Aktív témák
-
9CS
senior tag
Az lenne a kérdésem kinek mi a tapasztalta / információja a ThinkPad-ek egyes típusaiba beépített Security Chipel? Ezt az információt találtam: [l] http://www.disztributor.hu/thinkpad/easynote/security.htm[/l] Ez talán a legérthetőbb leírás. Az lenne a kérdésem, hogy bekapcsolom a chip-et a BIOS-ban, majd letöltöm hozzá a progit, amit írnak és ennyi? Látom felmerült már itt a kérdés és nem volt rá válasz, talán majd most. Nem szeretnék csak úgy rápróbálkozni, mert az adatokat kéne védeni, nem elveszíteni.
Ha feltettem a programot, akkor már védett is a winchester a kiszereléses adatlopás ellen, vagy még állítgatni kell valamit? Vagy az egészen máshol keresendő beállítás?
Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha feltettem a programot, akkor már védett is a winchester a kiszereléses adatlopás ellen, vagy még állítgatni kell valamit? Vagy az egészen máshol keresendő beállítás?