Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz pohár #116604 üzenetére

te ezeket az 1/2-ket nem teszed, így jó, hogy nem érdekel a téma.
    én mostanában elég sokat, ki is van rájuk tágulva a pupillám.
    azt, hogy csak párszáz forintjával elszórom rájuk a pénzt, vagy 1* beakad valami normálisabb 2-es, 3-as kötés, csak később fog kiderülni.
    mivel a csapatok tagjai is emberből vannak, és szeretik a +20*-os odds-okat, így rendre vannak olyan események, amik előre bűzlenek, vagy utólag csap az ember a homlokára, mert a sok meccsből nem bírta pont azokat kiokoskodni.
    és ugye nem vagyunk ott a játékosok beszélgetésein, sem az nsa-hoz nem vagyunk bekötve a fül végi pozícióba, így csak az itteni ötletelgetés marad.

ez egy fogadós topik, így ha téged untatis, akkor is abszolút on téma.

igaz, hogy engem zavar, amikor már abba is belemagyarázzuk utólag, hogy bunda volt, ami jó eséllyel nem volt az. csak mert magas volt a szorzó.

a vicensa meg továbbra is rohadjon meg.
    este 10 db szelót raktam meg, össz 2k-ért.
    ha lőnek még 1 tetves gólt, 3 szelón 24 k jött volna.
    nem nagy dolog, apróság, de most bosszant a szitu.
    mert úgy érzem, nagyjából jól gondolkodtam, választottam élőben az eseményeket, aztán mégsem nyertem... :(

tv.
    nő nyilatkozik.
    "ezzel most beléptünk a 21. századba, bla-bla..."
    te hülye tyúk. ezzel most azt ismerted el, hogy több, mint 14 éves lemaradásban vagytok...

:C :DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák