Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Na ez most mi?
Skyrim? -
Lajki
tag
Sziasztok tudna arra valaki egy modot hogy ne lassuljon le a kari ?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Tirexi #16687 üzenetére
Ha hagyom a gyári ini fájlt mennek ezek a módok, akkor ez ENB is?
Valamelyik értéket ha átírom bebugol tőle az egész játék grafikája.
Mit kell átírni, hogy az ELFX szerint csak level1-es legyen az éjszaka? Monitor blur is érdekelne.Ha újrateszem az ELFX-et az éjjel miatt működne?
-
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Tirexi #16679 üzenetére
kyrimPerfs.ini
bFloatPointRenderTarget=1
bEnableFileSelection=1
bDoDepthOfField=0 // vagy 1 ha átlátszó lesz a víz
bTreesReceiveShadows=1
bDrawLandShadows=1
bDrawShadows=1
iBlurDeferredShadowMask=5
bShadowsOnGrass=1
fGamma=1.0400Ezek közül 2 nincs benne a fájlba.
Nexus Mod Manager ESP sorrend:
""""""""""""""""""""""""""""""
Más modok / ESM-ek
EnhancedLightsandFX.esp
ELFX - Exteriors.esp
Further Dark Dungeons for ENB.esp
Dark Dungeons for Dawnguard.esp
Dark Dungeons for Dragonborn.esp
ENB Snow FX.esp
RevampedExteriorFog.espEzeket nem lehet sorba feltenni, kipipálom és kész.
Persze még most is bugos az egész ugrálnak a textúrák.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Tirexi #16651 üzenetére
Én azt értem, hogy nem kéne sok ugyanolyan módot felraknom, de jó párszor belinkeltem már miket tettem fel.
Azokból segíthetnél kiszűrni melyiket hagyjam fel, mivel én nem tudom melyik a jobb.
Amik mondjuk ebben a videóban vannak azok milyen módok?
Kipróbálom akkor módok nélkül az ENB-t. -
BlackSoft
addikt
-
kozi71
senior tag
-
joke38
tag
Köszi a válaszotokat,de akkor szebbek nem lesznek a páncélok igaz,mármint a texturák?
-
kozi71
senior tag
válasz
joke38 #16673 üzenetére
Kérlek szépen, úgy történik, hogy minden ami volt megmarad. Csak lesz egy új legördülős lista, a páncélkészítésnél, és abban lesz eszméletlen mennyiségben mindenféle kacat. Van olyan ami úgy néz ki mintha egy f15 vadászrepcsi roncsaiból készült volna.
A régi páncélokhoz meg mindenféle változatok. pl: Sárkányoshoz van kicsit cicomázott, nekem jobban bejövős. Oldalt váll résznél nem olyan kiálló kampós cucc. -
joke38
tag
Skacok,ez az Immersive Armors,páncélokat ad a játkhoz,vagy az alapokat is kicseréli?Szebbé is teszi a páncélokat?
-
kozi71
senior tag
válasz
Tirexi #16667 üzenetére
Először én is azt hittem. De aztán nyomogattam rájuk sokszor E-t, és kinyögték hol rejtették el a kincseiket. Kétezer volt kettőnél, másiknál ezerötszáz, negyediknél meg ezer arany elrejtve mindenfelé a térképen.
Most meg már semmit sem csinálnak csak nyögnek.
Az új daedra páncél nagyon tetszik, csak nem találok hozzá olyan lélekkövet... -
Tirexi
addikt
válasz
Grave_444 #16659 üzenetére
1) Ha valamit sokszor felülírsz az azt jelenti, hogy sok hasonló modot raktál fel ami igazából hülyeség. Vagy egyiket vagy a másikat használod. Ez érvényes a vízre is. Mindig az fog működni amelyik utoljára van a mod listában.
2) Boss progi elrendezi de attól még ütik egymást ha olyanok.
3) A nem ENB működni fog de lehet, hogy lesznek anomáliák majd az ENB-el. Nem hiába készül hozzá ENB verzió is.De amúgy hülyeséget csinálsz. Előbb az ENB-et kéne beállítani utána jöhetnének a rendes modok.
Később majd gondot okoz kiszűrni melyik mod mit változtat vagy okoz esetleg hibát.
Nem szabad elkapkodni és nem lehet ész nélkül csak pakolászni a modokat főleg úgy, hogy nem tudod mire való csak rakod be mert a képen jól néz ki.
Valamelyik pl Parallax-ra jó csak azt meg felesleges ENB nélküli játékra feltenni. Nem fok úgy mutatni mint a képeken.(#16663) AthlonXP:
Igen én vagyok.(#16665) genndy:
Egy idő után a célpont és a hely is ismétlődik. Én már vagy 5x-ör kinyírtam egy nőt mindig ugyan ott.(#16666) kozi71:
Azok csak dísztárgyak. -
kozi71
senior tag
Skacok az éj anyás gyilkolós küldiknek vége lesz egyszer? Nagyon unom már. Feleslegesen meg nem csinálnám. De ha lesz valami történés akkor csinálom minél előbb vége legyen már.
Most pont úgy vagyok, hogy nem tudom mit kéne nyomatnom semmi történés nincs.
Eddig volt valami cél legalább. Most éppen második házam építem, de van még két "lakásom" is.
De ezt is csak mert megy vele az idő. -
AthlonXP
őstag
válasz
kozi71 #16660 üzenetére
Na ez király, meg is nézem majd!
Már örökbe fogadtam egy lányt és egy fiút, a srácnak adtam egy zóld gyerek ruhát ajándékba, valahol láttam babát is, már bánom, hogy nem vettem meg korábban, most jól jönne a kis lánynak, de meg keresem!
Mondjuk az örökbe fogadás is poén volt...
Az árvaház életben maradt vezetője ( a fiatal lány, mert a vén banyát azt korábban megöltem, a kiszökött kis srác kérésére ), mikor meg kérdezte, hogy mi a foglalkozásom én meg azt válaszoltam, hogy a "Sárkányszülött", majdnem rohamot kapott!..
Miután a két gyereket kiválasztottam elindultam haza, csakhogy közben elfelejtettem, hogy melyik az én házam...
Nem volt mit tenni, addig keringőztem a környéken, amíg egyszer csak megláttam a fiamat, haza is küldetem egyből, így őt követve lett meg a házam végre!(#16662) Tirexi: Thane lettem és meg is kaptam a testőrömet magam mellé, de sajna az egyik harcunkat ő nem élte túl, így testőr nélkül maradtam. Kár érte, mert nem nézett ki rosszul, de már mindegy...
Ui.: Ha jól látom, te az a Tirexi lennél, akinek van az Youtube csatornája? Már egy ideje a követője vagyok, tetszenek a videóid, mostanában a GTA V-ös sorozatokat nézem, baromi jók! Szegény motorosok meg a tehenek is a múltkor..!
Csak így tovább, a gyökerekkel meg a kommentekben ne foglalkozz, ha hülyék, akkor hülyék, ennyi! -
Tirexi
addikt
válasz
AthlonXP #16656 üzenetére
Ha Thane leszel akkor kapsz magad mellé testőrt és ő mindig a házadban lesz. (ha csak el nem viszed)
Házassági opció is van de előtt jó pár küldit meg kell csinálni. Utána csak egy nyaklánc a nyakba és mehet is a felkérés meg utána az esküvő.
Azt nem tom, hogy kell-e valaki aki vigyáz a gyerkőcökre lehet hogy nem kell senki.
(#16661) genndy:
Fenébe mindig akkor postolsz amikor írok. -
genndy
addikt
válasz
Minden házhoz jár housecarl, Whiterunhoz éppen Lydia. Ott kell lennie a házban, nem is megy el hacsak te magaddal nem viszed. Gyerekeket egyébként ott lehet hagyni egyedül is, nem kóborolnak el (ha meg mégis történik velük valami, akkor az scriptelt, tök mindegy hogy van-e dada vagy nincs).
Két dolog van: társ és házastárs. Társ lehet bármelyik housecarl, kocsmában felfogadható zsoldos, vagy ha valakivel jóban leszel mert segítesz neki, akkor ő is felajánlhatja (mágusegyetemen pl.). Ezek közül is el lehet venni némelyiket, meg vannak kimondottan "házastárs" karakterek. Házasodáshoz el kell menned Riftenbe, és az ottani paptól kérdezősködni, hogy mi is a menete. Amulett is kell rajtad legyen, különben nem jelenik meg a beszédlehetőségek között, de ez is már a pap után van, addig hiába van rajtad.Hopp, tényleg, jav.: housecarl nem a házhoz jár, hanem a thane ranghoz. Ahhoz segíteni kell az adott város lakóinak (kisebb küldik).
-
kozi71
senior tag
válasz
Szintén ott ahol az árvaház van, van egy templom Mara áldása című nyakláncot kell kérned a papnőtől.
Felveszed aztán elslattyogsz a kinézet bögyös macához, majd szóba elegyedsz vele. Ha szerencséd van akkor beleegyezik a dologba. Visszamész a papnőcihez, aki másnap hajnalra odarendel az esküvődre.
Én már este ott voltam leültem a székre, aztán nyomtam egy T-t és reggel megjelent a NŐm. Semmi perc alatt meg volt a ceremónia. Aztán már a kégliben találod az asszonyt. Gyerekkel meg csak beszélni kell, közlöd vele ő a kiválasztott, másnapra ő is ott terem a házadban. Mindig mikor hazaérsz lejmolni fog valamit.
Ruhát,aranyat, kisállatokat. A feleségnél meg vigyázz ha a testőröd a kiválasztott, még az esküvő előtt vedd el tőle a fegyvereit, és a páncélját mert minden eltűnik amit adtál neki, saját motyójában lesz utána már. Viszont kereskedni fog, szóval pénzt hoz a házhoz. ÉN esküvő előtt minden kereskedőnél láttam fakardot. Nem is értettem minek az. Aztán láttam gyerekjáték. Mondanom sem kell azóta sehol sem lehet kapni mióta házas ember lettem.A bérgyilkosos szolgálati lovam meg eltűnt. Vettem egy másikat az meg semmi perc alatt kimurdált. Nem viselik jól a hegyi túrákat a vásároltak.
Hol lehet találni új páncélokhoz fekete lélekkövet? Most hegyekben áll a daedra szív de az meg már nem kell... -
Grave_444
nagyúr
-
AthlonXP
őstag
válasz
genndy #16655 üzenetére
Hát nekem a házamban egyelőre senki sincs, szóval ha a sodrásdi árvaházból esetleg örökbe tudnék fogadni gyereket, akkor gondoskodni kéne valakiről, aki vigyáz rájuk, míg távol vagyok, ugye?
Egyébként hogy lehet ilyen társhoz/feleséghez "jutni".
Mert nem nagyon vettem észre, hogy bárkivel is lehetne úm. ismerkedni a játékban ilyen szempontból. -
genndy
addikt
válasz
AthlonXP #16653 üzenetére
A rifteni (sodrásdi) árvaházból, lehet, de minden városban bóklászik egy-két árva, őket lehet örökbefogadni.
Ők mindenképpen otthon lesznek, nem mennek veled, vagy bent vagy a nagyobb házaknál az udvaron játszanak. Ezért is jó hogy minden házhoz jár housecarl vagy steward, ők majd vigyáznak rájuk.
Kicsit több szerepjátékos elem lett így a Herthfire-al benne, hogy a játékos építhet házat, berendezheti, és akkor már tettek bele feleséget meg gyerekeket is, akikhez lehet hazamenni kicsit pihenni. Ha nem tetszik, nem muszáj használni. -
válasz
AthlonXP #16653 üzenetére
Riftenben (csakazértsekeresemkiamagyarnevét), a délkeleti városban van egy árvaház, ott kell beszélned a vezetővel. Hogy mi értelme van, arról dunsztom sincs.
Gondolom az egész Hearthfire azoknak jó, akik "életet" játszanak a játékban a hentelés mellett – vesd össze pl. velem aki akkor aludt utoljára ágyban, amikor még érdekelt a Well Rested bónusz. És az ötven szinttel ezelőtt volt.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Játék közben a töltőképernyőn megjelennek bizonyos tippek a játékhoz. Az egyikben azt írták, hogy 2 gyereket van lehetőség örökbe fogadni, ha van saját házam.
Sárkánytömlöcnél vettem egy házat, berendeztem fullosra, gyerekszoba is van, de azt már nem tudom, hogy hogyan és honnan lehet örökbe fogadni, ha tényleg lehet?
Ill. az sem világos nekem, hogy utána mi lesz velük, hisz amikor a küldetéseket csinálom, nyilván nem viszem/vihetem magammal őket, de akkor ki vigyázna rájuk?Egyáltalán mi lenne az értelme ennek az opciónak?
-
PeL
addikt
válasz
fiATHaLON #16630 üzenetére
Azt hogy kell elképzelni hogy 3 in-game napig tartott a csata?
Nálam ez kb úgy van hogy ha sikerül beaggróznom a felettem dögkeselyűként köröző prédáját leső sárkányt akkor leszáll, dulakodunk kicsit aztán mivel megérzi a pár bokorral arrébb szotyolázó óriás testszagát felszáll, odamegy hozzá és elementális zuhanyban részesíti. Rólam olyankor totál meg is felejtkezik, idegesen néztem végig a fürdetést lapulva a fák között, majd mint aki jól végezte dolgát felszállt a közeli hegyek felé.
-
fiATHaLON
őstag
Heheeeeejjjj!
Itt egyedül te értékeled, hogy olyan szinten nehezítettem be a játékot,
hogy egy találat azonnali halált hozhat mindkét részről...
Nem hiszem, hogy végigjátszom, de így élmény a csata, igazi
PA-s mérlegelések olykor az ütközetek, hogy kiknek merjek nekirohanni
és hogy...
Az első sárkánnyal igazi epikus csata volt, 3!!! játékbeli nap telt el mire
levágtam, kidőlt mellőlem nem kevés odaérkező sárkányturista.
Már egészen úgy éreztem magam, mint a 90-es években, hogy első,
második és harmadik alkalommal nem biztos, hogy megvan a metódus
a győzelemre, figyelni kell.
Ha ez meg lenne fejelve valami globálisabb ai átszervezéssel, egész
komoly valami lenne. -
Tirexi
addikt
Játék problémákra: [link]
Ezzel is frissíteni kéne a kezdő hsz-t.
-
Tirexi
addikt
válasz
Kareszovics #16625 üzenetére
Azóta én is kivettem őket.
Most ilyen:(#16626) Grave444
Értsük már meg plz, hogy az ENB az egy grafikai módosító DLL csomag és a színvilágért felelős.
A Nexus-on található modok meg jobb textúrákat és szebb környezetet vagy fényeket csinálnak.
De a Nexus-on is vannak természetesen ENB beállítások.Szóval az ENB mellé te bármilyen modot felrakhatsz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Tirexi #16612 üzenetére
Még egy kérdésem had legyen.
Nagyjából már tudom miket teszek fel. Először felteszem az oldaladon lévő ENB módot. Az együtt tud működni ezekkel vagy tartalmaz minden lényeges cuccot? Ez lenne az egyik lehetőség, a másik a sima ENB.
A harmadik pedig ez a lista 1-2 dologgal kiegészítve. Ezek lennének.
Szerinted melyik legyen?
-
pelenka35
őstag
válasz
GypsFulvus2 #16620 üzenetére
Köszönöm,mindenképpen elolvasom
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
pelenka35 #16619 üzenetére
A 2. link a saját munkánk Jorussal. Ezen kívül magyarul itt találhatsz olvasnivalót.
-
pelenka35
őstag
válasz
GypsFulvus2 #16616 üzenetére
Gondolom magyarul ez nem elérhető.
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2 #16616 üzenetére
Hmmm... Neked lenne? Mert már én is kiestem
!
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
pelenka35 #16614 üzenetére
Mindaz, ami egy szerepjáték hátterét biztosítja. Műveltség, "tan". Ami leírja az adott világ földrajzát, történelmét, politikai viszonyait, népeit és nemzeteit, háborúikat, vallásaikat, hitvilágát, eredetmondáit stb stb. Ebből a szempontból a TES nagyon erős. Lásd itt, vagy itt. A "régi szép időkben" egy RPG-t kiadni részletes lore nélkül eleve kudarcra volt ítélve. Ma már erre sincs igény...
-
pelenka35
őstag
válasz
GypsFulvus2 #16608 üzenetére
Mi az a "lore" :-S
-
Xerxész
őstag
válasz
Tirexi #16612 üzenetére
A Pines of Whiterun megoldás számomra a legelfogadhatóbb. Az is hihetetlen nekem, ami az alapjátékban van, hogy egyetlen fa sincs az egész városban (csak a központi csoffadt nagyfa), meg az is hihetetlen, ami a te mododban volt...a dzsungel.
Nem lenne rossz az általad használt mod sem, ha lehetne szabályozni a fák mennyiségét. Valószínűleg frissebb is, mint a PoW...ami itt-ott szerintem bugos (pl. van egy fa mindjárt a főkapu mellett balra, ami az őrök szálláshelyéből nő ki).
-
M3oH
addikt
válasz
Falskaar ingyenes mod. Nexuson is megtalálod.
-
válasz
-
GypsFulvus2
őstag
Ebben bizony sok igazság van. Amit te, meg Tirexi meg, fiATHaLON írtok, az részben a teljesen nyílt világ koncepció, részben pedig a TES sorozat fokozatos casual játékká alakulásának következménye. Ha a grafikára nem vagy finnyás, akkor kipróbálhatnád a Morrowindet, ami még sokkal "komolyabb", bár ott sem várhatsz Witcher, vagy Mass Effect szinten kimunkált karaktereket. A TES fő erőssége a teljes szabadság és a hatalmas bejárható területek mellett a végletekig kimunkált Lore. Ebben a gazdag háttéranyagban sokkal több lehetőség van, mint amilyen sztorikat kitaláltak pl az Oblivionhoz és a Skyrimhez (a Morrowind vagy a Daggerfall ebből a szempontból nagyságrendekkel jobb). Sosem értettem, miért nem aknázzák ezt ki. Egy lineáris, vagy félig lineáris játékban, mint a két Witcher, azért sokkal könnyebb emlékezetes karaktereket és bonyolult történeteket gyártani. A sandboxban egy elágazó, bonyolult sztorit végigvinni úgy, hogy az visszahasson a sandbox világra - nos ez szinte lehetetlen feladat, milliónyi küldetés-bug lehetőséggel. Minek vesződjenek vele, ha a kazuárok így is veszik, mint a cukrot? A lebutított játékmenetű Skyrim lett a legkelendőbb TES játék... Ezért is lesz érdekes a Witcher 3, vajon képesek lesznek-e az eddigi jellemzőket megtartva nyílt világot létrehozni? Ha igen, akkor az tényleg unikális játék lesz, mert egyesítené a sandbox és a sztorivezérelt kvázi-lineáris játékok előnyeit. Ilyen RPG-t én nem ismerek, a korábbiak közül talán még a Baldur's Gate állt ehhez a legközelebb (nem véletlenül tartják a mai napig klasszikusnak).
Jorus: Ez a Falskaar valami mod, vagy valamelyik DLC? (Meg kéne már vennem a Legendary-t
)
-
válasz
Tirexi #16594 üzenetére
Ettől féltem.
Ennyit nekem nem ér a dolog se időben se energiában, jók azok a fák úgy, ahogy vannak. Nekem inkább a sztori és a hangulat a fontos. Azt a kevés időt, amit a játékra tudok fordítani, azt inkább játékra fordítom, mint modolásra. De azért köszi!
Észrevettem, hogy Falskaar-on mindenkinek szóf*osása van.
De tényleg, Skyrim nordjai rövid, tömör mondatokban kommunikálnak, a Falskaar-iak meg csak mondják a magukét folyamatosan és olyan terjengős körítést kanyarítanak az érdemi infók köré, hogy már zsong a fejem tőle.
Faslkaar egyébként javasolt mindenkinek, nagyon jó, új helyszínek vannak, hatalmas belső terekkel, ötletes megoldásokkal. Nincs is két hasonló dungeon az egész szigeten kvázi. Külön jó, hogy szinte minden barlang mélyén lapul vmi dwemer épület vagy rom. Az is kiderült, hogy Falskaar valahol Atmorától D-re, DK-re, Vvardenfell-től ÉK-re lehet.
-
Xerxész
őstag
-
fiATHaLON
őstag
Legnehezebb fokozaton is alig van olyan aki megizzasztana.
Túl könnyű a játék, viszont elején túl nehéz
Erre azért van megoldás (Skyre+Duel Combat Realism+skill unlocker az ellenfeleknél+
Apocalypse - 180 új varázslat, ellenfeleknél is) pl.Az egyoldalúság igaz, sajnos én is belekezdtem játék közben egy kis Last of Us-ba
és elképesztő, hogy egy apró kis húzással mennyivel éllettel telibbé lehet tenni egy
játékot. Ez pedig nem más, mint hogy a személyiségek jól elkülöníthetően megjelennek.
Míg ott úgy barangolunk az alkalmi társakkal, hogy az életükről mesélnek, szokásaik,
félelmeik, humorérzékük van - élnek, na -, itt rohanhatok mögöttük egy-egy
összecsapásnál, humorként esetleg itt-ott besütik a "took an arrow..."-t, amit azért
már elkoptattak a Skyrim előtt.
Meg sem érint, ha valamelyik hanyattvágja magát mellettem, hisz jellemvonásokat csak
én képzeltem neki.
Ez így kis túlzással egy keretrendszer, amiből játékot (esetleg) a modderek készíthetnek.
Ezt újra és újra megállapítom az Oblivion óta, de többször nem ugratnak be.
Nincs igazán bajom a játékaikkal, de igazából a játékkezdeteket leszámítva élmény sem.Évek óta egyformák felépítésben...
A Morrowindet ha megnézzük, azóta lényegi újítás nincs.
Jócskán olyan ez már, mint a Call of Duty sok részen át polírozott grafikai motorja. -
Mate
nagyúr
válasz
Tirexi #16602 üzenetére
100%-ban egyetértek
Legnehezebb fokozaton is alig van olyan aki megizzasztana. Túl könnyű a játék, viszont elején túl nehéz
Arany értelmét veszti. A kereskedőknél szarabb cuccok vannak mint nálam, eladni meg nem tudok nekik, mert alig van pénzük.A küldetések egyoldalúak, unalmasak. Halál *aszára menjek el azért, hogy ráleheljek egy idiótára és a csapatára, majd végeztem is....
Az se tetszik, hogy nem ölhetek meg bárkit. pl. Mi a francért kell nekem a tolvajcéhbe bekerülnöm? Miért nem dönthetek úgy, hogy inkább kiirtom az összeset? Simán lehetne egy ilyen szál is.
Ház: Tök unalom, ráadásul bugos. Nekem ez a sims vonal nem jön be (Feleség, meg kardozzak a gyerekkel egy frissen épített házban)
Two worlds tájban erős. Sivatagtól a hóig minden van benne, változatos elleségekkel
Witcher szintén változatos, sokkal hangulatosabb, viszont lineáris. Bár witchernek brutálisan jó a sztorija és 2x végig lehet játszani úgy, hogy teljesen más küldetéseket nyom az ember a második részén.Összefoglalva: Nem bántam meg, hogy elkezdtem játszani vele, de hasonló lett mint two worlds 2. (Vártam a nagy bummot, konkrétan az utolsó, legnagyobb szigetet. Gondoltam annál durvább rész nem lesz a játékban. Erre kiderült, hogy multi sziget és kb. 2% járható be....)
Szeptemberig el leszek ezzel, far cry 3-al és ha lesz gta-val, utána meg jön witcher 3 ami eddigi tapasztalatok és videók alapján kegyetlen lesz
-
Tirexi
addikt
Igen ezt én is írtam már, hogy hasonlóan látom.
A fő küldik meg pár mellék szál elég érdekes és fordulatos és elsőre a táj is elkápráztat (ENB-el), de aztán jön az általad említett unalom.
Van már 60k aranyam nincs olyan enemy ami legyőzne stb.. stb...
Az értelmetlen bóklászásnak meg nem látom értelmét nagyon.
Oké van egy két izgi dungeon ahol sárkány papok vagy mik vannak tudod azok a maszkosok de kb ennyi.
Egyszerűen elfogy a tartalom az ismétlődő küldetések már már vicc kategória, hogy mindig ugyan azt ugyan onnan kell elhozni vagy mindig ugyan azt kell ugyan ott megölni...Összes DLC meg van és összes Céh is és a legtöbb Daedra küldi is.
Az ilyen öljem meg a mit tudom én minek az óriását is uncsi. Két lövés íjjal. Az utazás a két betöltéssel tovább tart mint a küldetés.Falskaar is meg van az is jó volt de aztán annyi. Annak is hamar vége lett.
Oké még közel nem 100%-os a térkép felfedezettsége de ha egyszerűen nincsen miért akkor elveszti a varázsát a game.
Akkor van egy csomó beakadt küldetés amivel egyszerűen nem tudok mit kezdeni... már rég megcsináltam de még mindig ott van.
Van még a gyűjtsek össze 20 Deathbell-t meg ilyenek meg egyszerűen nem tudnak érdekelni.. Mit kapok érte? 200 Aranyat?
Még Solstheim van még ahová tudnék menni quest-elni, de mivel már ott is kész a fő küldi gyanítom, hogy már ott sem lennének izgalmas küldik.
Hát ennyi a Skyrim.
-
Mate
nagyúr
Már kb. 65-70%-nál járhatok. Jó játék, de nem kiemelkedően jó sajnos. Egy idő után teljes unalom, a táj számomra egyoldalú, ugyan azok a házak, dungeonok, tájak stb. Tudom nem könnyű megcsinálni egy ekkora térképet, de ez van.
Ebből a szempontból two worlds 1-2 jobb szerintem. Ott sokkal sokszínűbb a táj.
Witcher kettő meg sztoriban erősebb szerintem. Ott legalább tényleg tétje van a döntéseimnek. Itt olyan érzésem van, hogy választhatom A-t, választhatom B-t, de úgy is C lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest