Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #1032 üzenetére
Sok embert, közte engem is hidegen hagyott a DZ egyébként, kemény 1 darab rogue ölésem van.
Viszont bejártam a napi/heti miatt meg Boss-okat ölni. Szeretem, hogy kihívás volt az a része is, de ha valaki odajön és lelő csak úgy az annyira nem móka. Hiába is PvP zóna. Játszottam vagy 15 éve olyan játékkal (Lineage 2) ahol a kezdő helyen és konkrétan bárhol városon kívül megölhettek. Elég volt az nekem pár évig, hogy farm-olgattál nyugiban akár órákat is aztán oda jöttek köcsögölni, hiába ölted meg őket mindig akkor is visszajárt, mert jobb dolga nem volt. Nem vagyok már tini nekem a kikapcsolódás kell és a sok hülyével nem igazán kapcsol ki. Elder Scrolls Online is pihen most és megy az Odyssey ahogy tudod.
Abban viszont egyet értek, hogy az egyik legjobb feeling-es játék amivel valaha játszottam és ahogy írtam régebben, ha nem kezdek el mással játszani még mindig Div1-et nyomok.
De azért valljuk be, hogy a DZ az 90%-ban az volt ahogy leírtad, legalábbis a Div1 topikban leírtak alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest