Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
spleenszuru #4179 üzenetére
A zavarótól távolabb fel lehet röptetni a drónt és zoom-olva tudja tag-elni a zavarót, generátort.
A sómezőn a reptérre gondolsz szerintem. A generátor a reptér elején van, egy dombség karéjában. A zavaró pedig az irányítótorony tövéhez legközelebbi őrbástya mögött szintén laposban, arra nem is látsz rá.Kintről a snipereket le lehet szedni egyesével. Azután a fal mellett szépen végig lehet osonni, az 1-1 őrt le lehet kapni. Így el lehet jutni a zavaróig és a generátorig is.
A generátort ha kiszeded, az összes őr készültségben lesz és 1-3 fő elmegy megnézni, mi történt.
Ezen a pályarészen van egy küldi, a toronyba kell felmenni. Én az épület sarkától elkezdve szoktam aknákat tenni, a torony bejáratánál camp-elve a lépcsőn feljövő ellent egyesével könnyen ki lehet lőni.Nem nehéz pálya, csak a megfelelő módszer kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest