Aktív témák
-
-
Daneey
tag
Többek közt pl.: IIS sincs benne, de ez már egy másik topic kérdése
Az nem hálózati funkciókhoz, feature-khez tartozik?

Nekem anno az R50 kicsit vastagnak tűnt, de ha most kéne notit vennem 200k-ból, biztos azt választanám... Szóval használd egészséggel.
Mivel még fiatal vagyok (értsd: diák), így ez a noti nrkr bőven elég és tökéletesen megfelel. Majd amikor éles munkába fogok állni (lehetőleg informatika terén
), akkor már nem R kategóriás notit fogok venni, hanem egy T v. X-et...
Talán... 
-
nohabmozdony
csendes tag
Fenét. Nézz meg egy Acert és egy IBM-et egymás mellett, aztán döntsd el, hogy ugyanaz a minőség-e.
Az R és a T közti különbségeket én inkább szolgáltatásbelinek mondanám: az R50e-ben nincs egypár feature, ami az R51-től felfelé van: pl. szenzoros HD-védelem, security chip, vagy a T-ktől felfelé lévő ujjnyom-olvasó, gumiborítás, stb. Plusz nagyobb és nehezebb. Meg nem Pentium-M van benne hanem Celeron-M, de ez teljesítménybeli különbséget alig okoz, csak az energiagazdálkodásra van inkább hatással. Nekem a kialakítási minőséggel nem volt gondom, robosztusabb, mint bármely nem IBM gép, amit eddig láttam. Én nem vártam tőle többet, mint azt, hogy egy kellemesen használható munkaeszköz lesz, és az is.
De tényleg menj be egy boltba, nézd meg, nyisd ki és csukd be párszor, az a legtutibb.
Rufusz: látod ez az, én nem bízom senkiben annyira, hogy rögtön támogatni fog majd a rendszer egy ilyen vagy olyan hardverkiépítést.
A másik meg, hogy ha már kifizetem az oprendszert, meg egy csomó, számomra speciel valóban értéknövelőnek bizonyult szolgáltatást, akkor csak kiírom és nem dobom ki a francba. De ez az én hozzáállásom. 
-
WN31RD
addikt
''IBM-ek billentyűzete híresen jó (legalábbis a T szériájé, az R-é sem lehet nagyon rossz)''
Nemhogy nem rossz, hanem ugyanolyan jó.
(Legalábbis pl. az R51 billentyűzete van olyan, mint egy T42-é, feltételezem, az R50e billentyűzete is hasonló vagy ugyanolyan. Más kérdés, hogy pl. a T42 billentyűzete, bár nagyon jó, azért már nem olyan, mint a régebbi ThinkPad-eké, pl. az X31-emnek is jobb kicsit a billentyűzete.)
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

...ja mindenképp akartam bővíteni, mert ha nagynéha photoshopolok vagy autocadezek, akkor már tényleg szánalmas amit művel.

), akkor már nem R kategóriás notit fogok venni, hanem egy T v. X-et...
Talán...