-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel csak az a baj, hogy az említett játékok mindegyikénél szarabbul néz ki, cserébe viszont szarabbul is fut.
A karakterek kidolgozása ocsmány lett. Ha házon belül akarunk hasonlítani:Division vs Wildlands
Nem tudom elhinni, hogy ilyen gépigény párosul ehhez a grafikához...
Persze, ha valaki szemet huny ezek felett, akkor még akár el is szórakozhat vele, de nekem ez így csalódás.
-
törölt tag
Ha par dolgot kijavitanak akkor az is lesz (nekem mar most is 5*). AI-n faraghatnak meg picit, Division szintu AI eleg jo lenne, ahol szepen csapatmunkaban bekeritenek, oldalba-hatbakapnak, egymasnak jelzik-mondjak a taktikat az ellenfelek. A csapatiranyitas-t egy picit kozelebb vihetnek a Freedom Fighters felehez, ott remekul mukodott.
Sokaknak van gondja a jarmuvek "fizikajaval", akar ezen is faraghatnak hogy komolyabb legyen.
Amik nekem tetszenenek meg a random event-ek, a mar kipucolt teruleten egy uj bandavezer emelkedik fel amig mashol harcolunk es kezdi el ujra birtokba venni az adott tartomanyt, kulonbozo vezerek kulonbozo technikaval-brutalitassal dolgoznanak... Igy kb vegtelen ciklusba is tennek a jatekot, el lehetne lenni vele jo darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest