Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07
üzenetére
Valami mást vártam. Kipróbáltam majd leírtam hogy rájöttem hogy ezeknek a játékoknak nem én vagyok a célközönsége. Nem tudom ez mitől trollkodás, de ha te ettől jobban alszol, akkor vedd úgy hogy trollkodtam. Valami jobbat vártam mint a Division, de rosszabbat kaptam (szerintem). Ennyi és nem több. Nem tudtam hogy csak nyálcsorgató "jaj de csodálatosan fantasztikus" és hasonló véleményt lehet leírni. Számomra az egész olyan semmilyen, ennél még a division is jobb szerintem. Na de majd a nagyközönség eldönti hogy milyen is a játék ha megjelenik. Aztán ha nagy bukta lesz és a többségnek nem fog tetszeni, süsd rá mindenkire a troll jelzőt. Vannak jó open world játékok ettől függetlenül, mint a witcher 3 pl, aminek van egy sajátos stílusa, ami valamilyen oknál fogva mindenkit beszippant, itt, ennél a játéknál én személy szerint nem érzem ezt.
Látom azért mégse lett olyan rossz az az optimalizálás, 500K-s gépen aránylag egész jól eldöcög.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest