- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Szia,
FPS tekintetében hasonlóra számíthatsz, legalábbis nálam viszonylag hasonló fps értéket mér a két játékkal az uplay konzol.Én is nagyon szerettem a Wildlands-t ezért tanácsom a következő : ha single player nyomnád, akkor mindenképpen várd meg a nagy patch-et (reworkot) amiben azt igérték hogy benne lesz a +3 AI társ, mert anélkül azért nem nagy móka. Lehet benne szólózgatni, de mi pl 3-an toltuk multiban és egész más úgy.
Mellesleg jön a Div2 Epizód 3 jövő kedden, az új New York Warlords résszel, szóval ha Divezel akkor lehet azt kéne told és engedd el a Breakpointot.. mi kb ezt tettük és nem bántuk meg, a Div azért összetettebb és ettől jóval érdekesebb is.
A Breakpointban nincs igazán build rendszer, a Gearscore-nak is kevesebb értelme / hangsúlya van, és sokkal monotonabbak a questek. (Mondom ezt úgy hogy az új Terminator eventet nem játszottam, mi kb karácsony körül váltottunk Div2-re..)
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest