- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SimonYana
addikt
Akkor mi teljesen két külön taktikában vagyunk!
Nos mi van olyankor , ha valamilyen szinten a papokat is fejlesztem és pl össze akadok egy olyan játékossal mint Te , aki papokkal jön? Gondolom a viktori pontok miatt van esélyem tovább jutni , ha nyrni még nem is!
Viszont , ha vannak papjaid , akkor úgy küldöm ahogy láttam is? Rámagyak minden területemen a váramra és ott beadja , hogy send vagy valami ilyesmi!
Ha van bőven papom akkor gondolom ha elment amit küldtem , tudom utána küldeni a többit?
A hadsereg fejlesztésnél , ha már sokmindened meg van hozzá akkor célszerű fel fejlesztened a laktanyát , mert az ágyúkkal lehet a legtöbbet elérni! Én azzal daráltam le a pár utolsó pályát! Persze erre a csak az utolsó pályáknál jöttem rá! -
SimonYana
addikt
No én viszont nem vagyok tisztában teljesen a papokkal! Sokszor nem is csinálok és ezért bukok! Ha fel építem a templomot , kérhetek bele papot. Mennyit érdemes? Azt tudom hogy lehet minden saját váramból küldeni is! No addig nem mentem el soha , hogy fejlesszem a templomot , mert ugye akkor lehet kérni még más szereplőket is!
De most hogy mondod , ráállok , mert szerintem emiatt sem tudok elég victory pontot össze szedni! Ilyenkor az ellenség már összekapkodta és mindég jön a visszaszámlálás! -
SimonYana
addikt
Én azt a taktikát választottam , hogy minnél gyorsabban sört abból lesz lé vasat , fegyvert , és minnél hamarabb ágyúsokat! Mikor már jól haladok semmit nem is kérek csak ágyúst! Na azzal mindent ladarálsz!
Viszon mikor már másokkal is meg több ellenséggen harcolsz ez is kevés! Nagyon sokszor buktam el mert nem volt Viktori pontom. Azt pedig megszerezhető a kereskedő fejlesztéssel és kereskedelmi útvonalak felfedezésével! Az utóbbi legalább olyan fontos , mint az egész bázis felépítés! Ja és ha teheted mindent fel kell kétszer upgradelni , mert azt is beszámítja a viktoriban!
Én már azzal rontom el , hogy csak a hadseregre öszpontosítok ami később nagyon kevés lesz.De az is fontos , mert kell a védelemre is és nagyon kell terület foglalásra. Anélkül nem tudsz fejlődni!
Jó ez a játék!
Ahogy le is írták! Egy darabig tudod fejleszteni a tudásod , de egy idő után már csak magadra vagy utalvi és a logikus döntéseidre! -
SimonYana
addikt
Én már végig tóltam , csak most nem tudok játszani , mert bele tettem a GTX helyett egy 5970-et és villognak a fák a háttérben mint a közlehedési lámpa! Nagyon idegesítő így nem is játszom amég nem szerzek vissza egy Nvidia VGA-t! Röhely , hogy az Ati ennyire nem képes egy 150 ezres VGA-ért , hogy jó legyen a driver!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest