Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Szia,
FPS tekintetében hasonlóra számíthatsz, legalábbis nálam viszonylag hasonló fps értéket mér a két játékkal az uplay konzol.Én is nagyon szerettem a Wildlands-t ezért tanácsom a következő : ha single player nyomnád, akkor mindenképpen várd meg a nagy patch-et (reworkot) amiben azt igérték hogy benne lesz a +3 AI társ, mert anélkül azért nem nagy móka. Lehet benne szólózgatni, de mi pl 3-an toltuk multiban és egész más úgy.
Mellesleg jön a Div2 Epizód 3 jövő kedden, az új New York Warlords résszel, szóval ha Divezel akkor lehet azt kéne told és engedd el a Breakpointot.. mi kb ezt tettük és nem bántuk meg, a Div azért összetettebb és ettől jóval érdekesebb is.
A Breakpointban nincs igazán build rendszer, a Gearscore-nak is kevesebb értelme / hangsúlya van, és sokkal monotonabbak a questek. (Mondom ezt úgy hogy az új Terminator eventet nem játszottam, mi kb karácsony körül váltottunk Div2-re..)
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB NVME SSD /
- Gamer pc RYZEN 5500/16GB DDR4/RX 7600 8GB/512GB SSD/Új számítógép 3év garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest