-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
Üdv mindenki. Ha esetleg lenne valakinek egy Tenebrae elfekvőben azt hálásan megköszönném.
-
Csoffadalom
tag
Annyian írogatták hogy kiválasztott lett hogy megnéztem az emileim és láss csodát engem is.
Sirály.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Anonymus23 #52155 üzenetére
Ez oké, köszönöm. De régebben volt olyan lista is ami azt mutatta kikkel játszottam korábban. És ez most nincs. Na mind1 azé köszi a segítséget.
-
Csoffadalom
tag
Üdv. Van olyan oldal ahol név szerint lehet keresni a játékosokat?
-
Csoffadalom
tag
válasz
GamerQueen #51813 üzenetére
Köszönöm.
-
Csoffadalom
tag
Azt lehet tudni milyen cuccok lesznek a GE-n?
-
Csoffadalom
tag
Nem tudom mi az istent ezzel a szarral, de nem indul el. Az uplay kliens indul mint mindig de azután semmi. Csak pörög a karika csak pörög......
. Esetleg van valakinek valami 5lete?
-
Csoffadalom
tag
válasz
Snip3r_HUN #48942 üzenetére
Elindul ugyan, de nem tölt be. Eddig nem volt vele probléma.
-
Csoffadalom
tag
Megy már a játék vagy csak nekem szaraxik?
-
Csoffadalom
tag
Esetleg karbantartás van vagy mi? Nem tudok belépni, fél órája szinkronizál a felhővel és semmi. Mondjuk már péntek óta sz@raxik.
-
Csoffadalom
tag
Kérdésem volna, a Nomádot hogy érdemes megcsinálni? Alapból nagyon jó de érzem hogy lehetne ez még jobb is.
-
Csoffadalom
tag
Vannak még csodák: 3 cadeuscus 2 külön bosstól. Jó nap ez a mai.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Anonymus23 #43419 üzenetére
Nagyon köszönöm. Ha egyszer nagylány leszek meghálálom.
-
Csoffadalom
tag
Lehet buta a kérdés, de DZ-ben a Divtech ládák mennyi idő után nyithatók újra?
-
Csoffadalom
tag
Megnéztem a PTS-en az Alpha 6-os bónuszát. Hát ha ez így marad bitang kemény lesz az tuti. Meg kipróbáltam a Resistance-t, na az is durva lesz. Kimondottan várom az 1.8-at.
-
Csoffadalom
tag
Én kétféle változatban csináltam meg, az egyik pontosan így fest csak más fegyverekkel. Ennél 56% elit sebzés és 50% páncélsérülés van. A másiknál, mivel volt olyan darab amiből több is volt össze vissza variálgattam és 28% elitsebzés lett 75% páncélsebzéssel. Nem rossz nem rossz de őszintén szólva nem igazán vettem észre nagy változást az eredetihez képest. Bár csak tegnap éjjelre jött össze, majd ma tesztelem.
-
Csoffadalom
tag
válasz
Snip3r_HUN #39986 üzenetére
Ez a pecs akinek tud mindig beugat valami bunkó szöveget. A faszbúk csoportban is ossza az észt ilyen stílusban.
-
Csoffadalom
tag
Csodálatos módon több óra várakozás után sikerült belépni, erre fel telepít valami szart. Mi az isten van már????????????
-
Csoffadalom
tag
válasz
micafighter #35053 üzenetére
Hát jó szar volt a játék. Mondjuk nem is csoda, nálad csupa 22-23, nálam meg 10 a legnagyobb. Így nem nehéz nyerni. Az is igaz hogy most játszottam először élesben. De azért gratulálok.
-
Csoffadalom
tag
6 hunter ellen van értelme viaskodni????? Csak ma a harmadik survivalom b...ák el az idióták akik beszaladnak a kimentésre. 5 pöcs bejött az általam inditott kimentésre és csodálkoznak hogy fél perc alatt fekszenek. 3-at egyedül szedtem le de a másik 3-al már nem bírtam. Miért miért????????????????????
-
Csoffadalom
tag
Vendor lista linket kérhetnék?
-
Csoffadalom
tag
Dehogy is. Azé hüje nem vagyok. Nagyon
-
Csoffadalom
tag
válasz
Anonymus23 #30146 üzenetére
Akkor itt valami oltári gebasz van. Másfél órája próbálok játszani de folyamatosan kidobál deltával, rómeóval és mikeal. Mondjuk a másik gépen a haver tölti le magának a játékot, ez hatással lehet rá?
-
Csoffadalom
tag
Tud játszani bárki is? Esetleg még tart a karbantartás?
-
Csoffadalom
tag
válasz
Snip3r_HUN #29919 üzenetére
Hálám üldözzön dz-beli halálodig.
-
Csoffadalom
tag
Vendor listát belinkelné valaki? Köszönöm.
-
Csoffadalom
tag
Hali. A"megállítót" honnan lehet beszerezni? Vagy hol esik?
-
Csoffadalom
tag
Nem tudom mi van ezzel a játékkal... Napok óta csak szívat a survival. Ha nem a város másik végére tesz ki, akkor a legpitibb ellenfelek kinyírnak már az elején. Vagy ha el is érem a helikoptert, az orrom előtt szedik fel a cuccokat 2-3-an. Vagy ha mindezek ellenére nagy nehezen bevergődöm a dz-be, ott meg olyan helyre rakja a vírust ahol nevesített ellenfelek vannak. Azt szedjem le pisztollyal meg alap cuccokkal. Direkt szopat szerintem, mert csütörtökön megcsináltam 4 kimentést is.
-
Csoffadalom
tag
Nagy kérdés: survival-ban hogy lehet a helikopterekhez jutni? 2-nél is próbálkoztam, de csak az időt fecséreltem. Se a felüljárón lévőhöz nem sikerült felmászni, se a tetőn levöhöz.
-
Csoffadalom
tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy Romeo nevezetű hibával dobta ki a játék? Mert engem most dobott ki épp kimentés közben. A uplay azt írta valaki más hozzáfért a fiókomhoz. Másik kérdés, jól gondolom hogy a Famas-t csak a dz-ben lehet felszedni?
-
Csoffadalom
tag
Kérdés: Napok óta nem tudok belépni a pts-re, gáz van, vagy nálam van a hiba?
-
Csoffadalom
tag
Hali. Csak egy kérdésem lenne. Milyen szettet érdemes összerakni dz-be hogy a ki.....ott renegát ge...ik ne lőjenek le fél pillanat alatt? Legalább esélyem legyen vissza lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest