- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz
sony309 #31250 üzenetére
Mi is 2-3-an jatszunk, ha gondolod osszebandazhatunk. Bar en meg raiden pl nem voltam es tul sok oram sincs a jatekban, pedig megjelenes napja ota megvan, kieggel egyutt. Sokszor el vagyok veszve, haver komolyabban tolja, jobban ismeri a jatekot is. Raidet is megneznenk valamikor. Klanunk van, de kabe mi vagyunk aktivak es annyi.
-
Pedro78
senior tag
Fortnite-al Rocket League-al Valorant-al jatszik de vegigtolta a RDR2-t is mar, most meg epp R6 Siege-t is tolja.
Te meg aktiv vagy ugye? Anno meg toltuk egyutt. Ha esetleg lesz idod/energiad majd egy raidre elmennenk a sracokkal, 4-en vagyunk altalaban.
@granini, sajnos gyorsan repul az ido, hamar ideer majd az is
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31211 üzenetére
12 mult, meg nem talaltuk meg a kozos jatekunkat, de epp reggel emlitettem neki, hogy erdekelne-e.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31209 üzenetére
kozben utana neztem, gmg-n van ultimate edition (13,20euro), azt irja, felulirja a meglevo verziot. Megvettem, csak a gyere fiokjaval voltam belogolva, ugyhogy most meglett neki is a game.
-
Pedro78
senior tag
y1 pass , elirtam
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, megvan a jatek megjelenes ota, bar keveset jatszottam vele a kieg is megvan. Viszont a y2 pass kellene nekem es ingame lattam kb 2000 ingame valutaert. /nem tudok most belepni, lehet nem ennyi/ Steamen viszont az ultimate edition 14.99, ami tartalmazza ugye a y1 pass-t is. Namost, ha megveszem steamen, azt ossze tudom kapcsolni a meglevo fiokommal? /Elvileg igen, de jo lenne biztosra tudni./
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #6885 üzenetére
Teljesen nem igaz. Ahogy észrevettem, hiába voltam ~490 gs azáltal hogy ismerősökkel megcsináltam a tidal basin-t, attól meg fel sem kerültem t5-be...és a szintlépéskor kapott ládák is gs450-re adtak meg a többi loot is. Megcsináltam a saját mapomon is a tidalt, na onnantól mar ok a történet.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Elorendeltem a jatekot de az ajandek gamat hol tudom kivalasztani? Vagy egyaltalan hol kellene latnom? Visszaigazolo mailban szo sincs rola.
Na ugy nez ki megvan, a store fooldalan volt egy utalas a preorder helyett...jobban elrakni nem lehetett volna.
-
Pedro78
senior tag
Ha esetleg masnal is van a hanggal problema akkor ez talan segit.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, van valakinel olyan hiba, hogy a menuben meg van hang, de amint jatekra valt, onnantol semminek nincs hangja? PC
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest