- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31405 üzenetére
Végignéztem a videót (többet is, viddz, tuxedo, rogue gold..) és mind azt álítják amit Nightfall mester is írt fentebb, tehát május 27 előtt nullára el kell költeni az SDH scavenging pontokat bármire (akár creditre is), mert a DLC-vel 1x feltöltik, tehát ha van 10000 SDH leveled akkor kapsz 10000-et, de ezt már account levelen tudod csak elölteni, tehát mind a 4 karaktered ebből költ és nem a "sajátjából.."
Ok. Én se értem hogy egy lassan 7 éves játék utolsó, haláltusának is felfogható DLC update-je során miért nyúlnak bele ebbe rendszerbe - még akkor is ha egyébként lehet hogy ez kezdetektől nem volt jó rendszer..
De akkor felteszem a kérdést.. mire való a 10000 SHD level ezek után..? Mert a HP booston kívül (aminek nettó semmi értelme, kb teljesen mindegy hogy valakinek 250ezer vagy 370ezer HP-ja van..) kizárólag azért volt értelme a magas SHD-nek, hogy időnként töröld az egyik mule karaktered, 2 óra alatt felhúzd 40-re az újabb mule-t és élvezd hogy van megint 10000 elkölthető SDH pontod.
Amíg más - aki tizedannyit játszott eddig mint te.. - napokat/heteket szenved hogy felhúzzon minden expertise-t, addig te kényelmesen pontokból kimaxolsz mindent. Szerintem ez volt a jutalma - eddig.. - annak a playernek aki ilyen magas szinten volt. Most ezt is elveszik, és ha az új DLC után lesz még 1-2-3 új season, új gearrel, és esetleg további 1-2-3 expertise szinttel, akkor már nekünk se lesz meg ez a luxus, mehetünk farmolni, mehetünk órákon át olyan geart felrakni magunkra aminek semmi értelme és hasznáhatatlan szar, csakazért, hogy fejlődjön.
Tipikus Ubifos mentalitás.. rugjuk arcon a teljes core player base-t.. pont azokat akik még egyáltalán játsszák a gamet..
Tekintve hogy a DLC-ben őszi NY hangulat, és a látszólag Div1-re hajazó hangulatú main mission-ok lesznek, én az mondom megveszem és játszom vele ami jól esik, de ez az SHD húzás nekem nagyon nem tetszik. Az SHD - de különösen az expertise rendszer bevezetése óta - BÁRMIKOR megtehették volna ezt a lépést, de mostanra tartogatták, a játék végnapjaira.. sztem ez nagyon gáz..
Ha a mostani lvl40-re ráhőztak volna egy új lvl50 rendszert, hogy minden kifarmolt, kimaxolt gearünk kuka lenne, én tuti uninstalt nyomtam volna, és a DLC-t se venném meg.. az már az a húzás lenne ami nekem nem fér bele..
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest