- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SimonYana
addikt
Akkor mi teljesen két külön taktikában vagyunk!
Nos mi van olyankor , ha valamilyen szinten a papokat is fejlesztem és pl össze akadok egy olyan játékossal mint Te , aki papokkal jön? Gondolom a viktori pontok miatt van esélyem tovább jutni , ha nyrni még nem is!
Viszont , ha vannak papjaid , akkor úgy küldöm ahogy láttam is? Rámagyak minden területemen a váramra és ott beadja , hogy send vagy valami ilyesmi!
Ha van bőven papom akkor gondolom ha elment amit küldtem , tudom utána küldeni a többit?
A hadsereg fejlesztésnél , ha már sokmindened meg van hozzá akkor célszerű fel fejlesztened a laktanyát , mert az ágyúkkal lehet a legtöbbet elérni! Én azzal daráltam le a pár utolsó pályát! Persze erre a csak az utolsó pályáknál jöttem rá! -
SimonYana
addikt
No én viszont nem vagyok tisztában teljesen a papokkal! Sokszor nem is csinálok és ezért bukok! Ha fel építem a templomot , kérhetek bele papot. Mennyit érdemes? Azt tudom hogy lehet minden saját váramból küldeni is! No addig nem mentem el soha , hogy fejlesszem a templomot , mert ugye akkor lehet kérni még más szereplőket is!
De most hogy mondod , ráállok , mert szerintem emiatt sem tudok elég victory pontot össze szedni! Ilyenkor az ellenség már összekapkodta és mindég jön a visszaszámlálás! -
SimonYana
addikt
Én azt a taktikát választottam , hogy minnél gyorsabban sört abból lesz lé vasat , fegyvert , és minnél hamarabb ágyúsokat! Mikor már jól haladok semmit nem is kérek csak ágyúst! Na azzal mindent ladarálsz!
Viszon mikor már másokkal is meg több ellenséggen harcolsz ez is kevés! Nagyon sokszor buktam el mert nem volt Viktori pontom. Azt pedig megszerezhető a kereskedő fejlesztéssel és kereskedelmi útvonalak felfedezésével! Az utóbbi legalább olyan fontos , mint az egész bázis felépítés! Ja és ha teheted mindent fel kell kétszer upgradelni , mert azt is beszámítja a viktoriban!
Én már azzal rontom el , hogy csak a hadseregre öszpontosítok ami később nagyon kevés lesz.De az is fontos , mert kell a védelemre is és nagyon kell terület foglalásra. Anélkül nem tudsz fejlődni!
Jó ez a játék!
Ahogy le is írták! Egy darabig tudod fejleszteni a tudásod , de egy idő után már csak magadra vagy utalvi és a logikus döntéseidre! -
SimonYana
addikt
Én már végig tóltam , csak most nem tudok játszani , mert bele tettem a GTX helyett egy 5970-et és villognak a fák a háttérben mint a közlehedési lámpa! Nagyon idegesítő így nem is játszom amég nem szerzek vissza egy Nvidia VGA-t! Röhely , hogy az Ati ennyire nem képes egy 150 ezres VGA-ért , hogy jó legyen a driver!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged