üzenetére
Szép is lenne, benne van a leírásában: Marksman rifles...
Bár én nem próbáltam, ki tudja milyen bugot sikerült esetleg a Massive-nak megint összehozni
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Srácok Deadeye szettben minden fegyver kritikust lő távcsővel vagy csak a mesterlövész puskák? -
venom8888
őstag
Last Stand ben miert szamol visza 25 rol ha meghalok, ha jol tudom ott azonnal eledsz, nem?
-
törölt tag
Team DzP tegnapi műsora.
Dani, Dedi, Bombi és én.[link]
-
Askformore
senior tag
-
törölt tag
válasz
Askformore #37133 üzenetére
+1
Nálam is ilyeneket produkál a patch óta.
Addig 70-80 fps volt, most 70-50 között váltakozik, plusz mikrolag.
A napokban delta error napi 4-5 alkalommal.
Hiába a friss win 7, friss driverek, a játékot is letöröltem teljesen majd újra leszedtem az összes fájlt mégsem lett jobb a helyzet. -
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #37141 üzenetére
Újraraktam az egész gépet, és most is csak 1920x1080 LOW-on tudom 60fps-en tartani... DX12 meg el se indul, merthogy "unsupported hardware"...RX480, mint nem támogatott..na persze..
-
LeonAran
tag
válasz
Krissz1983 #37105 üzenetére
Nekünk a közepén dobta ki, de nem a Barett mellényt hanem a Deltát. Kétszer is egymás után. Hogy rohadjon meg!!!
-
persil
nagyúr
válasz
persil #37148 üzenetére
Na jó, amúgy minden hülyeséget félretéve, kapja be az ubi, de durván, tőlem ezek egy forintot nem látnak, az hótziher.
Egy egyszerű felbontás állításról beszélünk... Komolytalan. Ablakos teljesképernyősben meg nem tudok felbontást állítani, ez is szupi, ablakos módban meg a kép közepére rak egy 5x5 centis képet, játszak azon. Köszcsi.
Az xml-t átírva(és írásvédettre állítva) meg teljeképernyős ablakban futtatja szintén full hd-ban, tök mindegy, mit állítok be.(szóval most már az sem jó)Elfogyott minden ötletem, ennyire szar kódot, hogy lehet kiadni? Még csak nem is egyedi a probléma, tele van vele a net =/
Közben meg egy doom(2016) 60 fps-sel megy, betonstabilan, mindenféle fagyás nélkül. DA inquisition szintén, de sorolhatnám estig.
Na mindegy srácok, én megpróbáltam, akartam, tetszene is, kifizettem volna, de így kuka
Kösz az eddigi tanácsokat!
Szrk.: amúgy végiggondolva, egy ubisoft-os címet nem tudok, ami hibátlanul ment volna a nagy többségnek, mindenféle probléma nélkül.
-
persil
nagyúr
Hat en kiprobalnam draga testverem, de nem tudom ablakosban futtatni, mert, ha hozzaerek a video beallitasokhoz, akkor egybol fagyi a jutalmam
Probaltam a dokumentumokban talalhato config fajlban atirni a nekem tetszo felbontasra, ami mukodik is, de akkor meg a kep kb feleben a windows-os eger pointer latszik, es ha kattintok, akkor ugy is viselkedik, mintha a "jatekon kivul kattintanek".
Na ezert bocs, de ezt ertelmesebben nem tudom leirni
Azert remelem ertheto
De koszonom a tanacsot, valahogy megprobalom ravenni a mukodesre
-
persil
nagyúr
válasz
micafighter #37145 üzenetére
Az a furi, azt irtam is, hogy eloszor total beteg bugok jottek elo, de rendesen olyan volt, mintha valammi pre-alpha verzio lenne
De kozben rajottem, azert lehetett, mert a uplay azt hazudta, hogy "playable" es meg a fele letoltes hatravolt, en mondom, ha playable, akkor jatszok is
De kozben letoltott es azota semmi hulyeseg nem jott elo, nincs bug
Leszamitva a felbontast, ami viszont eleg game breaking nalam, szoval, ha a 6 oram alatt nem lelek valami megoldast, akkor tuti nem adok erte penzt. Pedig eddig nagyon tetszik :/
-
micafighter
nagyúr
válasz
persil #37144 üzenetére
Nálam eddig több száz óra játék után egyik általad emlitett bug se volt. Intel + AMD van nálam, meg azt észrevettem hogy a háttérben futo programok és mindenféle overlay (afterburner pl) bekavarhat, nálam amd gaming evolved ha megy akkor a játék be se tölt hiába kapcsolom ki az overlayt a programban, kifagy, ugyhogy leállitom és megy gond nélkül a játék.
-
persil
nagyúr
válasz
Askformore #37143 üzenetére
Pedig nagyon nem, se fenyek, se arnyek, se tukrozodes se semmi. Hiaba eles a kep, ha a reszletesseg gagyi. De, hat izlesek es pofonok
Mondjuk nalam laptopon 15.6 inchre vigan jo az 1366 is, pc-n normalis monitorral nyilvan keves lenne.Tobbieknek: szivesen kiprobalnam windowed fullscreen-ben, de nem tudom atallitani, mert kifagy...
Ordogi kor -.-
Dx12-ben meg nem probaltam ki, nem is tudom menne e. Gtx950m tud olyat egyaltalan? -
Gtaati
őstag
Hello!
Valaki masnak is dobal a jatek delta-c-t? Eleg bosszanto h kidobott minket kuldetes kozben tobbszor is.... A honap eleji utanpotlast megcsinaltuk es nem adott semmit szoval vannnak bajok.... Valaki talalkozott ilyenekkel?Koszonom!
-
Askformore
senior tag
válasz
Anonymus23 #37139 üzenetére
Az fps nálam is több lenne, de be-be akad Dx12-ben, meg kimaradnak kepkockák.. Nem tudom mi okozza.
-
Rossonero89
tag
Üdv mindenkinek!
Valamelyik nap nyitottam a Last Stand lerakatot, és hihetetlen volt számomra, amit dobott! Más is kapott ilyen elképesztő loot-ot belőle??A másik. Úgy látom ez a mocskos féreg még mindíg vígan játszik.
Tegnap a spawn helyről nem sikerült elindulnunk egy métert sem, mert falon keresztül teleportálva, azonnal megölt mindenkit. Jó kis kör volt! -
Anonymus23
veterán
válasz
Askformore #37138 üzenetére
Megy, sőt több az FPS is. Volt pár fagyás, de azt amit Norti írt, windowed full screen módban azt se csinálja már.
-
Askformore
senior tag
válasz
Anonymus23 #37134 üzenetére
Telorol alig vettem észre a válaszod az avatar és az A-s kezdőbetűs nicknév miatt
amúgy próbáltam már mindenhogy,de más játékban is ugyanez a baj (bf1). Szóval most épp legyalulom az egész Windowst, vga, elem ki-be,majd friss telepítés.. És meglatjuk.
Amúgy Dx12-ben megy nektek normálisan?
-
persil
nagyúr
6th gen i7. Furi modon a bugjaim eltuntek, egy maradt, de az nagyon zavaro. Nem tudok felbontast allitani, mert attol mindig kilep.
"Ha lejjebb veszed low-ra a grafikát, lehet a res.scale-t sem kell piszkálni, "
Minden jatek otmillioszor szebb alacsonyabb felbontason, magasabb reszletesseggel/beallitasokkal, mint magasabb felbontason alacsony beallitasokkal....Igazabol pont az a bajom, hogy nem tudom levenni 1366*768-ba, ha meg a res scale-lel trukkozok, attol kurva ronda lesz :/ (mosott, szemcses)
Raadasul a felbontasvaltasra neten sem talaltam megoldast -
Anonymus23
veterán
válasz
Askformore #37133 üzenetére
Azt próbáld meg, hogy kiveszed a Vsyncet, nVidiánál driverben van egy beállítás, amivel full FPS, de a 60 Hz-en túli képkockákat eldobja (nem tudom AMD-nél mik vannak), így nincs szakadás sem, viszont így 100-120 FPS-el megy (nVidia ajánlott beálítás). Ha meg leveszem 60 FPS-re (Vsync on), akkor hajlamos droppolni, ami eléggé kellemetlen hatást ad vissza.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #37129 üzenetére
Hát eddig 60fps-sel ment full HD, majdnem maxon egy két dolog lejjebb véve.. Most meg 45-60 között ugrál folyamatosan és microlaggol.. Dx12-ben meg olyan, mintha lemaradna a kamera aztán felgyorsítva "behozza a lemaradást" + kimaradnak kepkockák, stb. Több driverrel is próbáltam.
-
válasz
persil #37131 üzenetére
Azt nem írtad, milyen procid van, az sokat számít (ha i3, akkor lehet, hogy azért lépeget ki). Ha lejjebb veszed low-ra a grafikát, lehet a res.scale-t sem kell piszkálni, mert egy i5+860M pároson így vígan elfut 60 fpssel fullhd-ban.
A szerverek sajnos szarok, azzal nem tudsz mit csinálni...
-
persil
nagyúr
Srácok, a normál játék is ennyire vállalhatatlanul bugos, így hatmilliárd évvel a kiadás után, vagy csak a trial verziónál van valami elbombázva...?
Mondom kipróbálom, ha már van lehetőség, de ez valami katasztrófa. Az ingyen 6 órám első 15 perce azzal ment el, hogy graf állítgatás közben kilépett asztalra 63x kb. Ránézek neten, erre látom mások is panaszkodnak. Ok, végül csak beállítottam, nekiesek a játéknak, és akkor ilyenek, hogy puff most épp eltűnt az inventory-ból a fele ikon, aztán egy lépcső alatt hiányzik egy fal, that means alulról látom az egész pályát, meg ilyen ökörségek :S
Plusz alul, ahol mutatja, hogy mennyi van hátra a trial-ból, ki van írva, hogy gagyi a kapcsolat a gazda szerverrel. Na most a fura, hogy a netem betonstabil és az ilyen legendásan szarul megírt programok, mint a tera, vagy riders of icarus is hibátlanul, stabilan, lag nélkül mennek. Itt meg mire regisztrálja a lövéseimet, van, hogy eltelik egy egész másodperc.(1000msec lag)Mik ezek...?
Szrk.:
De, hogy pozitívumot is írjak. Laptopon 950m-mel full hd mediumon játszható, res scaling-et lejjebb véve 75-re(szóval még mindig bőven 768p felett) pedig hibátlanul fut.Maga a játék amúgy az eddigiek alapján tetszik, de valahogy nem tudom hova tenni. Ez most amolyan diablo 3 féle single játék, nagyon masszív online elemekkel, vagy inkább defiance szerű mmo némi single beütéssel.
Ha egyedül játszanék, akkor hosszabb távon mennyi esélyem lenne? Illetve, egyáltalán érdemes e nekiállni(értsd: pénzt kiadni érte) ha előre tudom, hogy csak heti 2-3-4 órám van játékra? -
válasz
Askformore #37129 üzenetére
Pontosabban ?
-
Askformore
senior tag
Nektek a patch óta nem romlott drasztikusan a teljesítmény?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #37122 üzenetére
Ninnyyaaa bájk nem vóóót?
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #37122 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy a 4 karakteren mostantól nem nyitok exotic ládát 1.6.1. ig azaz május 1. napjáig. Csak a játék élmény a cél a DZ szintezés mellett.
-
minilego
senior tag
Jobb lett már DZ-ben a helyzet vagy még mindig tele van csalókkal?
-
arnikusz
veterán
válasz
Krissz1983 #37106 üzenetére
-
válasz
micafighter #37116 üzenetére
Jóvanakkor.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #37116 üzenetére
De ez is igazából zöld macskanadrággal lenne az igazi
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37113 üzenetére
Nem vitatkozom ezzel a logikaval, alapvetoen egyetertek. Ezzel kizarolag PvE szorakozok most.
-
válasz
micafighter #37113 üzenetére
3 arany 3 exo ?
-
micafighter
nagyúr
Mondjuk a 3-3 szettekben nem látok tul nagy fantáziát. Eszembe jutott egy pár kipróbálni, de mindegyiknél tudtam jobbat összerakni másképpen 4es szettel vagy arany szettel. Striker 3.as bonusz pl szinte semmit nem ér PvP-ben (kevesebb, mint 2% plusz sebzés), a 2es bonusza egyiknek sem tul erős. 2es szett bonuszból csak a nomádnak meg a final measure-nek látom értelmét, 3asból meg csak a firecrestnek. A többiből csak 4est érdemes rakni szerintem, vagy inkább arany szettet. A tactician az a szett amelyiknek minden bonusza jó, de az is 4esben a legjobb szvsz, 2 vagy 3as bonusz helyett már összerakható hasonló vagy jobb aranyból is.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37111 üzenetére
Most 3 striker 3 predator komboval hasznalom ezt az AK-t, nem rossz.
-
micafighter
nagyúr
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37109 üzenetére
Ez igaz, jobb lenne ingyenben az biztos.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Krissz1983 #37106 üzenetére
-
Krissz1983
aktív tag
El sem hiszem srácok a Time Square végén végre kidobta a Barret mellényt..... Istenem mintha hájjal kenegetnének 👊😂
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #37102 üzenetére
Igy volt nekem is logikus de mondom inkabb kerdezek. Koszi. Akkor ez az AK igy eleg baba.
-
micafighter
nagyúr
Persze, a "max" annyit jelent hogy mi lehet a legnagyobb roll a fegyveren. Ez lesz az "alap" érték a kesztyüből jövö pluszal, amit a százalékos bonuszok tovább növelnek, pl reckless, predator szet bonusz, AB szet bonusz vagy pl a fegyver talentek. Minél nagyobb az alap, annál többet adnak pluszba a százalékos bónuszok.
-
Lefty
addikt
Porgettem egy AK47-et maxos, 27.6K sebzessel, talentek: responsive-unforgiving-brutal. Ilyenkor hogy hatnak a sebzesnovelo talentek? Hiaba max a sebzes, ugyanugy no a sebzes erteke?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest