Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Vistaboy #17997 üzenetére
Jah, abban én is reménykedtem, hogy ha már a mindenkit meg...unk verziót pickeli az ember ( a csajokat meg ugye kétszer ) akkor ha már betették azt a jelenetet amikor
akkor legalább egymást jól letűzlabdázzák vagy valami, de ha más nem akkor legalább elküldik egymást valahová, de semmiHa Trissel (is) összejössz akkor Yen szépen ki...sz a folyó fölé és még meg is jegyzi hogy legközelebb akár olyan helyet is választhat hogy bele is halhatsz -
Vistaboy
veterán
Én direkt arra mentem, hogy mindenkivel, akivel lehetett, lepedőakrobatikáztam. Kíváncsi voltam, mit fognak a végén szólni, mikor összetalálkoznak...
...de szerintem ezzel az ágyra lekötözős, bilincselős büntetéssel viszonylag olcsón megúsztam. Igaz, így a happy end elmaradt, de titokban számítottam egy jó kis catfight-ra is a végén a csajok között. Már amikor meghívtak az édeshármasra, akkor kezdett gyanús lenni, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen, de hát egy próbát megért. -
tyba7
tag
Üdv! Lenne egy Triss/Yennefer kérdésem.
Kérdés az hogy melyik befejezést fogom kapni? Tehát Trissel Élet-halál kérdése küldinel megvolt a csók és aztán a Most vagy soha küldinél megvolt a szex. Yenel nem feküdtem le egyszer se, de a Utolsó kivánságnál azt válaszoltam neki hogy szeretem (nem akartam meg bántani és tartottam hogy majd későbiekben baj lehet ha vele "rosszba vagyok"). A végén Trissel jönnék össze mivel az előző 2 résszel a szivemhez nőtt. Remélem a végén nem a 2 szék közé esős jelenetet kapom...
-
FaTHI
őstag
Sziasztok! Beraktam ezt a reworked mod ot ki is tudom a menüben választani de külömbséget nem igen látok. Van valami jó mod amit még érdemes felrakni? Gondoltam kimaxolom látványilag, a 2080 ast megizzasztom...
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #17976 üzenetére
CONTACT
Media: media@cdprojektred.com
Business: inquiriesbiz@cdprojektred.com
Career related inquires: careers@cdprojektred.com
Contact for YouTubers/Streamers: creators@cdprojektred.comEsetleg ezen az oldalon, legalul ott a "Contact administration" gomb, ha nekik írsz, akkor lehet adnak egy címet.
De ha ki akarod maxolni, akkor nem emailt írsz, hanem "sima" levelet:
CD PROJEKT S.A.
ul. Jagiellonska 74
03-301 Warszawa -
FST200
tag
válasz
penge111 #17976 üzenetére
köszi! nagyon kíváncsi leszek, amikor végigtoltam a főküldit azért elkapott egy kicsit rossz érzés hogy vége, és már csak a DLC -k vannak
gondolkoztam is hogy hagyjam egy picit pihenni a gamet és majd később folytassam, de nem fogok várni hanem letolom most
ami picit furcsa volt, hogy a végső csatába nem emlékszem hogy hívtuk volna a Skelliges arcokat, és egyszer csak megjelentek bár gondolom látták az eseményeket és beszálltak segíteni ,plusz a megmaradt witchereket sem hívtuk, gondolom mivel inkább mágikus erőre volt szükség, és egyszer már segítettek
-
penge111
addikt
válasz
FST200 #17975 üzenetére
Grat, a DLC-k istenkirályak lettek, különösen a Blood and Wine. Példaértékű, hogyan kell igazi tartalmas dlc-t csinálni, nem pedig csak összedobni valamit dlc néven, mint ahogy a legtöbb kiadó csinálja.
Más: valaki tud nekem segíteni, abban hogy van-e valami közvetlen email cím ahol a CD Projet Redet el lehet érni. Régóta fontolgatom, de most már tényleg megvalósítom, hogy írok nekik egy tartalmas köszönő levelet a Witcher 3 kapcsán. Én nem találtam nagyon az oldalukon ilyet. Köszi előre is!
-
FST200
tag
nah 144 óra, főküldetés, összes side quest, összes witcher quest, összes kincsvadászat pipa
-> kivéve a qwentes móka, az olyan 60-70% nyomtam-> jó volt az is ,de nem vagyok nagy kártyás , első végigjátszás, vazallus lett észak, Ciri túlélte és witchi lett , és Yen , szóval full happy minden
nagyon tetszett a story, a világ, az egyik legjobb RPG szerintem, nem volt olyan rész amit untam volna, nem tudom hogy volt a Fallout 4 egyáltalán partyban vele az év játéka szavazásnál ( az kb 80 óra volt és voltak unalmas részek )a kaer morhen ben lévő csata és az arra való felkészülés tetszett a legjobban, brutál jó volt , plusz az utána lévő kis hógolyózás, nem sok RPG nél volt rész ami ennyire tetszett ( talán Mass Effect 3 -> Citadela utsó party)
most jönnek a DLC -k -
miauut
tag
Igen ezekkel tisztában vagyok. Amikor a mesterkovácsnál, gyártani akarok valamit, akkor van vaslemez, ezüstlemez, meg a többi. Sötétvaslemez, az nincs. Sötétvasrúd van, tudok is gyártatni. Sötétvaslemezt, azt nem. Próbáltam már egy csomó dolgot szétszedetni, azokban sincs.
Azért köszönöm. -
válasz
miauut #17970 üzenetére
Ezekhez nem kell ábra/recept, lootból juthat hozzád, illetve vásárolni tudsz spéci kovácsoknál - ha éppen van nekik - ércet illetve rudat, de tény, hogy ezek nagyon ritka anyagok. Ha szétszedetsz lootolt relikviának számító kardokat a kovácsokkal, azokból is hozzá lehet jutni sötétvas rudat. A sötétvas lemez ugye csak a B&W-ban jelent meg, tehát Beauclairben több eséllyel találhatsz eladót.
-
miauut
tag
Sötét vaslemezt hol találok, vagy miből lehet csinálni??
-
mike1334
veterán
válasz
penge111 #17965 üzenetére
Gondban is vagyok az új játékukkal..alapvetően konzolon nem megy nekem az fps, zavar is valamiért, béna is vagyok...egyedül a fallout széria jön be, ott mondjuk erősen a VATS-ot használom. TPS-nek jobban örültem volna, de megértem, hogy miért választották az FPS megoldást.
-
penge111
addikt
válasz
mike1334 #17964 üzenetére
Nem viccből mondják, hogy sok nagy cégnek feladta a W3 a leckét a két dlc-vel, mert gyakorlatilag nem is dlck, különösen a Blood and Wine-ra igaz ez, hanem egy teljes értékű játékkal is felérnek. Így kellene minden játékkiadónak a dlcről gondolkodnia, mert így senki se érezné ezt pénzlehúzásnak.
-
mike1334
veterán
No a fő történet és az első dlc is megvolt...104 óra kb. A dlc még érdekesebb/változatosabb/jobb is volt, mint a főküldi (mondjuk én a könyvekben se szerettem a Ciris dolgokat...). Egyetlen csalódás, hogy buktam az ezüst kardot a dlc-ben, elég hányó dolog, hogy csak ott lehet összeszedni...
Belekezdtem a második dlc-be és ááá..nagyon adjaa térképen mikor megláttam hogy mennyi hírdetőtábla van..ebben is masszív tartalom lesz. Most egy időre szerintem félreteszem, mert sok a meló és karácsonyra is megyünk haza vidékre..nem lenne szívem félbehagyni...inkább akkor lendülök bele, ha visszajöttem, addig meg keresek valami rövid játékot.
-
válasz
_Flood_ #17960 üzenetére
Mit jelent az, hogy "elúszott"? Ha piros lett, az azt jelenti, hogy valami oknál fogva a küldetés már nem teljesíthető egy adott döntésedből kifolyólag (pl. vki másnak a pártjára áltál, vagy hasonló). Ha csak beszürkült, az csak annyit jelent, hogy jóval magasabb szinten vagy, mint az adott küldetés, és ezért minimális XP-t kapsz csak rá - de ettől még teljesíthető marad a küldetés.
-
_Flood_
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok meg a játékban, az lenne a kérdésem, hogy miért járnak le a mellékküldetések, van valami időlimit? Sajnos már 3 elúszott.
-
válasz
TheNewDawn #17958 üzenetére
Ha fizetsz érte, nem megcsalás.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17957 üzenetére
Na igen, harmadik és eddig utolsó végigjátszásom során én ezt úgy oldottam meg, hogy bár nagyon szivtam a fogam és szenvedős volt hogy egyszer össze kéne jönni Yennel is hogy mindent kipróbáljunk, de a szerelmet vallás után 5 perccel mindjárt végig is látogattam az összes létező nyilvánosházat Novigrádban meg mindenhol máshol és persze akivel mód és lehetőség volt kavarni, azzal meg is tettem
-
mike1334
veterán
válasz
TheNewDawn #17956 üzenetére
Ha elköteleződünk, akkor elköteleződünk...a következő végigjátszásig
-
-
válasz
mike1334 #17952 üzenetére
Apróságok.
Annyi pl., hogy a Prof Moreau-s küldetést indító levelet az a lány küldi, akivel kavartál, illetve a sztori végén az a lány jön el hozzád a pecóba, akit választottál. Ha mindkettővel kavartál, akkor pedig Ciri. Abban az esetben, ha ő az alapjáték végén meghal, akkor meg Pitypang. -
penge111
addikt
Én nem olvastam a könyveket, Yent választottam, mert az én ízlésemnek őt dögösebbnek találtam. Meg hát elejtettek egy kósza mondatot még a játékbeli románcuk kiteljesedése előtt, hogy emlékszik e Geralt az unikornisos kis huncutságukra. Na, el nem tudtam képzelni mi a fenére gondoltak...
-
mike1334
veterán
válasz
TheNewDawn #17946 üzenetére
Nem, elkeserítelek, a játékban is az van, amit a készítők megálmodtak, a variációk száma véges. A könyv nekem hozzáad a sztorihoz, és a kettő együtt érte el azt, hogy szerintem Yen jobb választás. Nem azért, mert a könyvben őt választja, hanem mert az infók/hangulat/stb alapján nekem az a jobb döntés.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17945 üzenetére
Szerzőké??? Whaaaat ??? Könyvben 1 választás van, Yen, eszed nem eszed nem kapsz mást, a gamet meg te alakítod, és te döntesz, nem a szerzők/készítők ezügyben
Na mindegy is, csak mondom én ezen már csak röhögni tudok, hogy mikor bárhol bárkitől rákérdeztem hogy miért Yen, akkor kb soha senki nem a saját véleményét/indokát mondta hanem 80-90% ban hogy " há mer a könyv "
Csak mert én pl kismillió okot tudnék felhozni Triss mellett, de amúgy ellen is, ahogy Yen mellett és ellen is, meg azt is meg tudnám indokolni nem kicsit, hogy a sok pro és kontra mellett miért mégis Triss elsősorban. -
mike1334
veterán
válasz
TheNewDawn #17944 üzenetére
Van 1 féle álláspont, a szerzőé, és választási lehetőségünk pedig nincsen.
Aham itt meg van több, ami a készítőké. Nem lehet szimpatikusabb az az összkép a könyvek alapján? Az nem lehet az én választásom, hogy ez alapján inkább az a verzió tetszik? Elég fura logika, de kinek mi. Neked külön sztori, nekem meg annyira nem. -
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17942 üzenetére
Amiért pl a Disney SzarWars is Star Wars a nevében, de kb ennyi köze van hozzá, ami az első 6 részt illeti.
De ami még fontosabb : Könyv alapján szimpatikusnak találni valakit saját vélemény helyett kb olyan, mint szimpatikusnak találni a szovjeteket azért, mert olvasta valaki a Nagy Honvédő Háború Története c könyvet, vagy látott gyerekkorában 200 db szovjet filmet.
Van 1 féle álláspont, a szerzőé, és választási lehetőségünk pedig nincsen. A játékban pedig megismered az érem mindkét oldalát, és meghagyják neked a döntést. Arról nem is beszélve, hogy számomra ez 2 teljesen külön történet, ( mármint a könyv és a játék) még ha valami közük van is egymáshoz,nem véletlen végződik a könyv ugye úgy, hogy meghal Geralt és Yen is. -
mike1334
veterán
válasz
TheNewDawn #17941 üzenetére
A játék millió helyen utal/épít a könyvre, így miért ne lehetne ezzel indokolni?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
mike1334 #17939 üzenetére
Szerintem meg vonatkoztassunk el mi van a könyvekben, ami amiket amúgyis egy jóindulattal közepesnek nevezhető iró írt, mivel a játék egy teljesen más történet. Ettől még ha valakinek Yen hát Yen ( mint tudjuk nem lehet mindenki tökéletes
) Csak ne azért, mert a könyvek, mert ettől az indoklástól falnak megyek kb
-
Rony949
őstag
576-nál most nagyon kedvezményesek a Witcher könyvek. 2000 ft darabja. [link]
-
mike1334
veterán
válasz
TheNewDawn #17937 üzenetére
Nemtom, könyvek alapján is Yen szerintem. Tegnap fejeztem be az 5. részt (ami a hatódik, ha időrendben nézed), és kicsit bánom, hogy nem lehet már módosítani...na majd legközelebb
-
dannyl
addikt
válasz
TheNewDawn #17937 üzenetére
Én megjelenéskor már toltam a W1-et, W2-t, W3-mat, de Yen az igazi szerintem
-
mike1334
veterán
Kezdi elvenni a kedvem a játék...először a rossz nőt választottam...aztán meg
..túl sok ez az érzékeny lelkemnekmeghalt Vesemir is -
Lenry
Topikgazda
witcherkitchen.com
mindenkinek ajánlom -
szabi62
csendes tag
válasz
mike1334 #17928 üzenetére
Azzal ugyan nagyobb lehet az esély, de akkor is vagy beadja vagy nem .... és ahogy mondod, ha pont arra immunis amid van, akkor olyan mintha semmi nem lenne berakva.
Én már háromszor végigjátszottam (alap + 2 kieg. + NG+ is), most tolom negyedjére, végigpróbáltam már rengeteg variációt, ezek tűntek eddig a legjobbnak.
-
szabi62
csendes tag
válasz
mike1334 #17926 üzenetére
Ahogy haladsz előre a játékban, egyre komolyabb fegyvereid lesznek (egy, kettő, majd három "férőhelyes" kardok). Az ezüstbe égés, fagyás, mérgezés javasolt (ebben a sorrendben), mert a legtöbb szörny nem szereti a tüzet és a hideget, viszont jól bírják a mérgezést (mire olyannal találkozol ami bírja a tüzet, vagy a fagyot, már három rúnás fegyvered lesz).
Az acélkardba vérzés, páncéltörés, a harmadiknak égés, fagyás mérgezés, tetszés szerint (én égést használok) -
mike1334
veterán
Milyen rúnát ajánlotok a fegyverekbe? Az ezüstben mérgezős van, az acélban meg vérzős most.
-
hombre[EU]
veterán
Hivatalosan is meguntam a Witcher3-mat. Alapjáték 110ó és a GoTY-ban 171ó. Minden számomra elérhetō küldetés a gwenteken kívül kipipálva, kérdeōjelek komplett velen,novigrad,kaer morhen,toussaint és kb skellige fele kész (a tengerek még hátravannak. Ciri witcher, Dijkstra észak királya, Anna H és testvére halott.
Olvasok egy kicsit a megszerzett könyvekbōl és elteszem egy jó idōre. Egy élmény volt -
BüszkeeSAAAS
tag
Ez kérlek roppant egyszerű, semmi más nem kell hozzá csak 3 dolog pénz pénz és pénz helyesbítek 4 dolog ,mert ha az első hármat oda adtad neki akkor kell a 4. is gondolom már tudod mi az. Mert szegény bevándorlónak elveszett mindene út közben iratok pénz szerszámok stb.
,de ezt leszámítva ért mindenhez csak bírd megfizetni
szóval fizesd ki a szerszámait vegyél neki kebabot és tip-top bájolásokat végez majd -
Peace
nagyúr
Láttatok már olyat, hogy nem ment a játék? GOG teljes verzió a kiegészítőkkel együtt. Se manuális mentést, se gyorsmentést, sem pedig meglévő mentés felülírását nem csinálja. Túrom a külföldi bejegyzéseket erről, de eddig nem sok sikerrel.
-
-
Roba
tag
Üdv!
Nemrég kezdtem el a Blood and Wine kiegészítőt, most intéztem el a Bruxát a pincében. 39-es szintű vagyok és találtam egy új kardot (a régebbieket rúnáztam). Gondoltam meg kellene bájolni, nem tudom hogyan kell.
Segítene valaki?
Köszi.
-
Sarkadi
tag
Azért összelehet zavarodni még a második végigjátszásra is, pedig elég sok küldetésre és hatásukra emlékszem.
Most jutottam el a Fúriás részhez, ahol ha jól rémlik a fában lakó szellem megölésével elviszik a gyerekeket a faluból, viszont megmenekül a báró felesége, így maga a báró sem lesz öngyilkos. Korábban a szellemet megmentettem, így a gyerekeket nem vitték el a Fúriák, de a báró öngyilkos lett a felesége "halála" miatt. Most viszont utánaolvasva látom, hogy van egy olyan opció, amikor előbb megyek a szellemhez, őt megmentem és így nincs hatással a későbbiekre nézve a dolog. Tehát a gyerekek és a "Nagyi" is megmenekül!? Ez a legjobb választás idáig számomra.
-
fess
őstag
Sziasztok
Az mitől van, hogy amire van pénzem azt nem tudom megvenni? -
feldeci
tag
Bocsánat, ezt a milyen tápot topicba akartam, wáááá
Sziasztok!
Egy ideje nem építgetek már asztali gépeket magamnak és tanácsot szeretnék kérni, egy kicsit talán szokatlan konfigba
Szóval van egy 15" Macbook-om, és hozzá egy Razer Core X + egy MSI 1070Ti Gaming. Sajnos elég hangos a venti is és a táp is benne, azt szeretném kicserélni, viszont miután 300€ volt az EGPU ház és 450€ a videokártya bele, nem annyira vennék egy 200€ full passzív Seasonic tápot még
Az Akasa Apache Black-el nagyon jó tapasztalataim voltak az utolsó desktopomnál amit építettem még 2015-ben, az jó lesz ventinek de a táppal tanácstalan vagyok.
Amiket néztem:
EVGA Supernova 550 G3
Corsair RMX 550Az igényeim:
Legyen félpasszív. A Macbook-nak 87W kell (az EGPU ház egyben töltő is), amíg nem játszom ne kapcsoljon be a venti.
Legyen nagyon csöndes, amikor játszom akkor se nagyon halljam, a videokártya is félpasszív és szinte hangtalan játék közben.Nagyon köszönöm a segítséget!
-
Fred23
nagyúr
Kicsit OFF, de ha esetleg nincs meg valakinek eredetiben, pótolhatja most olcsón a Black Friday keretében.
-
penge111
addikt
No, végére értem tegnap a kalandnak, bár már tegnapelőtt befejeztem, de ugye a Blood and Wine két szálon fut egy idő után, és mindkét szál külön helyszínen játszódik. Így meg kellett néznem a másik szálat is. 170+ óra volt a játék kipörgetése, fantasztikus volt az egész, és az utolsó kieg valóban megkoronázta ezt a játékot. Maximális tiszteletem a fejlesztőknek
-
válasz
penge111 #17889 üzenetére
Én most kicsit pihentetem a játékot (most értem Skelligere, de szeretnék rá "kiéhezni", mert most jön a kicsit idegörlő rész, amikor hajóra pattanok - kérdőjel - szirének - vízalatti nyílpuskázás - loot, majd hajóra pattanok - kérdőjel - szirének - vízalatti nyílpuskázás - loot és ez kb. 40-szer.
Szal most erőt merítek, és addig végigjátszom újra az FO4-et, mert nagyon szeretem az összes FO hangulatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest