- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nikon DSLR topik
- VGA hiba
- Hiba kóddal indul a gép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
ody42
senior tag
válasz
Shadowfax #650 üzenetére
NHC most nekem sem megy, az csak azért kellett, hogy a proci feszeket beállítsam, azóta csak a fancontrol megy,én is olvastam, hogy összeakadnak. (amúgy csak annyi lenne, hogy lockolják az erőforrást, valami közösen egyeztetett módon, és akkor működhetnének egyszerre is)
Amúgy mint írtam, nekem sem a procival van a gond, az megy még majdnem ULV feszeken is, hanem a PCI jelű érzékelő környékén melegszik nagyon a gép, a többi passzívan elvan 40 fok környékén. A két legmagasabb hőmérséklet a PWR és PCI szokott lenni, ezek miatt kapcsol be a venti. Közben utánaolvastam, és áll. az a baj, hogy a PCI (ami a WLAN chip?) nincs rákötve a bordára, és ezért elégtelen a hűtése venti nélkül. Most egyelőre nálam is az van, hogy a fancontrolban manual 1-esen megy a venti, így halkan, de folyamatosan megy, és minden 40 fok körül van. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyire ártana a PCI-nak a folyamatos 55 fok (efölé nem megy passzívan se), de biztos az IBMnél sem hülyék dolgoznak, és megvan az oka, h. bekapcsol a venti.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Nikon DSLR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA hiba
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest