Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Szia,
FPS tekintetében hasonlóra számíthatsz, legalábbis nálam viszonylag hasonló fps értéket mér a két játékkal az uplay konzol.Én is nagyon szerettem a Wildlands-t ezért tanácsom a következő : ha single player nyomnád, akkor mindenképpen várd meg a nagy patch-et (reworkot) amiben azt igérték hogy benne lesz a +3 AI társ, mert anélkül azért nem nagy móka. Lehet benne szólózgatni, de mi pl 3-an toltuk multiban és egész más úgy.
Mellesleg jön a Div2 Epizód 3 jövő kedden, az új New York Warlords résszel, szóval ha Divezel akkor lehet azt kéne told és engedd el a Breakpointot.. mi kb ezt tettük és nem bántuk meg, a Div azért összetettebb és ettől jóval érdekesebb is.
A Breakpointban nincs igazán build rendszer, a Gearscore-nak is kevesebb értelme / hangsúlya van, és sokkal monotonabbak a questek. (Mondom ezt úgy hogy az új Terminator eventet nem játszottam, mi kb karácsony körül váltottunk Div2-re..)
Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest