Aktív témák
-
more
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Felhívtam a Lenovot és kérdeztem pár dolgot...nem volt egyszerű. Azt akartam megtudni, hogy a garancia kiterjesztést mikor lehet megvásárolni, és hogy a memóriabővítés garanciavesztéssel jár-e. Előszór azt mondták,hogy a garancia időn belül (1 év) bármikor megvehetem a kiterjesztést, de hogy azért ez nem biztos és megadtak két számot ezeken kérdezzem meg, napokon keresztül hívogattam őket, mire felvette valaki. Majd megint azt mondták,hogy nem biztosak benne és visszahívnak, gondoltam pár perc és már hívnak is, de nem másnap reggel hívtak, azt mondták,hogy csak az első egy hónapban lehet megvenni a kiterjesztést, és hogy a memóriát bővíthetem ahol akarom, erre eltelik két perc, és már hív is a nő,hogy ja mégsem csak szerviz partnereknél lehet megcsináltatni, nem akrámilyen "noname" szervizben.
Szerintetek akkor most mi van? Itt mindenki azt mondja,hogy bármikor lehet venni garancia kiterjesztést, lehet hogy az ügyfélszolgálatos tudta rosszul? Vagy itt tudja mindenki rosszul? van aki már vett 1 hónap után?
Aktív témák
- Sorozatok
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Megérkezett a hardverszállítmány
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- MacBook Pro M1 16 32/512, 100% Akkumulátor, 2 Ciklus!
- Apple MacBook Air M1 8GB/256GB, akku: 100%, garancia: 2026.10.12.
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2021 gyártás) 46 ciklusos 96% akku
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022 gyártás) 38 ciklusos 98% akku
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest