- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Én még a főküldiket csinálom, de kezdenek rutinná válni. Odarepülők, kicsit körülnézek a helikopterről, ha lehet, pofátlan módon landolok az egyik épület tetején. Aztán drónnal felderítem a terepet, felmérem, milyen sorrendben érdemes kilőni az NPC-ket, hogy minél később vegyenek észre. Rádióst, drónost gyorsan elintézem, aztán jöhet a többi. Ez még viszonylag szórakoztató, mert olyan, mint egy Sokoban. A maradékot meg nyílt harcban lenyomom. Miután tök üres lett a terep, megcsinálom a feladatot, begyűjtöm a ládákat, gyűjteni valókat, oszt jó napot. Néha Zastavával lövök egy jó hangosat, hogy ÉBRESZTŐ!, kempelek egy jól védhető helyen, ahova szépen libasorban odajönnek, én meg fejbe lövöm őket. Meg van, hogy Splinter Cell stílusban settenkedek, pisztollyal a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest