- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
antikomcsi #64 üzenetére
Én feláldoztam magam, és megvetem.
El iskezdtem a kampányt, az első 5 pálya "hülyebiztosra" van csinálva, hogy mindenképpen nyerjünk. Egy kis erőfeszítéssel azonban veszthetnénk is az 5, pályán.
A 6.-on jön be először a győzelmi pont. Ahhoz, hogy nyerjünk 3-at kell megszerezni az ellenség előtt. Természetesen itt is van 3 percünk, hogy visszaszerezzünk egy pontot, és tovább játszunk, ha a gép érné el előbb a limitet.
Ez már olyan térkép, ahol katonai erővel nem fogunk tudni győzni, inkább egy kis versenyfutás az idővel.
A győzelmekért aranypénzeket kapunk, melyeket a virtuális shop-ban elkölthetünk mindenfélére.
Van a BC2-höz hasonló érem rendszere is, példáúl legyőzött egységek után lehet kapni bronz-ezüst-arany érmet, vagy kereskedésért, és stb stb.
Eddig jutottam egyenlőre, és a 6. pálya már okozott egy kis kihívást, bár ezek még ilyen tutorial jellegűek.
Nem azt mondom, hogy világmegváltó játék, de nem is bánom a ráköltött forintokat.
Aki tudja nélkülözni bolttól függően azt a 8-10K-t annak megéri kipróbálni, max eladja később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- EVGA Geforce RTX 3070 Ti FTW3 Ultra Gaming
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest