-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1097 üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy szülinapi ajándék magamnak, meg ha megtehetem megveszem.
Meg minek várnák nyárig mikor mostanság számomra értékelhető game nincs ami le is kötne.
A stash méret pedig nem utolsó egy farmolás/folyamatos fejlődésre kihegyezett játéknál.
Nem tudom, hogy az 1-el mennyit játszottál, de mi végig toltuk az összes patch utáni újrakezdést és az alap 30 szint elérése lehet most tovább fog tartani, de utána jön majd csak az igazi játék.Apropó azt látta valaki, hogy hány Alt lehetőség lesz,
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #1088 üzenetére
Azért ez teljesen más, mert míg egy festmény értékálló vagy éppen felfelé megy az értéke addig te veszel egy olyan digitális dolgot, ami már most le van akciózva. Nyáron meg kb megint le lesz meg fene tudja még mikor és 6 hónap után egy legalább 2x patch-elt játékkal fognak azok játszani, akik feleannyiért fogják venni, mint te.
Ez hogy te loot előnyben leszel meg megint balgaság, meg hamarabb éred el a max szintet aztán meg várhatjátok be a többieket.
Nem ellened irányul ez az egész csak, hogy milyen nevetséges, hogy mit adnak annyi pénzért és mégis mennyien ráharaptak.
-
Anonymus23
veterán
Komolyan mondom nem értelek.
A standard verzióval fogsz tudni játszani? Igen
Minden benne lesz az első évben? Igen
Akkor mi a bajod most ezzel?Ezt írtad, én erre reagáltam:
"Hurrá. Tényleg megér +8kt a goldhoz képest.Még a hülyének is...."
Még az sincs, mint az egyben, hogy a DLC-ket külön meg kell venni, vagy SP-t kell vásárolni.
Szerintem most pont, hogy a standardosoknak adtak többet, mivel igazi tartalmi eltérés (legalábbis az első évben) szerintem nincs a prémiumot és a standardot megvásárolók között. Sokkal inkább lehetne sírni nekünk, akik megvettük a prémiumot (Gold vagy Ultimate) és csak virtuális és időbeli dolgokat kaptunk.
Mivel nem versenyjáték, ezért az, hogy pár nappal hamarabb kiesHET a jó cucc nem feltétlenül jelent bármit is, mivel random a loot, lehet aki standard verziót veszi az első lootból kiesik a meta, és kész. Semmire sincs biztosíték.
Van néhány kozmetika, a kapott dolgok is effektek, illetve a kapott fegyver is megkérdőjelezhető, de 99,99%, hogy nem az lesz a meta, mert akkor ez p2w lenne, azért meg írtó nagy felháborodás lenne minden elérhető fórumon.Gondolom a Destiny2-t ismered, na ott van ám baj rendesen, ha nem veszed meg a DLC-t akkor kb. játszhatatlan, mert nem is tudod elérni a maximum szintet, na az az igazi köcsög üzletpolitika, mert ha tetszik és játszani akarsz, akkor meg KELL venned.
De ne aggódj, mert ha jó lesz a játék, és majd jön a YEAR 2 PASS, akkor itt is menni fog a sírás, mivel akkor már nem lesz arányban a ráfordítandó grind vs megvásárolható tartalom, nem beszélve az esetleges plusz külön sztori vagy játékmód kiegészítőkről, amik már fizetősek lesznek.
Szóval az első évben pont, hogy többet adnak mint ami elvárható lenne (bár ez azt is jelenti, hogy maga a játék nem a DLC-kel van meg éppen 1 játék, ha érted mire gondolok)
Én pl így csináltam volna:
Standard - Alap játék, semmi DLC, de minden terület elérhető benne
Gold - Alap + SP, csak a DLC-k pluszban, meg plusz loot
Ultimate - Előzőek + early acces + minden olyan kozmetika + stash méret ami most is benne van.
A többi verzió pedig a figurák meg amit adnak hozzá, az már megint más, gyűjtőknek való dolgok, amik engem hidegen hagynak.Ez a modell szerintem jobban fel lett volna építve, és jobban köthető lett volna a fizetett pénzhez, de ehhez képest a Standard 1 évig (vagy az első évben? 2019?) szerintem mindenre elég lesz. Na ehhez képest vettem meg én is az Ultimate verziót
De ez hadd maradjon már meg az én (és mi) privát dolgunk, hogy mit kezdünk a saját pénzünkkel és ez megéri-e avagy sem. Köszi!
Egyébként meg az early acces már a Goldban is benne van, ott egyedül az a pár ruci és fegyver, effektek + a stash méret az eltérés az Ultimate-hez képest. Bár biztos csak elírtad, hogy a +8k a Goldhoz képest, mert ugye a +~8k az a Gold ára a Standardhoz képest.. -
kiserik
senior tag
-
Bird
addikt
válasz
Felháborodás? Aaa, ez szimpla vélemény, olyan mint a Tied.....
A standard változat is kap zárt meghívót.... Ha nem az nagy blama lenne.... Bár én nem csodálkoznék már semmin sem.
-
Brownage
tag
válasz
számomra nem volt kérdés, hisz a preorder megjelenésekor világosan le volt írva, hogy a standard verzióban is ott a private beta access.
-
XeeN
senior tag
válasz
A válasz:
Ennek alapján csak az számít, hogy elővételben vedd meg a játékot (bármelyik verziót).
-
Anonymus23
veterán
Ez kb olyan, mint egy festmény, van akinek kb annyit ér, mint a fűtőértéke a vászonnak + a keretnek, mások meg milliókat adnak ki érte.
És?
Nem értem a felháborodást, minden le van írva, nem kötelező megvenni a drágábbat, senki sem fog pisztolyt a fejedhez, főleg ha még nem is jelent számodra semmilyen pluszt a kapott digitális tartalom.Mi itt a gond? Le volt írva kerek perec, hogy mi mit tartalmaz, az is, hogy a drágább gyakorlatilag jellemzően early acces-t ad leginkább.
Ami számomra inkább érdekes, és furcsa módon senki sem kapta fel rá a fejét, hogy amit Duvi berakott kép a verziókról, ott az van, hogy a STANDARD verzió is tartalmazza a PRIVÁT BÉTÁT.
Ez korábban itt kérdés volt, de mindenki úgy tudta, hogy csak az Ultimate verzió kap privát bétát.
Erre kíváncsi leszek azért. -
Bird
addikt
A gusztustalan az, hogy még a plusz ládahely méretét sem mondják meg..... Egyáltalán érdemes-e csak ezért ultimatet venni. A kozmetikai baromságok engem speciel hidegen hagynak....
Egyébként meg van baj bőségesen. Ez alapján a dark zone DE-ben benne van a year 1 pass is, de máshol viszont nincs.
-
Brownage
tag
válasz
velizare #1082 üzenetére
Na jó, de előtte kiszúrták a szemünket az első 2 vagy 3 hónapban azzal, hogy a reward vendornál megjelent 3grenade, tüzes golyó, meg minden craft alapanyagból 3-3-3
Az eredeti tervük szerint a készítők nem vitték túlzásba a premiumosoknak járó jutalmat
Nem szimplán felvetették fél év után, hanem addig folyamatosan anyázott mindenki, hogy ezt mégis hogy gondolják
-
-
válasz
Brownage #1072 üzenetére
a supply drop úgy jött be, hogy a season passosoknak kiadás előtt ígértek havi extra tartalmat. már kb. fél éve ment a játék, és a dz supply drop is ment ~1 hónapja, amikor valaki megpendítette redditen (?), hogy ezzel amúgy mi van. akkor ott az lett a konklúzió, hogy csináljanak egy lz supply dropot, és az akkor jó lesz, az ubi meg pár héten belül leütötte a magas labdát.
-
Lefty
addikt
Azt tudjuk, hogy az ultimate mennyit ad hozza az alap stash-hez? Amugy szerintem az elso reszben sem volt annyira para a stash, azert a karakteren is elfert vagy egy stashnyi (szep szo) cucc.
-
Brownage
tag
válasz
tiger10 #1070 üzenetére
Division 1 esetén fizetősek voltak a DLC-k. Külön egyesével is meg lehetett venni. Most itt úgy néz ki, hogy a DLC-k MINDENKI számára ingyenesek lesznek.
Div 1-nél a year 1 pass tartalmazta a DLC-ket és annyi pluszt adott azokhoz képest, akik egyesével vették a DLC-ket, hogy a premiumosoknak 2 hetente jött open worldben a supply drop. Ami eleinte amúgy nem az volt, hanem ilyen 3 lőszer, meg 3 gránát meg 1 skin. Csak nagy felháborodás volt, hogy ezért fizettek az emberek hogy néha kapjanak pár gránátot? Ezután vezették be, hogy jön kéthetente a supply drop. Ennyi pluszt kaptak a year 1 passosok.
Szóval itt is hasonlóra lehet számítani. Tehát:
Standard verzióval mindent tudsz játszani, amit Gold, Ultimate, stb verziókkal.
Ha a drágább verziót vetted meg, akkor 3 nappal hamarabb, tehát márc 12-én tudod elkezdeni a játékot. Standardosok csak 15-én. Amikor egy új DLC megjelenik, akkor a year 1 passosok 1 héttel hamarabb hozzáférnek a DLC-hez, a standard verziósok csak 1 héttel később.Illetve van még egy "be nem jelentett extra tartalom" amin mindenki háborog, hogy elárulhatnák, hogy mi jár pluszba, mert így látatlanban fizetsz valamiért, ami elég valószínű, hogy kb olyan kaliberű lesz, mint Div 1-ben, hogy Div 2-ben is 2 hetente vagy x időnként kapsz egy ilyen plusz lootolható ládát pár + loottal.
-
Madoc
veterán
válasz
tiger10 #1066 üzenetére
Micsoda? Hogy a standardba nincs year one pass? Azért nincs odairva mert nincs benne. Hogy a year one pass mit tartalmaz? Nézz utánna mielőtt megveszed. Ékes magyar betűkkel is leirták a korábbi linkben, de ubifosnál is le van irva. Meg a google is hoz biztos találatot. Nem értem a hőbörgést. Úgy rendeltem elő az ultimate-változatot augusztus 20.-án hogy megnéztem mit tartalmaz.
-
arnikusz
veterán
Egy kis összefoglaló angol nyelven, bár ismerjük a filozófiai alapvetést: Mit tudunk, azt tudjuk, hogy nem tudunk semmit.
-
Balazs_
senior tag
Félig off:
Új hazai partnerek is vannak az AMD - Division 2-es kuponos promóban:
iPon (kint van főoldalukon), illetve a CHS Hungary Kft. is benne van, szóval a legtöbb normális webshopban kéne kupont adniuk. Pluszban Alzára megérkezett a kuponos Ryzen5/7 is. -
duvi
nagyúr
Itt egy bemutató videó a különböző csomagokról:
What Edition Should You Pre-Order?Érdekes, hogy itt sincs benne a standard csomagban a Year1 Pass
Mondjuk tavaly augusztusi a videó... -
pohár
félisten
válasz
Anonymus23 #1036 üzenetére
ühüm
remélem oda is adják ennyiért, ha majd eljön az ideje...
-
duvi
nagyúr
A standard csomag leírásában nem láttam, de utánaolvastam és elnézést kérek! Valóban, mindenkinek ingyenes lesz az első szezon összes DLC-je
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #1036 üzenetére
Én megvárom a bétát (ha bejutok) és csak azután veszek max, de akkor is alapot szerintem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #1032 üzenetére
Sok embert, közte engem is hidegen hagyott a DZ egyébként, kemény 1 darab rogue ölésem van.
Viszont bejártam a napi/heti miatt meg Boss-okat ölni. Szeretem, hogy kihívás volt az a része is, de ha valaki odajön és lelő csak úgy az annyira nem móka. Hiába is PvP zóna. Játszottam vagy 15 éve olyan játékkal (Lineage 2) ahol a kezdő helyen és konkrétan bárhol városon kívül megölhettek. Elég volt az nekem pár évig, hogy farm-olgattál nyugiban akár órákat is aztán oda jöttek köcsögölni, hiába ölted meg őket mindig akkor is visszajárt, mert jobb dolga nem volt. Nem vagyok már tini nekem a kikapcsolódás kell és a sok hülyével nem igazán kapcsol ki. Elder Scrolls Online is pihen most és megy az Odyssey ahogy tudod.
Abban viszont egyet értek, hogy az egyik legjobb feeling-es játék amivel valaha játszottam és ahogy írtam régebben, ha nem kezdek el mással játszani még mindig Div1-et nyomok.
De azért valljuk be, hogy a DZ az 90%-ban az volt ahogy leírtad, legalábbis a Div1 topikban leírtak alapján.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #1032 üzenetére
Tudsz magyarul? Nem, akkor a.......
Itt besírtam.
Ui: kimaradt, hogy Medikíííít! 😂🤣 -
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #1031 üzenetére
Szerintem:
A játékot nem a PvE és nem is a PvP vitte el a hátán, hanem az ötlet, a megvalósítás (grafikailag még mindig nagyon szép, rohadt jó feelingje van, amikor hófúvásban mindenféle fények, vagy amikor reggel felkel a nap, megolvadnak az utakon a jeges recék stb.A sztori ötlet része nagyon jó, a sztori megvalósítása már nem annyira, de a behozott plusz DLC-k és tartalmak azért sokat dobtak a játékon, nem utolsó sorban a patchekkel is sok minden elindult előre.
A DZ csak hab a tortán, mert azért ennek korábban is megvolt a feelingje, de manapság már annyira toxic, hogy csak felnőtteknek (nem mondom, nálam is szakad a cérna rendesen, és ha sík hülye játékosokkal kerülök szembe, akkor én is toxic vagyok). Mint pl tegnap az angol csávó, ott szidott bennünket, hogy glithcelünk meg csalunk, kérdem tőle, hogy tudja-e pontosan, hogyan is kell megcsinálni a glitchet és mennyire nem életszerű használni, a válasz: "nem tudja!"
És ilyen hülyék jelentgetik az embert folyamatosan...
A DZ jelenleg nem sok mindenről szól, kb ez a forgatókönyv:
Lövöldözés
Trashtalk
ÍÍÍÍÍÍÍÍZZZZIIIII
Reportálás
Trashtalk
Lőjük vissza az ultit
Lövöldözés: Rugók vs pár játékos
Lövöldözés: Manhunt vs pár játékos
Maddafakka csi.... (itt megszakad mert le van ütve)
server vs Manhunt
Trashtalk, iránya függően attól, hogy sikerült-e leadni a manhuntot
ÍÍÍÍzzzzzi
EZ
Reportálás
Tudsz magyarul? Nem, akkor a.......
Reportálás
Trashtalk
Jó váltsunk szervert...
De előtte még reportálásNagyon kevés az üdítő kivétel, a múltkor lelőttünk egy 3 fős angol csapatot, kijöttek kérte a csávó, hogy ne lőjük már le mert kérdezni akar. Jót beszélgettünk, majd kérte, hogy játszunk már egy 3v3-at, mert ki akarják próbálni a D3 szettet. Kipróbáltuk
Látszott, hogy lövésük sincs, hogyan kell összerakni, kijöttek még vagy 3x, közben jót poénkodtak és röhögtünk, na jó befejeztük elköszöntünk, amikor mentünk a leadóra meg jött egy teleport/rpm/dmg boost csaló és 1 másodperc alatt lerakta a bandát. Na kb ilyen a DZ manapság.
Egy biztos, hogy ez a játék DZ nélkül nem ugyanaz lenne mint így vele. És most nem a toxicra/csalásra gondolok, hanem magára az ötletre és a benne megalkotott "világra/feelingre".
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Anonymus23 #1029 üzenetére
Azért megnéznék egy PvE és PvP szám összehasonlítót, mert gyanús, hogy amúgy sem a PvP vitte el a hátán a játékot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Balazs_ #1028 üzenetére
Jelentősen emelkedtek is az árak, de igazából mindegy is lenne, ha korrekten lehetne játszani (tegnap is volt olyan csaló, aki néhány tizedmásodperc alatt temetett be pajzzsal együtt, de kb az egész csapatot, aimbot, full DPS az is odatolva) ha ezek a gyíkok eltűnnek már játszhatóbb lesz, bár az már most látszik, hogy teljesen más lesz mind a mechanikája mind a pörgőssége az egész PvP-nek a játékban.
Ma a div1-ben vagy a csalók (akár full csalók, akár az "okosban játszók" akik "csak" no recoilt vagy silent aimbotot használnak, vagy a makrós hérók) vagy a játék elcseszett mozgásmechanikáját használják ki, és olyan mozgás van, hogy gyakorlatilag nulla hitreg van rá. Szóval nagyon sokat változtattak az már látszott az Alfán is, és egy teljesen újragondolt PvP lesz, amit lehet olvasni hallani abból mrá most látszik, hogy millió +1 lehetőség lesz, és ha megtanulnak harmonizálni is a massive-nál, akkor nem csak az agyatlan nagybaltás nerf fog menni, hanem a finomhangolás is valahogy.Én a Div1-nél is azt mondtam, hogy ha a nagy hibákat javítanák (mozgás, AC implementálás, D3 glitch, makrók tiltása/bannolás) akkor azért is hajlaandó lettem volna year pass-t is fizetni, mint ahogy látszik, hogy itt is átálltak a yearpassra (még több zsé kell nekik, lásd R6 Siege), de ha az az EAC nem működik megfelelően, akkor itt is hamar esni fog a játékosbázis, bár talán annyival nem mint a Div1-ben, hogy jelentősen többnek tűnik a PvE rész, és ha lesznek cuccok, amik nem csak DZ-ben megszerezhető, akkor sokan be sem fogják tenni a lábukat a DZ-be
-
Balazs_
senior tag
válasz
Anonymus23 #1025 üzenetére
Ha jól tudom, nem csak az árfolyam az oka, mostmár egy árazás van az egész EUn belül. Anno hiába volt 50-60 euró egy játék, a régió (cseh, lengyel, magyar) helyzet miatt mi olcsóbban kaptuk. Kvázi mint az orosz régió, csak nem annyira olcsón.
Hol van már a 9000ftos előrendelői ár mint a Crysis 2-nél.. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #1025 üzenetére
A 1-ből annó a Gold-ot előrendelésbe 20k-ért vettem, pólóval+poszterrel.
Megyünk a konzol játékok ára felé lassan... -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #1021 üzenetére
Azért elég beteg ára van így is....
-
Balazs_
senior tag
válasz
Anonymus23 #1021 üzenetére
Köszi az infókat!
Utolsó off ígérem:
GMG-n volt olyan kupon mostanság, amivel még lejött valamennyi?
Ahogy látom most nincs kupon, de anno a Destiny 2-t is úgy sikerült venni, hogy volt rajta es -10% és még rájött -15% kupon. -
Anonymus23
veterán
válasz
Balazs_ #1020 üzenetére
1., Igen
2., Kapsz egy kódot, ami felhasználható, de nem tudom, hogy van-e szavatossága, azaz lejár pl 1 hónapon belül.
De szerintem az első kérdésed miatt nem kell félned, mert fel tudod használni hozzá a kódot.
De GMG-n még mindig olcsóbb egy pár százassal pl az UE verzió (csak ezt néztem, lehet a többi is hasonlóan pár száz forinttal kevesebb) a -20%-os kedvezményt is bekalkulálva.
Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy Március 31-el a 2 évnél korábbi Uplay pontok elvesznek, ha valakinek sok van, akkor érdemes előtte felhasználni!
-
Balazs_
senior tag
Off lesz valamennyire, de:
1. Most le van árazva az Ultimate Edition Uplay-en. Erre rá lehet rakni a 20%-os kupont?
2. Ha azt mondom a vásárlásnál, hogy kell a kupon, de nem használom fel, akkor mi történik? Belekerül a "tárgyaim" közé és egyszer újra felhasználhatom vagy elveszik? (Kétlem, hogy utóbbi, de sose lehet tudni...)
-
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #1018 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a sztori fordítás az szerintem jó lett, viszont a "szakmai" rész az rendesen el lett baltázva, azaz hemzsegett a hibáktól és a félreérthető, félrevezető fordítástól (gondolok itt fegyver tálentek, stb leírásokra).
Én nem bánnám ha lenne benne magyar, mert miért ne, max lehet angolon tolni ha valaki akarja, de ez kb win-win eset, mivel aki nem beszél (vagy legalább olvas) angolul, az még mindig előrébb lenne, mert a magyar fordítással még mindig előrébb van mint nélküle. Akinek meg nem kell, olyan nyelvet állít be amit szeretne.
Az kétségtelen, hogy egy idő után már átállította az ember angolra ha biztosra akart menni, de mivel nem kötelező anyanyelvi fordítással játszani, ezért nem zavar ha ott van a magyar is. -
törölt tag
Azt azért tedd hozzá, hogy mennyi rossz fordítás volt benne. Az “achi” rendszer bevezetése után ez különösen feltűnő lett. Egy feladat kiírásakor gondolom te is sejted mennyi fejfájást tud egy ilyen eredményezni. Persze az is egy felfogás, hogy nem baj ha szar a fontos, hogy van.
A topikot pedig nem az egyszeri vélemény leírása fogja tönkre tenni. Hanem a hiperérzékenység és a rengeteg értelmetlen rinya. -
Brownage
tag
-
Brownage
tag
válasz
Daffchy #1015 üzenetére
Gyanítom, hogy a béta is, mint általában a free weekendek, meg az alpha is szerintem nem hét közepére, hanem szombat/vasárnapra lesz időzítve.15-16-ai bétára nem sok esélyt látok már csak azért se, mert az holnap-holnapután van, egyrészt gondolom 1 nappal előtte már tudnunk kéne róla, másrészt talán akkor már a predownload aktív lenne. De sztem esélyesebb, hogy vagy 19-21 között lesz beta, vagy egy héttel később hétvégén 26-28. Ahhoz, hogy most hétvégén legyen, lassan be kéne jelenteniük :S
Mondjuk az alpha előtt 2 nappal jelentették be kb az időpontot.
Div 1 beta is jan 29-31-ig tartott, az is hétvégre esett. De mivel az anno márc 8-án jelent meg, így még az is lehet, hogy csak február első hétvégéjén kapunk bétát
Mindegy, addig is most Div1-be egész vissza rázódtunk, egész sok embert találni még. DZ se tűnt kihaltnak, bár páran kihaltak tegnap
Van egyébként The Division Hungary Discord akit érdekel direkt a játékhoz tartozó discord:
https://discord.gg/kaxSVd Szerintem ez lejárós link, de majd megkérdem, hogy van-e permanens invite link hozzá. -
Daffchy
őstag
Köszönöm az infókat, már csak reménykedni kell, hogy 15-16 jön a béta...
-
arnikusz
veterán
Egy kis video.
-
Daffchy
őstag
Lejárt a szerkesztés.
PC-n látszik, Androidos alkalmazásban és böngészőben nem.
A zárt bétára így kódot küldenekbígy?
-
Daffchy
őstag
Kaptam mailt, a store-ban ott a vásárlás, de a club oldalon a játékaimnál nincs ott...
-
-
Daffchy
őstag
Sziasztok.
Ma olvasgattam a topicot, néztem videot plusz rájöttem, hogy uPlay pontért adnak 20% kedvezményzt ennek örömére behúztam az ultimate-et 87.99-ért..Játékkönyvtáramban nem jelent meg, ez normális?
Azt láttam, hogy néhány nappal előtte automatikudan aktiválódik, de mutatnia nem kellene sehol? -
Warzoz
senior tag
Én nagyon boldog lennék ha mindenkinek az lenne a legnagyobb gondja a játékkal miután megjelent, hogy van-e benne magyar nyelv vagy nincs.
-
Brownage
tag
Én nem sajnálom senkitől a magyar nyelvet, de nem gondolnám hogy hatalmas tragédia, ha nincs benne magyar nyelv. A játékok 99%-ában nincs. És gondolom ennek ellenére minden angolul nem tudó végig tud játszani egy tomb raidert, battlefieldet, tud játszani lol-lal, fortnite-al, szépen megtanulja mindenki, hogy mi mire való viszont a kommunikáció sokkal egyszerűbb emberek között. Nem nézek én se bután, mikor azt mondja valaki nekem, hogy fürkész skillje van, és kiderül, hogy jaa az a seeker mine akar lenni. Vagy HEEL neves fegyver magyarítva Sarok. De bizonyos fegyverek így is angolul vannak. Amikor kicsi voltam és nem tudtam angolul, mégis minden játékot meg tudtunk tanulni C64-en. Tudtuk, hogy mit jelent a LOAD GAME meg az Exit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged