Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Jól néz ki ez na. Amúgy 40-60 fps között ugrándozik, természetesen területtől függően. Annyira nem rossz az.
Lámát még nem láttam, a teheneket, marhákat, háziállatokat igen.
Értem mire gondolsz pont most néztem meg a beállításokat a hangoknál és szerintem túl halk a játék. Jó lenne ha villám hangja is olyan lenne, hogy összekakiljam magam. Lehet csak túl távol villámlik meg dörög.
Amik kicsit zavarnak még azok az esőcseppek, azok elég szarul néznek ki. Mármint mikor van az, hogy földet ér az esőcsepp vagy valamihez hozzáér. Láttam már esőt esni házon belül is mondjuk, az sem az igazi. Az, hogy a vizes részek tükröződnek, csillognak viszont nekem nagyon tetszik, lehet picit túlságosan is csillognak, de nekem bejön. Ez meg, hogy borult az ég és átsüt a nap a felhőn és bevilágítja a területet ez lenyűgöző. Felhőknek talán lehetne amúgy valamivel szebb textúrája, de az legyen a legkevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest