- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HP notebook topic
- Táp ventilátor csere
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Próbálta valaki az új drivert? Meg lennék lepve ha jó lenne....
-
oxox
addikt
válasz
antikomcsi #51 üzenetére
"míg elugrok egy sörért,"
mondom en, hogy a pia a megoldas...
-
oxox
addikt
Lectori Salutem,
nahh en is jatszadozok vele...(az "okorban" az 1-2-t nyustoltem).
Nekem bejon...igaz egy ido utan kicsit egysikuak tudnak lenni a palyak (de egy nap pihi utan megint megjon az ember kedve)
*a masodik Victory palyat most fejeztem be...aminek csak az eleje jelentett nemi kihivast....kinek mi volt a taktikaja????...*most a mocsaras map kezdodik, mikor mar ket ellen van.
viszont van igazsag tartalma a jateknak...
nalam a megoldas a sör volt!!!!
(sry nincs kedvem ascii-zni)...tehat az ember barmikor barmibol kepest alkoholt eloallitani...ha pia van, akkor gond nem lehet!
ps
Ati 4850, maxon 1920-ban nincs villogas nalam (igaz ha bekozelitek, es nagy a populacio, akkor mar latom a videokartya lehetosegeinek veget)oxox
-
zH.
senior tag
kipróbáltam. nem rossz game ,de szerinetm nem settlers. megint szarrábonyolították és szartak a 2. és 3. rész alapjaira.
2. mission felénél járok ,eddig nagyjából minden simán ment ,de hogy semmit sem értek az biztos. ehhez hozzájárul az ,hogy nem tudok angolul ,de hogy ennek köze sincs a 3. részhez az biztos. ezt az életlenítést megint érdekesnek tartom.. nem rossz ,de nagyon meg kell szokni. ez a minimap a másik. kell egy kis idő ,hogy rájöjjek még.
egyébként nem rossz game ,de szerintem nem settlers. meg is próbálom feltolni a 3mast. -
fdisk
őstag
Nálam is előfordulnak problémák,úm pl az autosave,ha csatározni indulok akkor nem indul el a hősöm a várból.Újraindítom a játékot akkor meg már jó.
Viszont a játék high. beállítással full hd felbontással szaggatásmentesen fut.(35-60 fps) -
Abu85
HÁZIGAZDA
Erre a problémára a Catalyst AI Off a megoldás.
Másik lehetőség, hogy veszel Fermit, és akkor nem a Settlers 7 lesz bugos, hanem a Metro2033 (textúrahomály AAA mellett), a Crysis Warhead (nem elérhető a maximális részletesség), valamint a BattleField: BC 2 multiplayer pályáinak betöltése lesz lassú.
Lehetőséged van választani, hogy mely gyártó aktuális problémái zavarnak kevésbé. -
antikomcsi
veterán
-
Ottoka
őstag
válasz
antikomcsi #91 üzenetére
Én pl. azért most, mert mindenki szidta a drm-et. Meg az automata mentésnél a fagyit...
De azt elhiszed hogy ati kártyám van, vagy azt is betörtem a gépbe?
-
antikomcsi
veterán
Áááá, ez urbanlegend, az ati kártyáknál nincs is driver gond.
Az meg csak véletlen, hogy pont azzal a két játékkal szivat, amivel játszok.
Én is megszivattam a játékokat, és gtx-el tolom őket.
Hiányzik is az állandó driverbuzerálás.
És érdekes, mennyien megvették, most, hogy már van hozzá törés.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A 10.5 egy kiszivárgott driver, semmilyen tesztelési procedúrán nem ment át. Az AMD oldalán nincs is fent, és nem is ajánlják a telepítését.
A játéknak még nincs profilja, így előfordulhatnak hibák. Az AI kikapcsolása magas szintű kompatibilitási mód ... valószínűleg a LOD beállításai túl agresszívak standard profil mellett.
A Rage3D számol be a legújabb profil frissítésekről. A legközelebbiben benne lehet. Érdemes nézni az oldalt. Általában hetente szokott jönni új profil. -
Ottoka
őstag
Ha AI off, akkor nem villog. De jó, megint figyelni hogy most settlers, akkor ki, ha meg más, akkor be.
-
SzlobiG
félisten
A távoli fák miért villognak idegesítően? Ati kártyával.
-
antikomcsi
veterán
válasz
MrTwister #74 üzenetére
Na igen, a régi sorozatokkal vigyázni kellett, mert könnyen feltörhette az ember hátsóját a szék, míg a monitor előtt ült.
Én amúgy nem is szeretem a stratégiai játékokat, csak a Settlers-el játszok, ez valahogy "bejön".
Eddig az első kilenc küldetést csináltam meg, és szerkesztett játékokat, egész játszható kis játék lenne, csak ez az állandó sietség ne lenne benne.
-
MrTwister
őstag
válasz
antikomcsi #73 üzenetére
5. embernek majd engem is bevehetnétek.
Tegnap szereztem meg a játékot, ma nem volt vele időm játszani, de engem a tegnapi 1 óra játék is lenyűgözött. Én azt hiszem a varázsa alá kerültem. Nagyon király a hangulata. Aztán majd hosszabb távon meglátjuk. A multival kapcsolatban még annyit, hogy egyelőre még én is csiszolom magam egy pöttyet singleben. Mondjuk úgy 1-2 hétig
Úgy vigyázzatok, hogy az első részével valamikor 1999-ben nyomtam egy 386DX gépen kemény 1MB rammal és monochromeVGA-val. Jesssz.
Aztán jött a Settlers 2 és kiegje. Volt, hogy napokig-hetekig csak a pályákat/gazdaságot fejlesztgettem. Szüleim ki voltak rám akadva
Azok a régi szép idők. A további részei annyira nem fogtak meg. Most legutóbb a 10th anniversary-val és a Vikings kiegjével bíbelődtem. De az igazi még mindig az első 2 klasszikus. Ennyit a nosztalgiáról.
Na majd írjatok, hogy mizu multival és hogy álltok a Settlers 7 tudás-bicepsz kigyúrásával
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #71 üzenetére
detto.
Amúgy én jól megszívtam mivel az 576-ban vettem meg mindkét játékot, és ott full angol az egész, míg a cdgalaxnál meg a mm-nál magyar kézikönyvvel adják.
Bezony nem mindent tudok lefordítani, pedig hasznos lenne. -
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #69 üzenetére
Nah így már mindjárt már a leányzó fekvése
Ha már jobban megy valamikor tolhatunk egy multit, 3 ember fix te lennél a 4.
Csak még szokni kell , sokat keresgélem, hogy mi hol van.
-
antikomcsi
veterán
Megnéztem a multit.
Olyan pályát állítasz be, amilyet szeretnél. Elsőnek Map Forage-be kell belépni, és beállítasz egy 2 személyes térképet, ahogy szeretnél. Megadhatod, hány gyözelmi pont kelljen a játék megnyeréséhez, és, hogy mik legyenek azok. Beállíthatod, milyen technologíák legyenek elérhetők, és a kereskedelmi láncot is. Ha ezzel megvagy elmented.
Átlépsz multiba, és a két játékos módot választod, ekkor alul kiválsztod a mentet mapot, betöltöd, és mehet akár 25 pontig a játék.
Persze beállíthatsz olyat is, hogy csak 1 győzelmi pont kelljen, és az az ellenfél fő várának elfoglalása, és megtartása legyen.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #67 üzenetére
Teljes mértékben egy véleményen vagyunk
Én csak azért vagyok bosszús mert bátyámmal két példányban vettük meg, pont a multi miatt, erre tessék.Amúgy tényleg a IV és a felújított II. a legjobbak.
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Nekem is pont ez a bajom, hogy 3-4-5 győzelmi pont az semmi. Ezért én multit nem is játszok. Szerkesztek pályákat, amiket úgy állítok be, hogy legalább 11 győzelmi pont kelljen, mert azt nem érik el az ellenfelek. AI-ből is több kell, mert ha csak egy van és elfoglalod a fő várát, akkor is vége a játéknak. Így meg szépen lehet gyártani generálisokat, és feltölteni seregüket, aztán leigázni mindenkit.
Multit nem lehet szerkeszteni? Azt még nem is néztem.
Értelme az szerintem csak annyi van, hogy a fejlesztésekhez pénz kell, azt meg a győzelmekkel szerzed. És ha megosztod a nagyközönséggel, hogy Neked, már milyen drága várad van, akkor növelheted az e-péniszedet. Olyasmire jó, mint mondjuk BC2-ben a stat és a k/d nézegetése.
Nállam/nállunk a settlers 4 volt idáig a nyerő, és egyenlőre még marad is a favorit. Ebből a 7. részből szerintem nagyon hiányzik a lan. Nagyon jó csatákat vívtunk helyi hálozaton 0 pinggel, egymásnak átkiabálva, hogy most aztán véged viking kutya.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
antikomcsi #65 üzenetére
Hello!
Csatlakoznék hozzád, én 2 példányban is megvettem, persze két helyről, mert már most hiány van belőle, sok boltban.
Azért vettem két példányt, mivel bátyámmal nagy Settlers funok vagyunk, eddig Settlers 2 10th-ig. Multiplayer ami engem érdekel, a single annyira nem is.Viszont csalódott vagyok a multit illetően, tegnap elkezdtünk játszani, hogy szokjuk meg tanuljuk a játékmenetet.
Észrevételek: Multiban miért csak úgy lehet játszani , hogy 4,5,7 Victory pont elérése a cél, és vége??? Én jobban szeretem a csatával eldöntött győzelmet, csatára nem is került sor, mivel előbb elértem a szintet, mint hogy egy katonát is küldhettem volna.
Kicsit kevésnek találom a multi pályákat, sőtt....Nem értem, hogy mi értelme annak, hogy a főmenüben tudom szerkeszteni azt az előre felépített várost?
egyenlőre ennyi.
-
antikomcsi
veterán
válasz
antikomcsi #64 üzenetére
Én feláldoztam magam, és megvetem.
El iskezdtem a kampányt, az első 5 pálya "hülyebiztosra" van csinálva, hogy mindenképpen nyerjünk. Egy kis erőfeszítéssel azonban veszthetnénk is az 5, pályán.
A 6.-on jön be először a győzelmi pont. Ahhoz, hogy nyerjünk 3-at kell megszerezni az ellenség előtt. Természetesen itt is van 3 percünk, hogy visszaszerezzünk egy pontot, és tovább játszunk, ha a gép érné el előbb a limitet.
Ez már olyan térkép, ahol katonai erővel nem fogunk tudni győzni, inkább egy kis versenyfutás az idővel.
A győzelmekért aranypénzeket kapunk, melyeket a virtuális shop-ban elkölthetünk mindenfélére.
Van a BC2-höz hasonló érem rendszere is, példáúl legyőzött egységek után lehet kapni bronz-ezüst-arany érmet, vagy kereskedésért, és stb stb.
Eddig jutottam egyenlőre, és a 6. pálya már okozott egy kis kihívást, bár ezek még ilyen tutorial jellegűek.
Nem azt mondom, hogy világmegváltó játék, de nem is bánom a ráköltött forintokat.
Aki tudja nélkülözni bolttól függően azt a 8-10K-t annak megéri kipróbálni, max eladja később.
-
antikomcsi
veterán
Na mi az? Tényleg nem vette meg senki?
Én majdnem, amikor voltam a Duna Plazaban a Lego kiállításon, volt a saturnban, meg az 576-ban is, de mindkétszer sikerült erősnek maradnom.
Valahogy ez a demo mégis kevés, egy kicsit több kéne, hogy el tudjam dönteni megvegyem e.
-
kerlac
őstag
Hát ez nagy csalódás volt....khm...ennek semmi köze a Settlers 2-höz sajnos... teljesen más szisztéma, éppen a settlers lényege hiányzik belőle... nagyon sima rts játék lett...terveztem megvenni, de azt hiszem erre nem költök...
meg mik ezek a victory pontok? valóban a sietség hiányát szerettem a settlersben, erre... -
SzlobiG
félisten
válasz
antikomcsi #59 üzenetére
Az biztos.
-
kerlac
őstag
sziasztok!
lekaptam a demot, hogy kipróbáljam, érdemes-e megvenni, de passwordot kér... azt hol találok? demohoz password???? -
antikomcsi
veterán
De így legalább nem kell aggódnunk, hogy betojgliznak a drm szerverek.
-
SzlobiG
félisten
válasz
antikomcsi #56 üzenetére
Steamon már kapható.
Igen ahogy írtam nekem se jön be ez a rendszer miért kell megváltoztatni azt ami idáig jó volt?
Lásd C&C Tiberian Twilight az is egy rakás szar lett ezzel az új rendszerrel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #56 üzenetére
Lehet, hogy újbol végig viszem a Settlers 6-ot.
Sajna hiába próbálam magam erre a verzióra ráerőltetni, egyszerűen annál jobban nem tetszik...
-
antikomcsi
veterán
Én úgy tudom, csak holnap jelenik meg. CD galaxisban már bent volt a héten, de csak péntek reggeltől adják oda. Bár mondjuk ez teljesen lényegtelen.
Nekem nagyon nem jön be ez a győzelmi pont rendszer. Mert így nem is igazán az ellenfél ellen (tegnap például a gép volt) küzdök, hanem az idő ellen.
Minnél hamarabb szerezz 4 pontot.... Ennyi lenne? 1vs1 a játék, de az ellenhez hozzá sem kell érni. Én úgy szeretek győzni, hogy leigázom az ellent, és elfoglalom az utolsó őrtornyát is, vagy amije van. Nem úgy, hogy 2 perc alatt előállítok 2 barátot, meg 3 atyát.
Tegnap azért lerohantam, és miután nyertem a folytatásra kattintottam, és elfoglaltam a fő várát.
Meg lehet szokni, és már egész átlátható, de valahogy nem ezt vártam én sem.
-
johnny6.d
tag
válasz
antikomcsi #53 üzenetére
Mentés nincs a demo-ban.
Kameraforgatás nálam rendben megy (talán kicsit túl érzékeny).
A játék nekem se jön be túlzottan, de eddig nem is volt időm sokat játszani és mindig az elejéről kellett kezdeni. Inkább egy elektronikus táblajáték az egész, nem igazi Settlers. -
antikomcsi
veterán
válasz
WonderCSabo #52 üzenetére
Szóval Neked forgatja rendesen a kamerát, és tudsz menteni? Én 2 gépen is próbáltam, egyiken sem megy semmi.
Most sikerült nyernem egyet, pedig már 3 : 0 -ra vezetett a gép, nem is volt olyan egyszerű.
Eléggé elgondolkoztam, hogy megvegyem e, vagy várjak, míg olcsóbb lesz.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #51 üzenetére
Nekem nem volt ilyen. Egyébként marhára nem jön be a 7...
-
antikomcsi
veterán
Na, beleöltem vagy 6 órát egyhuzamban a játékba, érdekes, hogy a tudományos dolgokat fejlesztgetni az egyház segítségével lehet főleg.
Viszont kár, hogy nincs mentés, legalábbis nekem nincs, így elvész minden, nem lehet, hogy kikapcsolom a gépet, míg elugrok egy sörért, aztán bekapcsolom és folytatom, mert elvész minden. És a kamerát sem tudom forgatni. Olyan, mintha el akarna indulni fordulás, de rögtön meg is akad.
Ez mindenkinél ilyen?
-
antikomcsi
veterán
Ezzel a demoval egyenlőre nincs gond, tudok vele játszani rendesen, a beta-nal meg szivatott a drm szerver.
Nem olyan sok időt tudtam eddig beleölni, még csak a szabad telepítéssel játszottam, de elég összetettnek tűnik. Valaki vagy veszi a "fáradtságot" és megtanulja az "irányítást", és akkor hosszú időre talál egy olyan játékot, ami leköti, vagy elmegy tőle a kedve örökre.
Szerintem aki meg szeretné venni mindenképpen töltse le előbb a demot és próbálja ki.
Elég jóra sikerült, és alkalmas eldönteni, hogy kell e nekünk ez a játék. Az AvP-jé szerintem nem volt ilyen, az egyenesen lebeszélt a vásárlásrol, ez meg olyan, amilyennek egy demonak lennie kell.A grafika valahogy jobban tetszett a bemutatókban, de nem is ez a lényeg majd megszokom.
Sok mindent nem értek még, csak kapisgálom, ezért ha valaki tudna egy magyar nyelvű leírást azt megköszönném.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #48 üzenetére
Vmiért nem tom a hírt szerkeszteni.
-
Winner_hun
félisten
játéktopikjában
egy space kimaradt -
Chris05
csendes tag
Nekem 8.5 megabájttal jön (jött), de 5 alá soha nem esett Du Meter szerint. Köszi a linket!
-
WonderCSabo
félisten
Nah, mindjárt lejön a demó, remélem most már jó lesz!
Találtam egy másik letöltési oldalt innen 1,2MB/s-el jön. (kattintsatok a Download: The Settlers 7 Demo version linkre)
Viszont tokent használ. Ha sok ideig töltitek, akkor érvénytelenné válik a link. Ekkor az a teendő, hogy újra a letöltésre kattintatok, kaptok egy új tokent, és azzal átírva a letöltési linket tudjátok folytatni a letöltést.Az előzőleg linkelt pfanni oldalon (300KB/s) is u.a. módszer van, csak itt nem írja ki a tokent, a letöltési linkből kell kimásolni.
-
WonderCSabo
félisten
Majd kipróbálom IEvel. A Wikin azt írják, hogy az új API egy részét dx10es karik is támogatják.
Szerk.: IE letöltötte a fálj első 124KBját, majd kiírta kész van... Lehet, hogy IE7pro miatt, most IE7pro letöltéskezelőjével megy, és vissza is tudok térni a letöltéshez, nem úgy mint FF-el...
-
SzlobiG
félisten
válasz
WonderCSabo #43 üzenetére
Én simán IE8-al.
A felsőkérdésre a válasz: A DX10-es karik nem fogják soha tudni a DX11-es utasítást.
Amúgy nálam is elmosódott a kép ha bevanlőve az elsimítás.
-
WonderCSabo
félisten
Agyam elszáll! Letöltöttem simán Firefoxszal a német pfanni oldalról a demót, és megint azt írja, hogy az archívumnak nincs vége! Ti mivel töltöttétek le? Esetleg máshonnan?
Érdekes, leöltés közben FF 2.6GBot írt ki, letöltés után 2,5GB-ot... De a fájl 2664MB. Letöltéskezelővel nem engedi tölteni...
-
azoli09
tag
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
Persze hogy menni fog vele
szép is lenne ha nem menne ,az én karim semmivel sem különb
a dx10.1 én úgy vetem észre hogy windos7 gyorsabbak a játékok nálam, átlag 10fps kb van hogy több de szépségben nem tudom ,emlékből nehéz különbséget tenni ,de a lényeg hogy jobb mint a dx10 mert azzal csak lassabb volt a játék
-
kovsol
titán
válasz
WonderCSabo #34 üzenetére
akkor mi értelme lenne a dx11 nek ?
úgy tudom a dx10.1 -es karik tudnak valami többletet ezen a téren, de már elfelejtettem mi volt az
nem igazán mozgat a téma
-
johnny6.d
tag
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
8800GT GS volt még tegnap a gépemben. 1280x1024-ben, minden maxon 25-30 FPS.
Multisampling és AA bekapcsolása viszont nálam elmosódottá teszi az egész képet. Ezek nélkül már éles. -
azoli09
tag
válasz
WonderCSabo #34 üzenetére
Helló
Hát én is ki próbáltam ,a grafika szép szerintem ott van a szeren ,igazából nem szoktam stratégiai játékal jácani de ez nagyon komolyan néz ki ,a gépigénye meg nem nagy 1400-900 ba minden csont maxon 30 fps em volt ,de szerintem van benne valami opció ami le korlátozza a fps de semmi akadás ,hát mondjuk akik ilyen fajta játékkal nyomja annak nem szokott űber erős gépe lenni , -
SzlobiG
félisten
válasz
WonderCSabo #32 üzenetére
Igen a grafika az nagyon kemény az tény. Nemtudom nekem DX10-es van.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WonderCSabo #30 üzenetére
Én ki is próbáltam igaz csak pár percet játszottam vele, de valami eszméletlen szarul fut 1920X1080-ba minden maxon ilyen 20-30fps-van játszhatatlan az egész és még szűrőket nem is kapcsoltam, valszeg lekell tennem mediumra.
-
WonderCSabo
félisten
Lehúztam a demót. Az archívumnak nincsen vége... Tölthetem le újra!
-
Narxis
nagyúr
válasz
WonderCSabo #27 üzenetére
LOL, akkor te nagy rajongó vagy.
Jaja, a kieg megjelent angol nyelven is. Szerintem érdemes beszerezned.
-
WonderCSabo
félisten
Üdv! Gondoltam, hogy csak nettel, megy de a nyelvi infót köszönöm szépen! Remélem most már mennek ezek a kik*rt (már bocsánat) DRM szerverek, miattuk nem tudtam a bétával játszani.
Narxis: Én nem untam meg a kampányt, sőt 2x végignyomtam.
A kieg angolul is megjelent? Azzal nem játszottam, sajna.
-
Narxis
nagyúr
válasz
WonderCSabo #22 üzenetére
Lekötni engem is lekötött, de a hadjárat vége felé már nagyon untam, kb. ugyanabból a taktikából állt az összes pálya, aztán kiadták a kiegészítőt, na az már változatos volt.
-
azoli09
tag
válasz
WonderCSabo #24 üzenetére
Helló
igen van benne angol ,de sajnos csak netten megy vagyis kel hozzá nett kapcsolategyik barátomnak töltöttem le de kérte neki a nettet
-
johnny6.d
tag
válasz
WonderCSabo #22 üzenetére
Innen ma - kb. 12-től - leszedhető a demo.
kovsol: próbáld ki még a csak németül megjelent Aufbruch der Kulturen című részt is. Nekem bejött és én is a régebbi Settlers-eket kedvelem.
-
kovsol
titán
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
nálam is s4 után egyre nagyobb csalódás volt
viszont jelenleg az s2 10. évfordulós újra kiadott verziója ami nagyon bejön -
johnny6.d
tag
válasz
WonderCSabo #19 üzenetére
A hivatalos S7 német fórumon azt írják, hogy még a héten lesz demo. Csak az a kérdés, hogy mi lesz a DRM szerverekkel.
-
WonderCSabo
félisten
Rohadjanak meg, vége lett a béta időszaknak, de egyszer sem tudtam, kipróbálbi, mert az ubi DRM serverek mindig elérhetetlenek voltak!
-
zH.
senior tag
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Én is regisztrálok ,köszi!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #16 üzenetére
Ezer hála!
-
antikomcsi
veterán
Itt regisztráltam, és lett beta kulcsom.
A clienst pedig a fileplanet-ről le lehet szedni.
-
zH.
senior tag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Nyílt BETA ,vagy elő kellett fizetni rá ,vagy hogy szereztél BETA kulcsot?
-
antikomcsi
veterán
Nem lehet kapcsolódni az Ubi szerverhez, persze nállam van a hiba, ellenőrizzem az internet kapcsolatomat.
-
antikomcsi
veterán
-
zH.
senior tag
"MIt is átdolgozták, és új győzelmi pontrendszert vezettek be"
Na ettől féltem. Mindig kitalálnak valami hatalmas fícsört ,aztán elcseszi az egész játékot. 3. 4. rész volt szerintem a legjobb. 6. nem sikerült olyan rosszul ,volt amikor több napig azzal játszottam ,de nem volt az a feeling ami a 3. részben.
Ez az épület"viszony" szerintem megint hülyeség ,de meglátjuk.
Grafika meg .. Dx11? Minek? Stratégiai játéknál? Bőven elmenne még a 3. rész grafikája is szebb textúrákkal. Ha lehetne magas felbontást állítani akkor mai napig megállná a helyét. Nem csillog ,de teljesen átlátható és szép.Meglátjuk ,remélem nem cseszik el megint.
-
antikomcsi
veterán
Na, már várom, hogy kipróbáljam. Van egy beta kulcsom, már csak a game-re kell várni, hogy lecsurogjon, amint nézem még vagy másfél óra.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
antikomcsi #9 üzenetére
Hát jah. Egyébként én nagyszerűen elboldogultam az angollal, tökéletesen megértettem mindent. És egy pár új szót tanultam.
Szerk.: Mármint a Settlers VI-ban.
-
antikomcsi
veterán
válasz
WonderCSabo #6 üzenetére
Nagyon remélem, hogy lesz eredeti magyar felirat, mert én úgy szeretem ezt a játékot játszani, de ha nem akkor tartok attól, hogy ez az új védelem bekavar. És esetleg a magyarítás nem is lesz kivitelezhető.
-
SzlobiG
félisten
válasz
WonderCSabo #6 üzenetére
Igen pont ettől tartok, nem az az egyszerű építgesd az épületeket csinálj katonát azt öld le az ellent lesz.
-
SzlobiG
félisten
Nagykedvencem a sorozat szinte az összes részt végig vittem.
Nagyon várom ezt is, csak ne bonyolítsák túl.
-
antikomcsi
veterán
8.900.- brutto előrendelve. Lesz é belőle magyar feliratos verzió?
-
WonderCSabo
félisten
Ehh, látom nagy az érdeklődés.
Most vittem végig a 6os részt másodszorra, nagyon le tud kötni az a játék. Várom már a 7ik részt nagyon.
-
antikomcsi
veterán
A próba topikban láttam, és örülök, hogy már meg is nyílt a hivatalos játéktopik.
Nagyon kíváncsian várom ezt a játékot, hátha visszaadja számomra azt, amit a Settlers jelentett. Nállam a 4. résznél megszűnt a sorozat, még manapság is szívesen nyomok egy-egy trójai, vagy római hadjáratot, vagy néha felnézek a BBGC-re, és multizok egyet.
A grafika szerintem jó, igaz csak 2D a settlers 4-ben, de valahogy olyan "kedvesen aranyos" és élvezetes. Ennek a vonalnak a megtartása fontos lett volna. Remélem ezek folytatását viszontlátom a 7. részben.
A kor és a helyszín, amit a hamarosan megjelenő rész feldolgoz, nem éppen a szívem csücske, de azért természetesen adok lehetőséget, hogy bizonyíthasson, és bízom benne, hogy az 5.- 6. rész után, végre kellemes meglepetés fog érni.
-
WonderCSabo
félisten
A híres Settlers sorozat legújabb része március 23-án fog megjelenni. Nem kisebb feladata van, mint visszavenni a telepes játékok régi dicső fényét. Ebben az epizódban számtalan újítás került bevezetésre. Természetesen a grafika gyönyörű lesz, amiről a nagyszerű Trinity grafikus motor fog gondoskodni - méghozzá DirectX 11-ben! Az MIt is átdolgozták, és új győzelmi pontrendszert vezettek be. A játékmenet három pilléren fog állni: hadsereg, kutatás és kereskedelem. Minden egyes pályán el kell döntenünk, hogy milyen irányba szeretnénk fejleszteni. Az épületek egymásra hatással lesznek, hasonlóan, mint a Sim Cityben, pl. ha a templom mellé teszel egy gyárat, akkor annak a telepesek nem fognak örülni. A különböző épületek ezentúl nem csak egyféle dolgot gyárthatnak: háromfokú skálán adható meg, hogy milyen minőségű terméket állítsanak elő. Több raktárt építhetünk, és megadhatjuk, hogy melyik árut melyikbe vigyék szállító telepeseink. A játék előrehaladtával győzelmi pontokat kapunk, ezeket különböző fejlesztésekre lehet elkölteni, ami rengeteg stratégiai lehetőséget tesz elérhetővé. A játékba online multiplayer mód is bekerült, sőt nem csak egymás ellen, hanem egymással kooperálva is játszhatunk majd.
Fontos megjegyezni, hogy a Settlers 7 is az Ubisoft új "másolásvédelmével" érkezik, ami már bemutatkozott a Silent Hunter 5-ben, és az Assassin's Creed 2-ben.
Linkek:
Elérhető a játék Demó változata! Letöltési linkekért kattints ide! A Demóval való játék közben az Ubisoft DRM rendszere miatt folyamatos internet kapcsolat szükséges.
Hír a demóról
Rendszerkövetelmények
Hivatalos honlap
Bejelentés, trailer
A győzelmi pontok
Személyre szabhatóság felsőfokon
A gazdaság bemutatása
Három új kép
Új látnivalók
Settlers 7 és a DirectX11
Képek[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged