Aktív témák
-
-
Daneey
tag
Többek közt pl.: IIS sincs benne, de ez már egy másik topic kérdése
Az nem hálózati funkciókhoz, feature-khez tartozik?
Nekem anno az R50 kicsit vastagnak tűnt, de ha most kéne notit vennem 200k-ból, biztos azt választanám... Szóval használd egészséggel.
Mivel még fiatal vagyok (értsd: diák), így ez a noti nrkr bőven elég és tökéletesen megfelel. Majd amikor éles munkába fogok állni (lehetőleg informatika terén), akkor már nem R kategóriás notit fogok venni, hanem egy T v. X-et...
Talán...
-
nohabmozdony
csendes tag
Fenét. Nézz meg egy Acert és egy IBM-et egymás mellett, aztán döntsd el, hogy ugyanaz a minőség-e.
Az R és a T közti különbségeket én inkább szolgáltatásbelinek mondanám: az R50e-ben nincs egypár feature, ami az R51-től felfelé van: pl. szenzoros HD-védelem, security chip, vagy a T-ktől felfelé lévő ujjnyom-olvasó, gumiborítás, stb. Plusz nagyobb és nehezebb. Meg nem Pentium-M van benne hanem Celeron-M, de ez teljesítménybeli különbséget alig okoz, csak az energiagazdálkodásra van inkább hatással. Nekem a kialakítási minőséggel nem volt gondom, robosztusabb, mint bármely nem IBM gép, amit eddig láttam. Én nem vártam tőle többet, mint azt, hogy egy kellemesen használható munkaeszköz lesz, és az is.
De tényleg menj be egy boltba, nézd meg, nyisd ki és csukd be párszor, az a legtutibb.
Rufusz: látod ez az, én nem bízom senkiben annyira, hogy rögtön támogatni fog majd a rendszer egy ilyen vagy olyan hardverkiépítést.A másik meg, hogy ha már kifizetem az oprendszert, meg egy csomó, számomra speciel valóban értéknövelőnek bizonyult szolgáltatást, akkor csak kiírom és nem dobom ki a francba. De ez az én hozzáállásom.
-
WN31RD
addikt
''IBM-ek billentyűzete híresen jó (legalábbis a T szériájé, az R-é sem lehet nagyon rossz)''
Nemhogy nem rossz, hanem ugyanolyan jó.
(Legalábbis pl. az R51 billentyűzete van olyan, mint egy T42-é, feltételezem, az R50e billentyűzete is hasonló vagy ugyanolyan. Más kérdés, hogy pl. a T42 billentyűzete, bár nagyon jó, azért már nem olyan, mint a régebbi ThinkPad-eké, pl. az X31-emnek is jobb kicsit a billentyűzete.)
Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő