- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nightfall75 #31404 üzenetére
Kösz, ez akkor így még szarabb is mint amit alapból gondoltam...
Nem igazán értem miért kell ennyire belenyúlni a játékba.Felmerül a kérdés, hogy mit oldanak meg ezzel, és mit okoznak???
Szerintem senki sem zajongott emiatt a rendszer miatt, maximum néhány picsogó lúzer volt, aki csak azért mert nincs ideje/hülye hozzá/nem tud SHD-t farmolni, dögöljön meg a szomszéd tehene elven tolta...
Ez nem egy kompetitív játék, nem rendeznek tornákat, a speedrunos közösség is csak mikroszkóppal látszik, a PvP meg olyan mint a pisztácia, az sosem volt...Nyilván tudom, hogy azért a legtöbb játékban ez nem szokás, de sok-sok év után ebbe így belenyúlni enyhén szólva is szánalmas már...
Habsburgot már craftoltam mellényt, mindennel is esett a HS+Headhunter kombó, kivéve persze CHD vagy WH... (táska volt korábbról)
Ps:
Kíváncsi lennék a kínai verzióban is megcsinálják-e ezt a húzást.... -
válasz
Nightfall75 #29417 üzenetére
Bezzeg a kaméleon stukkert dobálja mint az állat... egyik nap, 30 hősies vérdíjból 20ban kidobta
akkor most beszélhetnénk az arányszámokról
hogy hány % esélye is van esni
-
válasz
Nightfall75 #29410 üzenetére
Szerintem a 0.00072%-ot elírhattad, mert a képen szereplő drop rate kevesebb nullát tartalmaz
-
Zizi123
senior tag
válasz
Értem.
Ma 8 órán keresztül csak DZ-ztem. Megállás nélkül.
1-3-as csapatban. Nem számoltam, hogy hány Landmarkot, hány NPC-t nyirtunk ki, hány DZ ládát nyitottam ki, de nagyon nem keveset. Léptem legalább 40-50 szintet is.
0db exo cucc esett.
1 gyors számolás: 110e, 220e, 292e XP-t kapok 1 Landmark-ért. Nyilván ebből abból még esik mellé XP. Ha azt mondom, hogy 3 landmarkonként lépek szintet nagyon nem hazudok.
Tehát ha: 45 szintet léptem 3 landmark 1 szint, akkor 120-130 landmarkot csináltam meg.
Ha landmarkonként jön legalább 15 ellenfél, akkor az 1800 likvidált ellenfél.
1800x0,072=129,6% esélyem volt a mai napon exo-t kapni.
Ebből 3,5% eséllyel lett volna EB.
Nem annyira jött be.
Ráadásul ugyebár a landmarkok legalább fele Heroic. (Bár a táblázat szerint Heroic-ból nem esik exo???) -
Deck
titán
válasz
Köszi az infókat!
A véleményem: Nevetséges...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Intel Core i7-13700K Processzor
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest