Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Valaki tudja hogyan lehet más gombra tenni a konzolt? Elakadtam a Repairing the Phial küldetéssel, mert amikor megkaptam a levelet az alkimistánál, akkor volt nálam már az egyik komponensből, ami kell. Emiatt a küldetés lefagyott, nem írja jóvá ennek a komponensnek a megtalálását. (A térkép is iszonyat bugos hozzá, össze-vissza jelölt. Egy ajtó mindkét oldaláról a másik oldalra vitt a clairvoyance is.)
Megvan a kód, amivel tovább tudom léptetni, de nulla van benne, és így nem tudom beírni, hiszen azon van a konzol, és nulla megnyomására bezárja. A külön numerikus rész nullájét nem ismeri fel, bemásolni nem enged. A következő az lesz, hogy átállítom angolra a billentyűzetkiosztást, de lehet még szükségem lesz a konzolra máskor is, és nem akarom kapcsolgatni.
Át lehet tenni a konzolt?
-
Mackósajt
senior tag
A király mágusa él, nem ölte meg Ulfric. Különben is hogy beszéltél akkor vele? (Valszeg nem ezt akartad írni, de ezt írtad.)
Amúgy a vámpírra gondolsz? Biztos nagyon megbízható. (Tutira vámpír a solitudei udvari mágus. Az elején feldobja párbeszédben, hogy milyen fiatalnak néz ki, pedig már a kinyírt király apját is szolgálta. + nappal mindig alszik)
Már miért ne lenne tisztességes párbaj, ha kiáltást használ? Akkor varázslatot használni is tisztességtelen, és ha varázsló vagy, akkor a szigorú tekinteteddel kell kiállni? A főhős kiáltást használ a legkülönfélébb ellenfelek ellen, ezek szerint egy becstelen senkiházi?
-------------
Amit a karakterem (breton) gondol erről: Megvannak a felkelőknek a maguk hibái, de az a birodalom, amelyiknek a területén egy nyíltan ellenséges hatalom ügynökei, akik nem is titkolják, hogy az embereket állatoknak tartják (csak hallgass bele miket beszélnek a random thalmorok), azt csinálnak amit akarnak, már mindenképp halott. Minél hamarabb lépünk túl a hullán, és építünk valami újat, annál jobb. -
Xblades
tag
Hello
Van valaki aki tudja hogy hol lehet kikapcsolni a láthatatlan falakat a pálya szélénél, hogy át mehessek rajta?
-
Xerxész
őstag
válasz
RetepNyaraB #6043 üzenetére
Pont az a lényege, hogy a sötét az sötét.
Tipp: fáklya és/vagy lighting spell használat.Nekem is fennvan ez a mod, végre éjjel sötét van.
-
Gergosz2
veterán
Riftenben a kocsmában lehet bérelni. Amúgy engem a játék elejeóta követett egy Sven nevű ember de sajnos egy sárkány vagy valami troll megölte. De a Dragon Rising küldetés után egy Lydia nevű nő is követhet téged.
Mindenkinek ajánlom hogy adjon nekik jobb fegyót mert szívesen használják őket és igen nagy segítséget ad.
-
-
3RROR
aktív tag
Vért szívni lehet másképpen is?Szóval nem úgy hogy bemegyek a házba és miközben alszik kiszívom a vérét.Nekem eddig sehogy se sikerült...folyton felkeltek és mindig kijöttek és meg kellett ölnöm őket
-
keIdor
titán
válasz
pengegyerek #6076 üzenetére
Konzol parancs nincs rá? Nálam annó Oblivion-nál volt ez, idegesítő, megértelek.
-
maszi99
őstag
válasz
pengegyerek #6076 üzenetére
Elég nagy a topik, és ha visszább olvasol biztosan találsz megpldást, mert én is olvastam nem olyan régen erről a témárol.
Van több megoldás is tudtommal, de nekem még nem kellett ezzel a problémával szembesülnöm
-
pengegyerek
aktív tag
-
pityeszka
őstag
Miért van az, hogy mindenki azt hajtogatja "szarul nézek ki"?
Nem vagyok már farkas jó ideje. Vámpír meg nem is voltam.Zabálok rendesen, alszom rendszeresen, de nem ébredek kipihenten mint ezelőtt.Orvosság?
-
3RROR
aktív tag
válasz
pengegyerek #6066 üzenetére
Nekem is ugyanez van...Nagyon idegesítő mert semmit nem lehet csinálni.Tudom hogy kell eltüntetni a vámpír képességet de ahhoz városba kell menni és mindenki rámtámad
-
pengegyerek
aktív tag
Nem megy. Hiába ölök meg sok- sok katonát, őrséget a városlakók is rám támadnak mert közben vámpír képességet is kapok. Persze azt valamilyen maszk adta. Most komolyan mit lehet tenni?
-
maszi99
őstag
válasz
#56230144 #6062 üzenetére
Ezen a linken letöltheted a teljes Skyrim térképet, szinte minden hely rajt van !!!
Remélem sokat segít majd, és nézz youtube-s dolgokat, igaz keresőbe be kell írni mit is szeretnél, és válogathatsz a listából
Amit linkeltem bármelyiket töltheted tetszésed szerint -
törölt tag
Köszi
Az a csávó aki az örség vezetője?Mert az ki akar nyirni... :/ am kezdő vagyok fullra,akit mondtál csávó az merre van?
-
törölt tag
Nem csináltam még sárkányos küldetést.
A fészket a sárkányfejes ikonokra értettem,és ott sincsenek
Am a sárkányos küldiket hol vehetem fel?Kiváncsi vagyok,mennyit sebeznek
215 védekező pontal
-
Murder3
addikt
az a legszarabb ebbe a játékba, h a nehézség itt is az a degenerált cheat módszer.
mert az h pl master fokozaton ő 4X-eset sebez én meg asszem csak a felét rá, na de ez annyira degeneráltm egy ilyen játékba ahol ugye az lenne a lényeg h a különböző módosítók döntenek, mert így a egy fos lather páncélba meg egy átlagos fegyverrel mind 1-2 csapásra ahaeavy armorba le viszi az életem neki meg alig megy ugye mert én kb a felét sebzem rá a valódi értéknek+mind ugye 4X több hp-t is kap.Így ok h nehezebb, de ugyan úgy értelmetlen az egész mintha könnyű menne az ember mert master,expert alatt egyszerűen nincs értelme cifrázni,potizni é ilyenekkel szarakdoni mert csak időt pocsékolsz vele mester fokozaton meg kpasz egy nagyobb kihívásokkal teli játékot, csak épp az veszik ki belőle amiről szólna a műfaj....
néztem modokat is és azok is csak így növelik a nehézséget aminek így semmi értelme.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
#56230144 #6046 üzenetére
31. szint
Sárkányfészek az mi? Nem hiszem, hogy láttam már olyat, vagy csak nem tudom mit értesz ez alatt. Pedig öltem már jópár sárkányt, beleértve nevesítetteket is.
Pár helyen vannak fixen sárkányok (lásd térképen sárkányfejes jelek + fő történetszál pár helyszíne), a többi az random. Általában fast travel vagy városból kilépés után futok össze velük.
Ezt eléggé utálom is, mert félek, hogy kinyírnak valami quest giver NPC-t. -
törölt tag
Skacok,ti hanyas szintüek vagytok?Én 24
Egyébként a sárkányokat hol találom meg???Fészkeket már találtam,de sehol semmi...
-
3RROR
aktív tag
Hello.Az lenne a kérdésem hogy active effecteket valahogy ki lehet kapcsolni a játékban?akár konzolban is.
-
maszi99
őstag
válasz
RetepNyaraB #6043 üzenetére
Nah ez már előfordult velem is alagútba, de szimpla beállításoknál a játékban megoldotta számomra
-
RetepNyaraB
veterán
Aki használja a realistic lighting without post-processing modot, van ötlete mivel lehet kicsit világostani az éjszakát, ill a labirintusokat? A monitorom tökjóra van kalibrálva, tehát az rendben. A fény viszont négerek az alagútban; hasraesek a saját kardomban...
-
L3zl13
nagyúr
A király mágusa, akit Ulfric megölt azt mondta, ha Ulfric akarta volna, rábeszlhette volna a királyt, hogy elszakadjon a birodalomtól. Ehelyett inkább megölte (egy shouttal, ami nem éppen tisztességes párbaj) és polgárháborúba taszította az országot, csak hogy ő legyen hatalmon.
Ezzel együtt még elviselném, mert hát a thalmorokat utálom, meg a birodalmiak is elég beképzeltek, de ha már imperial karaktert indítottam és az előző játékokban is a birodalom megőrzéséért/megmentéséért ment a harc akkor (legalábbis ezzel a karakterrel) most is a birodalom mellé állok.
Ja, és azt sem komálom, ahogy a dark elfekkel meg a argoniakkal bánik!
-
szabod
senior tag
Az Arch-Mage's quartersben meg úgy egyáltalán a házainkban lévő kaják, potionök, amik a polcokon vannak újratermelődnek bizonyos idő után? Főleg az első helyen érdekelne, mert ott tele vanna ka polcok potikkal, lélekkövekke, meg hozzávalókkal. Azt tudom, hogy amit le lehet "aratni" az újratermelődik, de polcokon lévő cuccok is? Nem szeretnék üres polcokat látni
-
Youri
veterán
válasz
predakon #6034 üzenetére
Dumáltam még az Ulfric-kal, mikor beértem Windhelmbe, és egy igen pökhendi alaknak tűnt, aki csak megjátsza, hogy ő bármit is megtenne Skyrimért, egyszerűen csak hatalomra vágyik. Meg nem tetszett, hogy Whiterunt le akarta rohanni, csak mert nem vallott színt mellette.
Szóval eléggé antipatikus alak, mellette az a tahó az meg pláne -
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
válasz
pengegyerek #6024 üzenetére
Próbáld meg eltenni a fegyvert. Vagy ha el van téve, akkor előhúzni és megint eltenni.
Elvileg ilyenkor le kéne állniuk, és megpróbálni letartóztatni. -
Murder3
addikt
most vettem észre nekem meg megvan az amulett of mara, bár nem tudom h került hozzám mert riftennek még a közelébe se jártam, de addig nem lehet házasodni amíg nincs házam?
-
Integra
titán
tegnap reggel óta egy percet sem játszottam a játékkal, elvonási tüneteim vannak.. még jó, hogy másnapos vagyok
már csak másfél hét és végre újra dolgozhatok és akkor játék is vissza szorul végre
-
keIdor
titán
-
RockHaRD
addikt
no, úgy néz ki, hogy elpatkolt szegényke mégiscsak, de utána néztem,hogy hogyan lehet feléleszteni. Nem is játszottam volna tovább hogyha lydia végleg meghalt vóna
ha esetleg valaki szintén rászorul, konzolba köll beírni ezeket a parancsokat sorba:
prid 00A2C94
moveto player
resurrect 1érdemes a resurrect parancs előtt kilootolni a hullát, és utána vissza adni neki miután feléledt...
ha persze alapból látod a testet, akkor a moveto parancs kihagyható, de nálam sajna el volt veszve
-
Mackósajt
senior tag
válasz
RockHaRD #6022 üzenetére
Ha már megvan a tekercs, akkor nincs további jelentősége a helynek tudtommal. Maximum a Crimson Nirnroothoz kapcsolódó küldetés, de az nem valami fontos, és a jutalom is csak egy könyv, ami még csak nem is skillbook.
Az ércteléreket nem tudom hogy nem találod, tele van velük az egész barlang. A látványos kék sziklákon kívül ha szokatlan színű követ látsz, az szinte biztosan az. Érdemes velük foglalkozni, mert lélekkövet is lehet bányászni itt, és az elég ritka.
Mi bajod a hellyel? A legszebbek egyike, ahol eddig jártam a játékban.
-
csab991
senior tag
válasz
pengegyerek #6024 üzenetére
Nyugodtan öld le őket, aztán ha visszamész egy nap múlva, akkor lehet már beszélni velük. Mondjuk nekem bugos lett, ugyhogy minden Markarthi utam vérfürdőbe torkollott. Ennek ellenére sikerült Thane-nek lenni.
-
RockHaRD
addikt
Backreach-nek van vmi jelentőssége? Elder scrollt megszereztem, meg a sárkányt megöltem. a bányászható veineket nem találom, meg úgy a hdieg kiráz az egész helytől, és lydia-t elvesztettem...
nemtudott követni, mert ugrabugráltam, és most nincs sehol... visszamentem dragonsreach-be hátha ott ül az asztalon, de semmi :-/ nincs vmi cheat parancs, hogy újraélesszem? a legendaryra fejlesztett full glass armorrol már nem is beszélek ami rajta volt
-
icons
addikt
válasz
pcMANiac #6020 üzenetére
Hmm...
[Ezt] ajánlom figyelmedbe.A segítők "lelőhelyei" le vannak írva, ha egyenként rákattintasz. Természetesen nem egy helyen vannak. Illetve ha elkezdesz kommunikálni a segítőddel, akkor elég hamar meg fogod találni az opciót, ahol tudsz neki fegyvert, páncélt adni. (igen, a trade válaszopció az)
-
pcMANiac
aktív tag
Van valami "biztos" segítő lelőhely? Volt egy csaj, aki elég jól kardozott és sokáig velem volt, még a vérét is szívtam, míg vámpír voltam, de egy küldetésben lemaradt szegény. Most egy öreg lúzert találtam csak, aki egy félkezes karddal meg reklámpólóban nyomja. Varázsló vagyok, szóval kéne mellém valami kegyetlen harcos.
Köszi mindenkinek a fegyverre vonatkozó tippeket!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Murder3 #6017 üzenetére
Asszem ezeket én is megtaláltam anno Rorikstead felé menet.
Kár, hogy ilyen oltárok meg pár egyéb nincs jelezve a térképen.
A kör alakú romnál meg asszem lesz egy nem random sárkány harc a fő történetszálon.
Már elég magas szintű (~25) voltam mikor összeakaszkodtam velük. Általában túlélik a foglyok felszerelés nélkül is, mert a Thalmorok 1-2 csapásból megvannak. Én és az aktuális segítőm pillanatok alatt levágjuk őket.
-
Murder3
addikt
Quality World Map modhoz vki dobna egy download linket?
NE NEXUSRÓL -
Murder3
addikt
namost komolyabban elmélyültem a Whiteruni tundárba
kb1-2 órát barangoltam ott
felfedeztem 3 nem jelölt érdekes dolgot a eggyik egy rejtvény volt amit megfejtve ki lehetett nyitniegy kamrát, random dolgok meg skill könyv volt ott.
ettől a romtól északabbra volt a tree sap campt környékén egy áldozó hely ahol 3-4 darkelf próbált idézgetni gondolom az oblivionból, de holtkan feküdtek és mikor odaértem akkor pár csonti rámrontott.
illetve egy kör romot ahol igazából semmi se volt ez az út mellett volt nyugatabbra az előbb említett dolgoktól.Amit nem értek, h az áldó helyek mért nincsenek jelölve a térképen.....
+bejártam kicist a Pale-t is itt volt egy jó kis kalandzúraeddig 2X találkoztam fogolymenettel egyszer egy thalmer csapat kisért egy foglyot whiterun keleti oldalán az uúton illetve egy imperial csapat windhelm felől érkező úton a pale régióba egy stormcloakot.
mind 2X úgydöntöttem kiszabadítom őket, de eggyik se élte túl:S
igaz az őreik seXD
de nem értem hiába adtam neki cuccot nem vette fel, csak leált puszta kézzel püfölni az őröket és mindegyik őt elkzdte el csapni...így elég lehetetlen élve kihozni. -
Youri
veterán
Sárkányokban és térdnyilazásokban gazdag új évet mindenkinek
-
maszi99
őstag
Mzulf (rengeteg kész dwemwer fémtömb található itt)
Csak fel kell markolni az egészet (az egyik bejárat csak kulccsal nyílik, kissé odébb a másiknál kell kicsit feltörni több ajtót is de meg éri, afféle raktár csak) -
icons
addikt
válasz
pcMANiac #6012 üzenetére
Ha konkrét cucc kell, akkor guglizz rá, hátha ad valami használhatót. Ha nem, akkor kérdezz utána.
Én is 22es vagyok (nem kell azt leszólni a 21 is elég jó), de már egy halom Enchacment-em van
Amikor visszamegyek Whiterunba pakolni (=eladni, enchantolni, kovácsolni, stb) akkor mindig először megnézem van-e valami, ami új és lehet disenc-olni!
-
pcMANiac
aktív tag
21-es a szintem. Nem sok, de túl vagyok elég sok küldetésen és eddig egy fire tudású fegyvert sem találtam. Van pár mágikus, de fire egysem.
Kössz mindenkinek a segítséget, próbálkozom tovább. Most sikerült kigyógyulnom a vámpírságból végre, de hiába vagyok vérfarkas, az nem mentett meg automatikusan. Mehettem Morthalba a varázslóhoz én is.
-
Inv1sus
addikt
Na egy ideje nem játszottam a játékkal a dota 2 miatt. Lett valami jó kis nude patch csinálva a játékhoz (ahol nincs szétlapulva a lökhárító, tehát új a model)?
+
Jobb, gyorsabb képernyőfilter? -
-
pcMANiac
aktív tag
Enchant képességet honnan tudok szerezni? Jelenleg csak egy van, ami a cipelést segítené, de kéne a tűz vagy mérgezés, hogy tudjam a egyvereket tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Formula-1
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest