Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
-
Kozs
tag
válasz
genndy #16395 üzenetére
Köszi,szerintem kipróbálom mind 2-őt,aztán győz a jobbik
redzsi84: Laptopról vagyok kénytelen játszani, HD7670m(2Gb-os verzió),+core i5 3210m+6gb ram,esetleg ha lenne olyan enb ami elfutna rajta,vagy belehetne valahogy állítani,akkor arra is kíváncsi lennék(felbontás 1366x768,szal nem köll fullHD)
-
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Kozs: Nem tudom milyen vga-d van, nekem hd7850 kicsit húzva, és most próbáltam ki az enb-t, először full installal, aztán meg a performance beállítással. Az első nekem is sok volt, de a performance alig pár fps-sel csökkentette a keretet. És azzal is drasztikus lett a változás.
Lenne egyébkén egy kérdésem a profibbakhoz: feltettem az enb-t a nexuson leírtak alapját mod managerrel és az essential modokkal, és rögtön feltűnt, hogy default telepítési beállításokkal is sötétebbek lettek a sötét helyek(ami kissé zavar), de a nagyobb gond a házakban lévő tűzrakásokkal van. Ha szembe állok velük, akkor nem vetnek fényt a környezetre, csak ha majdnem háttal állok a tüznek. Ez mitől lehet? win 8.1, legújabb driver...
-
genndy
addikt
Ez tök jó ha nem akarsz fps-csökkenést, de ne is várj tőle ENB-szerű szebbülést.
Nekem még ez tetszik, az előzőből csak a d3d9.dll kell, és a többit ebből: Immersive Environment. Kicsit kékessé teszi a látványt, ami szerintem a téli Skyrimhez elég jól illik. -
Kozs
tag
Hali.
Tudnátok olyan modot ajánlani ami telibbé változtatná a színeket,megszűnnének a szürke fák,utak,halvány színek? Enb sajnos nem jó mert leesik az fps 20 körülre...Ezt találtam,van valakinek tapasztalata?,vagy vagy nálla jobb? link
-
Varlaisaran
senior tag
Egy biztos kivételről azért tudok. A Blood On Ice küldi kimondottan bugos, és szinte mindentől függhet, még unoff paccsal is. Ezzel a küldivel ráb**ztam én is, kész konzolregény volt mire be tudtam fejezni. (Hosszú lesz)
- Although most of the NPCs needed for the quest to initiate are marked as essential, another quest, namely the Dark Brotherhood quest Mourning Never Comes, will encourage you to kill Nilsine Shatter-Shield. Even though she is not related to this quest, her mother, Tova Shatter-Shield, will commit suicide if Nilsine is killed, and will therefore render this quest impossible to initiate.
- Arivanya, the stable hand, is also needed for this quest to trigger, but is not marked as essential. This bug is fixed by version 1.2.1 of the Unofficial Skyrim Patch.
- If you capture Windhelm for the Imperials before triggering the graveyard scene, the witnesses and the corpse will still show up, but the guard may not, since the Windhelm guards have been replaced by Imperial Legion soldiers. This makes it impossible to start the quest.
This issue has been addressed by version 1.4 of the Official Skyrim Patch; note that the fix only works if you have not yet triggered the graveyard sequence when attacking Windhelm.
notes indicating what it's about.
- If you begin the Dragonborn add-on's first main quest before starting this quest, then this quest may not start. -
Varlaisaran
senior tag
válasz
Tirexi #16383 üzenetére
Általánosságban kérded vagy spec egy moddal kapcsolatban? Vagyis ha bemásolsz egy valamilyen modot, és nem aktiválod az esp-jét, azt attól még betölti-e, ez a kérdés? Ha ez, akkor nem. Kivétel, ha egy adott erőforrást két vagy több plugin is használ (mert pl egyik épül a másikra, ugye a modfüggőségek) és ezekből legalább egy fut. Van még olyan, amikor cross-reference van rajta (ritka), ami azt jelenti, hogy egy, más meglevő valamit vált ki, és azt maga a skyrim.esm is használja, kb ilyenek a testúra/mesh cserélgető packok, amik vanilla valamiket cserélnek le. Tehát ha egy idegen modot másolgatsz be, és tudod azt hogy az nincs függésben mással, akkor nem tölti be, mintha ott sem lenne. Csak azokat, amire valamelyik aktív plugin hivatkozik.
Észre se vettem az előző hszt, de mindegy, legalább ketten is leírtuk
-
Tirexi
addikt
-
Mate
nagyúr
Félve kérdezek bármit is, de lenne még egy utolsó (Vagy nem utolsó
) kérdésem.
A fő szálat még sosem vittem végig. Ha választom az egyik oldalt, akkor gondolom a másik oldalhoz tartozó városokat, táborokat le kell gyalulnunk majd. Ha egy városban ami egyértelműen birodalmi és én a viharköpenyesek választom, majd lerohanjuk, akkor az ott felvett küldetések megoldatlanként mennek a levesbe?
-
PeL
addikt
válasz
Chapel #16386 üzenetére
Nálad mitől ilyen színes a játék? Nekem nem ennyire telítettek a színek, sokkal fakóbb. Valami szín modot használsz?
Szvsz mostanában kizárt hogy új TES játékkal álljon elő a Bethesda. Egyrészt fejlesztik jelen pillanatban is a TES Online-t, másrészt még nem tudni mi van a Fallout 4-el...
-
Chapel
addikt
Toltam pár screent gyorsan, ahogy jöttek a helyek
Szokásos, megszokott, - nálam - bevált modok, nem sok, 18 összesen.És ha már itt benfentesek vannak...várható Skyrim kövi rész? Szóval Witcher 3 mellé, jöhet egy next gen látványú Skyrim(szerűség)?
-
Redcaster
őstag
Indítottam egy mágus karaktert és néztem hozzá modokat. Találtam 2 ami tetszik: Midas Magic és Apocalypse Spell Package. Használja valaki valamelyiket? Nem lesz túl op a mágus ha ezeket használja?
-
kiskornel
addikt
válasz
genndy #16379 üzenetére
én anno úgy vettem észre, hogy csak a játék fájlokat tárolja el a felhőben. a mod ok adatait nem. mondjuk tökét szerű lenne egy kisérletet végezni. egy új gépen beregisztrálni a steam-re, majd onnan letölteni a játékot.
én azt hiszem csak annyit csináltam anno, hogy áthelyeztem a könyvtárakat máshová, majd letöltöttem a játékot.
-
-
-
PeL
addikt
válasz
Tirexi #16376 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/the_elder_scrolls_v_skyrim/hsz_16286-16286.html
Itt leírtam az összes modot amit használok
-
Tirexi
addikt
Ahogy be akartam tölteni abban a pillanatban CTD.
Milyen modjaid vannak fent ami a karakterhez köthető?
Egy külön faj vagy valami nagyobb módosítás?
A grafikai része az általában mind1.(#16375) genndy:
De várjál Jason nekem válaszolt az én karakteremen meg nincsen olyan ruha. -
genndy
addikt
válasz
#76144018 #16369 üzenetére
Savior'sHide van rajta, az meg ebben benne van UNP-esítve: UNP Female Armors
mate3553: esetleg a felhő miatt lehet érdemes törölni, mert minél több van, annál hosszabban szinkronizál, főleg kilépésnél. Meg betöltésnél se kell akkor szüttyögnie a sok mentett állással.
-
Tirexi
addikt
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Lézerparaszt #16361 üzenetére
Az egyik kölyköm lett bugos, folyamatosan odajött hozzám, hogy "Hey pa!". Pedig adtam neki pénzt is meg fakardot de csak jött utánam és kérdezgetett... mondjuk sok időt voltam Solstheimben
-
PeL
addikt
Megoldódott
-
genndy
addikt
válasz
Lézerparaszt #16361 üzenetére
Mindenre van mod, de ha nem írom külön akkor én mindig az alapjátékról beszélek (vagy ha releváns, akkor DLC-ről is), és úgy veszem hogy a kérdés is arra vonatkozik..
-
Mate
nagyúr
válasz
Tirexi #16350 üzenetére
1 kezes kard+varázslat. Régen két kezes fegyvereket nyomtam+íjászat, de gondoltam most másik vonalon indulok el. Amúgy a süvítés brutális (Lehet nem ez a pontos neve). Régen nem is tudtam, hogy van tüzes is belőle, de most aránylag hamar megtanultam és rohadt hatékony.
Mister_X: Mindenki panaszkodik a városban és a környéken, hogy mekkora férgek, megkeserítik az életüket, meg nálam is bepróbálkozott pár idióta már. Régen csatlakoztam hozzájuk, de most gondoltam, hogy van valami hősies megoldás, hogy lemegyek a csatornába és a szart is kiverem belőlük.
-
Mister_X
nagyúr
Tehát végigcsinálnád a Thieves Guild cselekményszálát úgy, hogy nem akarsz lopni és ki akarod írtani az egész céhet jó előre... csak én nem értem a logikád?
Képzeld, a játék nem kötelez semmire sem, nem tartanak nyílpuskát a fejedhez, hogy már pedig belépsz és le pickpocketeled az őrről is az egyenruháját...
Ha a Dawnguardból indulnál ki: a lényeg, a főcselekmény ugyan az, csak a körítés más.
-
Tirexi
addikt
-
Mate
nagyúr
válasz
Tirexi #16346 üzenetére
Mindig elfelejtek képet csinálni, bár semmi extra, gyári elf ruha van rajta
Gyerek kell a francnak, asszony kellet volna max
Amúgy tolvajok céhébe muszáj belépni? Nem lehet simán kiirtani őket és alternatív úton megcsinálni azt a cselekményszálat? Francnak van kedve fosztogatni stb. Mindig is rühelltem őket
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tirexi #16341 üzenetére
Dungeonök elején meg minden "utazós" teremváltásnál van autosave. Igaz, nekem is nem egyszer mentette meg a billentyűzetem az F5.
Például amikor egy sárkánytüsszentéskor elfelejtem felhúzni a wardot, mert 30% alatt a HP-ja, aztán ízmintát vesz tőlem. Vagy az óriás, amikor tök jól elkergetőzünk a szikla mellett, majd véletlenül mellémcsap és kiterülök.
Amúgy: miazafék?
(szerintem egy Carbont vagy egy Most Wantedet végigvinnék fékezés nélkül).
-
Tirexi
addikt
Hát de hol az F5 nyomogatása?
Ebben a játékban az F5 az olyan mint az NFS-ben a fék hogy elég rendesen nyomogatni kell.
Most ez megmentett volna.
Amúgy meg Autosave ha be van kapcsolva azt is visszatölthetted volna.
Ezeket az opciókat nem poénból rakják be a játékokba.Én úgy vagyok ezzel hogy minden nagyobb terembe lépés után F5.
-
Mate
nagyúr
válasz
genndy #16336 üzenetére
Biztos, hogy nem én öltem meg. Volt a teremben 1 boss, meg vagy 6-7 egyéb ellenfél. Én 5 ellenféllel harcoltam a terem egyik felében, míg ő a bossal. Mire megöltem az 5-öt és odaértem, már földön feküdt halottan.
De mindegy, megvagyok én nélküle. Csak őt akartam elvenni feleségül
Amúgy csak 1 feleség lehet?
-
válasz
Mister_X #16337 üzenetére
Ebben a videóban látszanak egy rövid ideig
Amúgy jó sorozat szvsz.
-
Tirexi
addikt
válasz
genndy #16336 üzenetére
Én az Amazing Follower Tweak-et vagy mit használok ott nagyon részletesen be lehet állítani egy egy karakter ruházatát vagy képességeit.
Pl Serana-ból lehet csinálni két kezes kardos harcost.
De itt akár az alap ruháját is el lehet szedni tőle, na meg örök élet neki.
Csak úgy leírtam Genndy. -
genndy
addikt
Végleg meghalt. Egyébként nagy valószínűséggel nem a boss nyírta ki, hanem te. Véletlenül megsuhintottad, vagy adtál neki valami AoE-t amikor térdre rogyva lihegett.
Ha jobb cuccot adsz neki mint a sajátja, használja, Nem minden alapcuccát lehet elvenni, illetve nem lehet meztelenre vetkőztetni, ami rajta van azt nem adja. Nyilván varázslónak köpenyt érdemes adni, harcosnak páncélt. -
Mate
nagyúr
Volt most egy küldetés, amiben egy félkegyelműt kellet bekísérnem egy kriptába. Ott rátámadt a kísérőmre, így ki is nyírtam. Ezzel nincs is gond, nem hiányzik.
Viszont utána a boss kinyírta a kísérőmet
Ilyenkor végleg kipurcan a játékból vagy vissza lehet még valahogy hozni? Illia-ról van szó, varázslócsaj.
Illetve hogy lehet átöltöztetni a csajt? Régi harcos csajtól elvettem a ruháját és adtam neki másikat és kész. Viszont ettől nem tudom elvenni
-
Chapel
addikt
válasz
kiskornel #16333 üzenetére
"Legközelebb már olyan modok lesznek, amiben reflektorokat lehet elhelyezni szerte a tájon, hogy mint egy fényképész műtermet be lehessen világítani.
"
Honnan is jöhetett az ötlet...
Bár lehetne pár durva hdr-t készíteni Skyrim világában, ez tény
És ezek a képek mennyire vannak megdolgozva vajon? Amúgy gyönyörűek.
-
kiskornel
addikt
Háát. Eszméletlen, mit ki nem hoznak grafikailag a játékból, bár a cikk szerint, amiből linkelték az oldalt, ez csak a képkészítésre használatos mod beállítások mellett ilyen, mert így játszani nem lehet.
Legközelebb már olyan modok lesznek, amiben reflektorokat lehet elhelyezni szerte a tájon, hogy mint egy fényképész műtermet be lehessen világítani.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
whitezo88 #16319 üzenetére
Látok ebben a modban fantáziát. Az új kiegészítő neve lenne : Indul a bakterház!-akarom mondani Skyrim!!! Hmmm.... az új karakterem neve meg Szabó bakter, esetleg Regős Bendegúz lenne. A többi szereposztást Rátok bíznám, már jobban benne vagytok a történetben.
MÁS. Kiderül a titokzatos jóbarát személye, akitől a leveleket kapom?
-
kiskornel
addikt
-
Varlaisaran
senior tag
válasz
Tirexi #16322 üzenetére
Azt te csak hiszed. Megnyugtatlak, dolgozott ezzel a moslékkal rendesen, akkor is ha a modellt nem ő gyurmázta ki, csak igénytelenül beportolta, de nem, mert ez kajakra megcsinálta a többit is, és nem csak összehányta. Ha a modell kollidálva is van, akkor az jó gyakorlattal is minimum párórás munka, tökmindegy hogy egy hűtőszekrény vagy egy barokk orgona. Utóbbinál esetleg egy kicsit több is kellhet.
Nem is értem mi játszodhat le az ilyennek az agyában. Mert ha csettintésre lehetne megcsinálni, még "oké" de _dolgozik vele_ és elejétől fogva tisztában van vele, hogy egy semmitérő szemetet csinál, persze rettenetesen büszke rá, meg gondolom azokra is akik nexuson "great work" meg hasonlókkal ajnározzák, ha meg beszólsz a threaden simán leoltanak mint a szrt. -
rappit4
őstag
Hali!
Valaki segítene rajtam és megmondaná, hogy mitől tölt be lassan az inventorym? Kb 5-6mp-et kell várni minden egyes inventory megnyitásnál. Előre is köszi a segítséget. -
Tirexi
addikt
válasz
Chapel #16321 üzenetére
Azért mert igazából hamar meg van.
Elég hozzá beszerezni egy ilyen modellt, berakod raksz bele egy hangot és már kész is a semmirevaló mod.
Ha nagyon neki állnék akkor én is csinálhatnék ilyeneket mit tudom én mondjuk repülő hűtőszekrény vagy kanapé vagy akármi más.
Csak egy modell kell hozzá a 3DS Max-ban amit ráteszel a sárkányokra és kész. -
whitezo88
nagyúr
íme, a legjobb mod! [link]
-
genndy
addikt
Az utolsó mondat kérdés volt?
Kiderül, de nem kell semmi bonyolultra számítani, a különálló sziget miatt nem zavar be a TESnek.Nordok, elszakadtak, nincs sok kapcsolatuk Skyrimmel, két család van hatalmon, akik kisebb-nagyobb megszakításokkal háborúznak.Nekem ennyi jött le a párbeszédekből, de a könyveket nem olvasgattam (lehet hogy van pár új). -
Elkezdtem a Falskaar-t. Guszta. Van egyébként vmi sztori is mögötte, ami majd kiderül, pl., hogy mi ez, hol van, mikor, kapcsolódik-e a lore-hoz, stb.
-
Xerxész
őstag
Most olvastam erről a Realistic Nights modról... Jó volna kipróbálni, de ha igaz az, hogy ebben orvosolták azt a hibát is, hogy éjszaka nemcsak te nem látsz, hanem az ellenfél sem, az nagyon jól hangzana.
Csak legyen meg az új gép végre, akkor felturbózott grafikával és játékmenettel nekiállok.
-
Tirexi
addikt
válasz
Mister_X #16301 üzenetére
Mister_X !!!
Na én is beöltöztem Ninjáááá-nak. -
genndy
addikt
Hearthfire gyerekszobája kavar be, unoff.patchnek javítania kellene, de nekem sem volt jó.
Ha a házhoz tartozik (housecarl), akkor ha elküldöd a házba megy vissza, bérelhető követők elküldhetők, de akkor is csak az eredeti helyükre mennek vissza. Mondjuk ettől még megvárhatna, esetleg próbáld a ház előtt hagyni, de akkor is egy idő után "haza"megy.
Megvehető házak biztonságosak, cuccok tárolására vannak kitalálva. Zár csak az építhető ház ajtajaihoz kell, de nincs funkciója. -
Mate
nagyúr
Félelmetes mennyire be tud szippantani a játék
Viszont van egy bug. Whiterun-ban 2 dolgot nem tudok megvenni a házamhoz. Mármint meg tudom venni végtelenszer, de egyszer se kerül be
Szerencsére nem izgat túlságosan a dolog.
Viszont hogy tudom megmondani egy követőmnek, hogy maradjon pl. a házamba? Mondtam neki, hogy maradjon ott, erre gyors utazáskor ott termett mellettem és követ megint.
Illetve sima házban mennyire vannak biztonságban a cuccok? Lehet készíteni zárat, de gondolom az csak építésnél lesz jó.
-
törölt tag
Sziasztok
Valaki tud egy olyan modot, amivel vámpírként a karakterem arca ugyan olyan mintha normál ember lenne? (szemek esetleg maradhatnak, de az a forma, textúra nagyon gázosan néz ki)
Csak az apachi skyhair, és better females by bella amit használok és a karakter kinézetét változtatja. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest