Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
Üdv!
Nemrég kezdtem el a Blood and Wine kiegészítőt, most intéztem el a Bruxát a pincében. 39-es szintű vagyok és találtam egy új kardot (a régebbieket rúnáztam). Gondoltam meg kellene bájolni, nem tudom hogyan kell.
Segítene valaki?
Köszi.
-
Roba
tag
Üdv!
Nem tudom, hogy a könnyű, a közepes, vagy a nehéz páncélzatot fejlesszem. A tippek között töltéskor azt írja, hogy a könnyű páncél nem ad akkora védelmet, mint a nehéz. Ha azonos páncél értékű akkor sem? Az állóképesség a könnyű páncélzatnál regenerálódik gyorsabban, ami hasznos.
Egy azonos védelmi szintű 135-ös könnyű mellpáncél adhat-e akkora védelmet, mint egy szintén 135-ös nehéz mellpáncél? (Nekem úgy tűnik, mintha a nehéz mellvért hosszabb lenne, mint a könnyű mellvért.)
Köszi a választ.
-
Roba
tag
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy minden felszerelés tovább fejleszthető. Van alacsonyabb szintű, de hasznos tulajdonságokkal rendelkező csizmám, páncélom. Hogyan, vagy kinél tudnám a jelenlegi szintemre fejleszteni?
Köszi.
-
Roba
tag
Üdv!
21-es szintű vagyok. A kincsvadászatok között van amihez 14-es (Kaer Morhen: Farkas iskola felszerelések), és van amihez 21-es szint ajánlott (Kaer Morhen: Farkas iskola felszerelések 2.rész), de a játék eleji Kaer Morhen-beli tartózkodásom és az utána következő gyakorlás után oda nem tudok visszatérni (gyorsutazással sem). Csinálom a fő- és a fellelhető összes mellékküldetést és nem tudom hogyan juthatok oda, vagy mikor.
Köszönöm a segítséget.
-
Roba
tag
Sziasztok!
Ha nem közeledek se Triss, se Yennefer felé, akkor Keira Metz-nek lehet szerelmet vallani?
Mindenféleképpen összejönnek Lamberttel?Köszi.
-
Roba
tag
Üdv!
Morkwarg átkát fel tudom oldani a farkasagyarral. Ha visszaváltozva emberként megkímélem az életét az a későbbiekben milyen következményekkel jár. Einar biztos haragudni fog.
-
Roba
tag
Üdv!
Vesemirrel csinálom a tutorialt, ahol hárítanom kellene. Írja, hogy nyomjam meg a [ ] billentyűzetet, de nem csinál semmit. Melyikkel tudok hárítani?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest