Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Desy

tag

válasz spank0309 #3303 üzenetére

... ami azt illet 0 fejlesztéssel eléggé brutális a legtöbb szint. Vélem, majd mindenki azt lesi mit és hogyan tud javítani az esélyein. Tessék játszani 150 - 200 órát minden javítás nélkül az egyre esősödő ellenséggel szemben és már a szél fuvallattól is meghaló játékossal! Szinte tudom, hogy meddig bírják a verbális szájalók. Akár egyik vagy másik például antenna lekapcsolást... szinte lehetetlen megcsinálni megfelelő affinitás nélkül. 391 skil pontom van amit bármikor kiosztva felturbózhatom a játékmenetet. De nem attól lesz érdekesebb az egész. Vagy az, vagy nem. Más játékban sem szoktam a jutalom pontok használatával foglalkozni, legalább annyira, mint magával a történettel... míg az fontos szemponttá válik több játékosnak. Futnak a történet szál után és büszkék magukra és a teljesítményükre hogy mennyi idő alatt végezet a játékkal. A játéktér 85-90%-ban ismeretlen marad számukra. Ők úgy játszanak nekik ez az élvezet a másokra való böfögés mellett.

Már kitapasztaltam, hogy a minitérkép nélkül nem érdemes játszani semmivel. Úgy 10x - 100x több időt kellene tölteni a környezet feltárásával ami amúgy értelmetlen és abszurd. Nekem pedig ez a játék sem ér annyit. Még a minitérkép használatával is képtelenség sok mindent végigvinni mert nem jelöli azokat a fontos dolgokat mint a légelhárítás visszaállása.... és az, mivel nem átprogramozható / átkapcsolható semmilyen szinten nem lehet megoldani nagyon sok szállítási feladatot. Aki játszik tudja... bár ki írhat amit akar de én videó nélkül nem hiszem el hogy sikerült neki... [levinni a gépet a hegyről] talán, még összevágott mozival se igazán.... persze van a véletlen meg a több tíz óra belefektetett idő...

Különben pedig a stílus és a felállás kényelmesen eltérhet mivel van kép a nyilvános számára hogy kényelmesen fantáziáljon és van a játék nekem ... :P

Új hozzászólás Aktív témák