Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen széket vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Ja mondjuk én Division taktikával rontottam az ellenre, most már azért beletettem pár órát még és már szinte alig van mit csinálni. Tetszetős, de nem teljes áras. Összegyúrt játék szóval lényegében végtelenségig fognak ismétlődni ugyanazok a dolgok. Én tisztában vagyok vele, hogy a nyitott világ az ez, hogy mindig ugyanazokat csinálod apró variációkkal. Nekem nincs vele bajom. Aki szereti az ilyen nyitott világú mókázást az mindenképp próbálja ki a Just Cause 3-at. Nagyon sokat koppintottak belőle az biztos. Viszont a járművek vezetése, rombolhatóság meg még lehetne sorolni az a Just Cause 3 javára szól. Úgy szerettem volna abban is lopakodni, erre itt a Wildlands.
Sajnos pár hiányossággal, de megteszi. Kicsit le kell lassulni ehhez a játékhoz, aki a Division-höz szokott például. Azért pár száz órát bele lehet majd tolni ebbe a játékba is. -
Jó lesz ez sztem.
Meg kell várni a végleges kiadást,alig egy hónap.
Aztán lehet panaszkodni.
Ha vmi nem lesz oké akkor elsők között leszek akik betámadják ubi-t.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még ilyen dumák,hogy inkább tolják el a kiadást,persze meg nagy lóf...t.

Végre itt van tesztelni kell,infót adni mindenről ubi-nak,mit kellene javítani.
Optimalizálásba szvsz nem sokan vagyunk akik tanácsot tudnánk nekik adni.
Más gond nem igen van a játékkal.
----------------------
Sikerült eddig vkinek utol érni azt a sport autót ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos pár hiányossággal, de megteszi. Kicsit le kell lassulni ehhez a játékhoz, aki a Division-höz szokott például. Azért pár száz órát bele lehet majd tolni ebbe a játékba is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)