- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- ASUS notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Én úgy tudom, csak holnap jelenik meg. CD galaxisban már bent volt a héten, de csak péntek reggeltől adják oda. Bár mondjuk ez teljesen lényegtelen.
Nekem nagyon nem jön be ez a győzelmi pont rendszer. Mert így nem is igazán az ellenfél ellen (tegnap például a gép volt) küzdök, hanem az idő ellen.
Minnél hamarabb szerezz 4 pontot.... Ennyi lenne? 1vs1 a játék, de az ellenhez hozzá sem kell érni. Én úgy szeretek győzni, hogy leigázom az ellent, és elfoglalom az utolsó őrtornyát is, vagy amije van. Nem úgy, hogy 2 perc alatt előállítok 2 barátot, meg 3 atyát.
Tegnap azért lerohantam, és miután nyertem a folytatásra kattintottam, és elfoglaltam a fő várát.
Meg lehet szokni, és már egész átlátható, de valahogy nem ezt vártam én sem.
-
WonderCSabo
félisten
Majd kipróbálom IEvel. A Wikin azt írják, hogy az új API egy részét dx10es karik is támogatják.
Szerk.: IE letöltötte a fálj első 124KBját, majd kiírta kész van... Lehet, hogy IE7pro miatt, most IE7pro letöltéskezelőjével megy, és vissza is tudok térni a letöltéshez, nem úgy mint FF-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest