- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
antikomcsi
veterán
Megnéztem a multit.
Olyan pályát állítasz be, amilyet szeretnél. Elsőnek Map Forage-be kell belépni, és beállítasz egy 2 személyes térképet, ahogy szeretnél. Megadhatod, hány gyözelmi pont kelljen a játék megnyeréséhez, és, hogy mik legyenek azok. Beállíthatod, milyen technologíák legyenek elérhetők, és a kereskedelmi láncot is. Ha ezzel megvagy elmented.
Átlépsz multiba, és a két játékos módot választod, ekkor alul kiválsztod a mentet mapot, betöltöd, és mehet akár 25 pontig a játék.
Persze beállíthatsz olyat is, hogy csak 1 győzelmi pont kelljen, és az az ellenfél fő várának elfoglalása, és megtartása legyen. -
antikomcsi
veterán
Szia!
Nekem is pont ez a bajom, hogy 3-4-5 győzelmi pont az semmi. Ezért én multit nem is játszok. Szerkesztek pályákat, amiket úgy állítok be, hogy legalább 11 győzelmi pont kelljen, mert azt nem érik el az ellenfelek. AI-ből is több kell, mert ha csak egy van és elfoglalod a fő várát, akkor is vége a játéknak. Így meg szépen lehet gyártani generálisokat, és feltölteni seregüket, aztán leigázni mindenkit.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Multit nem lehet szerkeszteni? Azt még nem is néztem.
Értelme az szerintem csak annyi van, hogy a fejlesztésekhez pénz kell, azt meg a győzelmekkel szerzed. És ha megosztod a nagyközönséggel, hogy Neked, már milyen drága várad van, akkor növelheted az e-péniszedet. Olyasmire jó, mint mondjuk BC2-ben a stat és a k/d nézegetése.
Nállam/nállunk a settlers 4 volt idáig a nyerő, és egyenlőre még marad is a favorit. Ebből a 7. részből szerintem nagyon hiányzik a lan. Nagyon jó csatákat vívtunk helyi hálozaton 0 pinggel, egymásnak átkiabálva, hogy most aztán véged viking kutya.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tudom, hogy mi a fő gond, és, hogy mit kéne tennem ellene, ennek ellenére, mindig kifogyok a szerszámból.