Aktív témák

• N.GÁBOR

aktív tag

Látom azért van itt bár boldog (remélhetőleg:)) T60 tulajdonos. Kérlek írjátok meg nekem, hogy ti mennyire vagytok elégedettek a gép összerakásával, nem "lötyögnek" a zsanérok, kellően feszesen tartanak? Amiatt kérdem mert vásárlás előtt állok, és nekem eddig nem volt jó tapasztalatom velük (már korábban is írtam). Itt PH-N pedig beszélgettem egy nagyon rendes fórumtárssal aki árulja T60-as és T40-es gépét is. Megkérdeztem a gépek minőségi összevetésséről, és azt mondta, hogy nála egyértelműen a T40 nyert, és emellett a T60 zsanérjainak sokkal nagyobb a holtjátéka, jóval fiatalabb léte ellenére.

Csak én futottam bele "hibás" gépekbe, vagy a 60-asok tényleg kicsit kilógnak a legendás T-széria gépei közül? Magamtól azt gondoltam volna, hogy a rollcage ház miatt összehasonlíthatatlan a 40-es és 60-as széria, de a gyakorlat megcáfolni látszik ezen feltevésemet. Pedig 90-100 ezres árukkal, még egy év garral nagyon versenyképesek ezek a notik, de csak nem akar az ember olyan gépet venni amiben csalódhat.

Előre is köszönöm válaszaitokat.

Üdvözlettel Gábor

Aktív témák