- Fujifilm X
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Atlantis #3124 üzenetére
Ismerős a TVTSCHED problémád - nekem is volt. Kis kutakodás után arra jutottam, hogy valami background scheduler modul lenne. Paraszt módon nyomtam neki egy DELETE-t (na jó, move to TEMP-et). Ez történt több, mint egy hónapja. Azóta az akku üzemidőm is rendbejött (akkortájt nehezen lehetett 2h fölé menni, most megint 3.5h körüli)
Azt is írták, hogy reinstall után 1-2 hónappal képes visszajönni a probléma.Tényleg! Használ egyáltalán itt bárki ütemezett háttérfeladatokat, pl. defrag, meg hasonlovak?
(1ébként T60 - 2008v91)
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Atlantis #3124 üzenetére
Waaaa! Nem akarom, nem akarom!
Most jelenleg a Think Vantage System Update-tel próbálkozom. (zárójelben - a tököm egy kicsit tele van, hogy ActiveX alatt megy, Explorert kell hozzá használnom) Ha lesz eredménye, visszaírok ide.Mint moderátorhoz - bocs, hogy két helyre is felpakoltam, de tényleg sürgős, év végi hajtásban nem akarnék újratelepítéssel szívni
Aktív témák
- Fujifilm X
- ASUS routerek
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Újszerű erőmű Lenovo P1 G3 (Core I7 6mag/12 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged