Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz antikomcsi #64 üzenetére

Én feláldoztam magam, és megvetem. ;]

El iskezdtem a kampányt, az első 5 pálya "hülyebiztosra" van csinálva, hogy mindenképpen nyerjünk. Egy kis erőfeszítéssel azonban veszthetnénk is az 5, pályán. ;]

A 6.-on jön be először a győzelmi pont. Ahhoz, hogy nyerjünk 3-at kell megszerezni az ellenség előtt. Természetesen itt is van 3 percünk, hogy visszaszerezzünk egy pontot, és tovább játszunk, ha a gép érné el előbb a limitet.

Ez már olyan térkép, ahol katonai erővel nem fogunk tudni győzni, inkább egy kis versenyfutás az idővel.

A győzelmekért aranypénzeket kapunk, melyeket a virtuális shop-ban elkölthetünk mindenfélére.

Van a BC2-höz hasonló érem rendszere is, példáúl legyőzött egységek után lehet kapni bronz-ezüst-arany érmet, vagy kereskedésért, és stb stb.

Eddig jutottam egyenlőre, és a 6. pálya már okozott egy kis kihívást, bár ezek még ilyen tutorial jellegűek.

Nem azt mondom, hogy világmegváltó játék, de nem is bánom a ráköltött forintokat.

Aki tudja nélkülözni bolttól függően azt a 8-10K-t annak megéri kipróbálni, max eladja később.

Új hozzászólás Aktív témák