Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Ujra megy...
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Brownage
tag
Na de ha az általad is említett fórumot megnézed, elég sok ott megjelent cheatet már a mostani Div1-ben is bannolnak, észlelnek. Pedig a div1 elég gyenge ezen a téren. Most több monitoring cuccal készülnek, + ott az EAC is. Oké, hogy a jelenlegi cheatet át tudják írni, hogy valami működjön belőle Div2-ben, de reményeim szerint ezek bannolva is lesznek. Azért mostanában nem találkozni durva cheatekkel, vagy csak megtanulták okosan használni. 99%-ban norecoil macróval találkozik az ember meg D3 gliccsel. Az utóbbi eltűnik 2-ből (majd lesz helyette 10 másik féle glitch lehetőség) az elsővel meg nem igen lehet mit csinálni, max ha a fegyverek recoilja a játékban némileg random, így nem lehet lemacrózni az "ellenkormányzást".
-
-
nagyúr
-
Ellia
addikt
Őszintén? Ténylegesen ötletem sincs, hova lehetne fejleszteni a játékmechanikai finomításon kívül. Esetleg Amerika helyet jobban örültem volna más helyszínnek. ami kicsit megbolondítja a jelenlegi rendszereket.
De nem panaszkodok, szerintem a grafika rendben, játékmenet detto. Jó lesz ez.
-
pzstm
titán
menjenek a hadd ne mondjam hova ezek....
Dz végre tök jó, mert gun skill is számít, meg fedezék, meg taktikázás. Már tegnap is annyira élveztük hogy csak na. Meg lehet a normalization is fáj nekik......
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
Div2 Beta fórumon/redditen már elkezdődött a sírás az új játékmechanika miatt a pvpben (jaj, fedezéket kell használni, jaj, nincs instant medkit) + az anticheat rendszer miatt (legtöbbször a fals figyelmeztetés miatt, de vannak, akik szépen körülírják, miért nem tudják használni a "kedvenc" programjaikat).
Sajnos a cheat készítők is ráugrottak a játékra, állítólag könnyen tudják módosítani az első részhez készített hackeket, most a nagy kérdés, hogy az EAC megfogja-e majd ezeket...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Egyébként mit várnátok el egy 2.0-tól?
Ha grafikára gondol az ember, ok azt elfogadom sok előrelépés nincs, de nem is feltétlen kell az sztem egy új részhez (meg engem spec pont nem is érdekel)
Ha gameplayre gondoltok, egetverő különbség ott nem is baj ha nincs a verziók között, a bullet spongieness pl javult sokat, uh itt előrelépések vannak.
Ha tartalomra gondolsz az betából nyilván nem derül ki, de kapunk majd egy elvileg az 1.0hoz mérhető core tartalmat, ami azért megint nem rossz s új játéknak megfelel, dlchez képest sok is!Nameg nem árt azt is észrevenni, h manapság egy basegame ára kb ugyanannyi mint egy season passé.
Szóval innen nézve meg konkrétan jobban is jár az egyszeri gamer, ha új játékként kezelik: míg ha ez, ami most div2nek van hívva ez egy season pass lenne, akkor ez azt jelentené, h a div1-el is rendelkezni kell az 50+ usd-s éves season passen felül, nem mellesleg több helyet foglalna, balance patch stb problémákat okozhatna a base gameben stb. Míg most tiszta lappal lehet ilyen szempontból indulni -
Ellia
addikt
Tegnap este sikerült futnom vele egy kört.
Szerintem maga a játék rendben van, de, ha őszinte akarok lenni ez inkább tűnik egy Div 1.5-nek új helyszínen/pár módosítással, mint egy teljes értékű folytatásnak.
Mindenesetre biztos bele fogok tenni pár órát.
-
addikt
-
Madwe
nagyúr
Ezt a részét sose értettem, játékon belül meg kijelzőn is lehet ezeket húzni.
Ugyanakkor az rdr2 "hdr" módja óta egyértelmú, h a hdr leképzést néha annyira elsunnyogják h kuka az egész. Mert nem eleve úgy írják meg ott, h legyen a dinamika mondjuk 0-1000, 0-5000 vagy 0-10000 között, hanem fogják az sdr-es 0-100-at majd felnyomják s kinyújtják ugyanazokat az adatokat teszem azt 500-1000 közé - kész is ezzel nem tudsz mit kezdeni egy mosott fakó fátyolos téma lesz. Ezt utána lehet kontrasztot feltolva stb javítani, de a sima sdr kép még akkor is szebb lesz - azaz nem tudom ez kinek a fejéből pattant ki, h jó lesz, azon túl, h a marketing osztály szerint +0.1% bevételt fog hozni, ha a dobozon ott lesz egy hdr plecsni is...
-
törölt tag
válasz velizare #2476 üzenetére
+1!
XOX-n kikapcsoltuk a HDR-t a gép beállításai között, ugyanúgy, ahogy RDR2-ben, brightness le és máris jobb.
Nagyon várom, tegnap munka után bekapcsoltam, hét órán át nem is pislogtam. 5-6 kidobással megúsztam, nagyon várom a megjelenést. H&M&Wolfskinben fogom nyomni 3/3.(Kétszer írtam, hogy nagyon várom, de tényleg nagyon várom!!! )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jahh és a beton helyére is fű nőtt.
Nekem nagyon FC lett a Div2,iletve a Div1 FC keveréke..Én csakis kecske skill-el vagyok hajlandó belépni a játékba.
Egyébként karbantarás idejére beléptem Div1-be.
És hát,nah...ott van látvány.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
Franky74
tag
Hali!
Állnak a szerverek!? Hogyan bétázzak így?
-
Madoc
veterán
válasz Brownage #2470 üzenetére
Konzolon nem kell semmiféle uplay. Ps-en a ps accountok régiózárasak azért kérdezte. A választ én nem tudom mert bár van Ps-em is magyar acc-al, de One X-en játszom.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Brownage
tag
Szerintem simán tudsz együtt játszani bárkivel. Mármint a te verziód akármilyen lehet, helyileg EU-ból csatlakozol, IP alapján kerülsz eu szerverre gondolom én. De ha van uplayen egy ismerősöd aki japánból játszik és behívod a te játékodba, akkor hozzád kerül. Ha meg te csatlakozol hozzá, akkor te leszel japán szerveren vagy ami a legközelebb esik hozzá. Gondolom én.
De amint látom, nálatok csak annyi a különbség, hogy az account magyar / US és amúgy mindketten itt vagytok, mindenképp mindketten eu serverre kerülnétek amúgy is
De nem tudom, hogy amúgy van uplayből külön US account? Ez nem olyan, mint blizzardnak, hogy teljesen külön van a régió. szerintem a uplay/en-gb-n is be tudsz jelentkezni, mi meg a /us-US-en vagy mi az oldal címe[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Xbox One X-en szerintem teljesen rendben van, ha ezen még egy kicsit feltekernek, több mint elég lesz nekem.
1500-2000 óra simán benne van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madwe
nagyúr
Nem tudom h itt vagy a ps4 topikban van e a helye: ha én mondjuk usa accounton vásárolom meg míg haver magyaron, akkor a multiban látjuk egymást, ugye? (én így gondolnám, csak nincs régiószerinti szerverosztás, de pl mortal kombatnál volt az, h hiába van az ember location alapján akárhol, a játék régiója szerint osztotta be a szervereket neki, s másik régiósokkal nem is tud játszani...
Bár lehet lemezesen veszem meg, de nem úgy tervezem, mert vszeg sokáig "lenne" a gépben amúgy is
Köszi!
-
D.Orion
veterán
Nos ezt a mai másfél órámat a karbantartásig rászántam a beta-ra. Neten nézegettem, hogy mindenki rohan benne és nyomja. Én inkább a "céltalan" bolyongást helyeztem előtérbe. Felderítettem a terepet, megkerestem minden loot-ot. Másfél óra volt míg a kezdőről eljutottam a White House-ba. Minden létező bokrot, sátrat, zártnak tűnő, de mégis nyitható területet bejártam. 5 fegyvert és számtalan ruházati tárgyat találtam. Még egy kinézetet módosító nadrágot is. A betaban előrehaladva biztos egy csomó minden szembe jön majd az utcán, keresgélés nélkül is. De én ezt valahogy jobban élvezem, mint a megyek és rohanok a küldetések között játékmódot.
[armor] [Work Pants White] [Holster] [Mask] [Holster 2] [Holster 3]
Ezért be kellett futni, mert kicsit el van dugva. [T821] [kép][MK17] egy lezártnak hitt kosárladba pályán, de be lehet jutni.
Víz és napfény effektek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
nagyúr
Hát ez inkább FC,mint TD,de még FC-nak is gyenge.
Kelleni fog a reshader,remélem hamar megjön.
TD1-nél nem használtam,mert nem kellett,de itt sajnos szükség lesz rá.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
SkyTrancer
senior tag
Na gyorsban csináltam egy felvételt, hogy ha már grafikáról van szó, mi az amiről pl én megemlítést tettem mint negatívum
hozzáteszem szerintem nem vészes, de amit én észrevettem objektíven az a HBAO téma
Tehát az egész olyan flat = lapos, fények tetiktetébenItt a videó :
Jobb felső sarokban mindenképp töltsétek le, mert butítja a dropbox
-
vaakuum
addikt
Ilyeneket, hogy csavarok, víz, kraftolós anyagok kirakása a ládába, meg hasonlók, hogy lehet megcsinálni?
Lehet öreg vagyok, de hogy a kezelőfelületen még lenne mit csiszolni, az is biztos.
De legalább lehet hulladékot beállítani, az is valami..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
-FreaK-
veterán
Tegnap óta sem kaptam meg a meghívót. Nincs valakinek esetleg egy fölös meghívója? Ha esetleg igen, írjon nekem egy privit legyen kedves
-
axlfsi
veterán
Nem tudom, Te milyen konfigon nezed, de nekem az X es a 55xf9005 elkapraztatja a szemem; ha most ez lenne a vegleges (grafika!), akkor azt sem bannam, semmi bajom vele... a kod is fasza, sot. Mutassatok mar kepet, videot, ahol latni, amikor szar (ha van ilyen).
Szerk.: mondjuk, voltak csapattarsaim (nem X-rol), akik arra panaszkodtak, hogy rohadt sotet a jatek nehol, alig latni valamit, pedig 20-ra (maxra) huzva a Birghtness... lehet, hogy csak a HDR miatt latom faszanak?
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Xorith
tag
Üdv!
Egy gyors kis betekintő tőlem. Nem vagyok profi meg ilyenek, de ha esetleg valaki nem jutott be és kíváncsi rá.
Még van két invite a bétához,ha valakit érdekel nyugodtan írjon.
Division 2 Private Beta | Betekintő és vélemény. -
nagyúr
válasz akoska07 #2449 üzenetére
a td1 bétákban is el volt törve egy csomó grafikus effekt. sőt, még kiadásnál is. aztán amikor javították, akkor volt is nyafi, hogy miért esik le mostanában az fps.
itt is lehet arra számítani, hogy nemcsak a map bugokat javítják, de a már említett hbao(+)t is.
nekem elég jó ez a szint, de én 8bites játékokon szocializálódtam. ilyeneken:[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
VTom
veterán
válasz akoska07 #2449 üzenetére
Ez a rész is van ugyanolyan szép, mint az első, csak a téli tájat könnyebb volt valósághűre megcsinálni. A növényzetet nehezebb.
Ill. télen jobban érvényesült a köd, a szél hordta a havat, stb. Az effektek dobták meg nagyon az első részt.
Ami viszont tény, hogy jobban ki volt dolgozva, az maga a karakter. Abban egyetértek, hogy azon a téren visszalépés történt.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Brownage
tag
válasz Bennyboy #2446 üzenetére
Engem is hidegen hagy a grafika. Mármint alapvetően a grafika mindenkinek egyéni ízlés. Mármint a grafikai világ. Hogy ki mennyire szereti, ha egy karakter realisztikusan néz ki vagy meseszerűen, stb. Az, hogy még kettőt csillog-e valamit, attól még tűnhet az egész egy mű világnak, egy üres semminek. Lehet lélegzet elállító, jellegtelen tájat csinálni. A div 1-nek is a környezet hangulata volt az erőssége. Nem pedig maga a grafika tökéletessége. Ezen a kis pályán is olyan hangulatos, jól eltalált helyszínekkel lehet találkozni. Rögtön az első küldetésben pl a hotelben az emeleten a szétrobbantott emelet. Iszonyat feeling, annak ellenére, hogy sötét van, nehezen látható az ellenség, de az egész tök jó. Meg a pincében valahol ahol az egész folyosón áll a zöldes víz. Nem tudom. Nekem szerencsére nagyon tetszik.
-
nagyúr
válasz akoska07 #2442 üzenetére
Volumetric fog : Cinematic.
Próbáljátok ki.
---
Aki azt írja nincs gond a grafikával ,azt csókoltatom.
Mert van gond.Nem végleges ?
Majd meglátjátok.Érdekes,hogy Div1-nél is teszteltem a beta-t és már csak a látvány miatt azonnali előrendelés volt. És egy fél kérdés sem,hogy most jól néz ki vagy sem,mert áll leesés volt.
Na az itt nagyon nincs.
Keresni kell mi mikor hol nézhet ki jól.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ForRedGlory
félisten
Ehh, ha ez még butított grafika és feltekernek mindent a véglegesben, akkor vajon hogy fog futni?
Megjegyzem, ahogy hazudozni szoktak kizárt, hogy látványos lenne a különbség majd a véglegesben... max sokal szarabbul fog futni, ha bekapcsolják a "ficsőröket".
-
Brownage
tag
Én nagyon élvezem a bétát, nem vártam/várok a kettőtől semmi eget rengető reformot. Új pályá, új story, sok órányi új játékidő, amit eltölthetek. Alapvetően az 1-el is szívesen játszottam volna tovább, ha ahhoz adnak ki új DLC-t, map extensiont, akármit. De alapvetően jobban örülök egy újraírt motornak, chicken dance elleni igyekezetnek, anti cheatnek, így a Div 2, ha ennyit ad, én elégedett vagyok
Ami számomra egy napi játék után egyelőre irtó bosszantó:
Tárgyat amikor szemétnek jelölöm, emlékeim szerint D1-ben V betű után kijelölte szemétnek és egyet lejjebb ugrott a kijelölés a köv tárgynak. Most sajnos nem ugrik lejjebbNincs O betűvel Social menü. Szerintem ez elég gáz. Kényelmes volt O betűt, majd invite-ot nyomni a baráton. Itt 2-ben baromira körülményes. Escape, Social, ott se elég simán egyet kattintani a barát nevére, hanem duplán kell, és utána jöhet az invite.
Ami pedig szerintem a legnagyobb fail és totál átgondolatlan, az a Favorite gomb lecserélése. Éveken át megszoktuk, hogy ha valami cucc van nálunk, amire vigyázni szeretnénk, akkor hosszan nyomjuk a TAB-ot, lockoljuk és ezután nem tudjuk véletlenül szétszedni. Ez egy remek funkció. A 2-ben is létezik, csak mostantól az R betű a Favorite gomb, azzal tudjuk lockolni. Viszont nem tudom milyen elgondolás volt a fejlesztők részéről, hogy az eddig PROTECT gombként használét TAB-ot nevezik ki DECONSTRUCT gombnak, de kiváncsi leszek hány ember fogja a féltett cuccára megszokásból a TAB-ot nyomni, hogy nehogy véletlenül szétszedje, és ezzel szétszedi Idiótaság.
-
Bennyboy
őstag
Csak én gondolom úgy, h egy adott kor fölött már nem a grafika az elsődleges szempont egy játéknál? Akik sírnak, h csúnya mondjanak már példát olyanra ami szerintük szép. Nyilván lehetne szebb de nagyon messze van ez a rondától. Inkább a gameplay legyen élvezetes mint a grafika amivel sztem semmi baj sincs. A metro meg lehet szebb lesz csak ott kicsit kevesebb dolgot kell számolnia a motornak mint itt. Most nem a bugokról beszélek nyilván. Bőven jó ez ehhez a játékhoz.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
SkyTrancer
senior tag
Szerintem a grafikával alapvetően nincs gond. Természetesen ez egy butított téma lett fejlesztői oldalról, cserébe jobban fut mindenkinek. ( gyanítom ez nem csak a BETA-ra lesz jellemző )
Meg lehetett volna oldani, hogy olyan legyen mint a reveal trailerben, de akkor nem futott volna így a gépeken
Nem ezzel van gond, hiszen vannak játékok ahol hasonló a helyzet mégis jó.
Ami nagyon látványos az a HBAO+ effektus, ( hiánya ) ugyanis a tárgyak egymásra egyáltalán nincsenek hatással
Némelyik oszlop úgy lóg a levegőben mintha painttal odarajzoltam volna. Lásd[link] ( #2376) norti ) első képén
Ez egy sima szűrési eljárás, ami itt nagyon alapszintű.
Most az hogy milyenek a színek, bokrok zöldek stb, az már nem kimondottan releváns, mert ezen nem javítana vagy rontana semmi.
Van akinek bejön van akinek nem.
Abban biztos vagyok, ha a sugárkövetést megkapná a játék, itt drasztikus javulás lenne tetten érhető fények tekintetében. Egyéb oldalról nem lenne változás
Összességében szerintem nem a grafika az amivel gond van...[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Motoxxx #2432 üzenetére
Jó lett a cikk és maximálisan osztom a véleményed!
Megy a rinya a grafikáról pedig mondták a fejlesztők, hogy ez nem a fullgraf, sok miden ki van kapcsolva a bétában is.
Szerintem a mobok is le vannak tekerve, az első harc is túl könnyű volt és keveselltem az ellenfeleket.
Biztos, hogy most sem a végleges verziót kaptuk meg.
-
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #2431 üzenetére
Véget ért a munkahét...hazaértem melóból...jöhet a Div tesztelés.
Igen.
Én is ezt hangoztattam mindenhol,hogy szerintük sokkal jobban van optimalizálva a játék,tehát relatív gyengébb konfigon is jól fog futni a játék. Azt is mondták,hogy Div1kinézetét szorozd meg tízzel,és az a Div2,hát ebből nem sokat látni.
És igen, ennnnyyyi.Egyébként ez mennyivel a Div 1 után játszódik, hogy így kinőtt a zöld mindenfelé?
Erre írtam a kecske skill-t.
A betontengeren minden csupa zöld.
Réten nincs annyi zöldség,mint az utcákon.Egyébként az az érdekes,hogy van ahol nincs ez a ködös izé,és ott tényleg nagyon szép a játék.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Bird
addikt
válasz Sirandrish #2438 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan... Boxon a kod rohadt ocsmany, es az eso se valami szep. Remelem ezeket javitjak. A kod a hdr miatt gazos, sokkan irnak errol.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Daffchy
őstag
Én messze nem vagyok az a kóros elégedetlenkedő, de mi az éggel játszotok Ti, akik szerint ez szép grafika?
Ne vicceljetek már, hogy ettől elvagytok ájulva...
Először azt hittem nálam van a baj, hogy minden maxon és így néz ki.Mivel ennyi ember szóvá tette, így nem egy-két troll-ról van szó akik hobbiból fikázzák, hanem igenis gáz ez így 2019-ben egy ilyen szintű játéktól. Nagyon nem ezt vártuk szerintem.
Remélhetőleg javítanak rajta a vízhangok után. -
Bandi821
tag
Sziasztok!
Másnál is iszonyatosan beszaggat, amikor az eső rázendít a játékban? Próbáltam Directx12-vel és anélkül, legújabb nvidia driver feltelepítve, ez a konfig: 7700K, 16GB DDR4, 1080ti, Samsung 970evo SSD.
Élvezem a játékot, de a grafika eddig nekem nagyon fos, valamit át kéne állítanom, vagy mi? A Deltákról inkább nem írok, remélem a mai szerverkarbantartás javít rajta, meg az nálam DIV1 alatt is állandó, pedig nagyon erős netünk van.Válaszokat előre is köszönöm.
üdv.: Bandi
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom mi ez a rengeteg elégedetlenkedés a grafikát illetően. Nálam "csak" 2K-ban fut HIGH-ULTRA (vegyes) beállításokkal, és szerintem marha jól néz ki a játék.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
s4hu|SyD^
addikt
Az AA is elég rossz itt, ugyanúgy mint az AC játékban. Nem tudom miért ezt az AA-t használják.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
addikt
Valami anomália van többeknél a grafikával, redditen is írják, konzolon biztosan "ködösebb" (kivéve talán az Xbox One X-en), de PC-n sem jó egyeseknél, egyelőre nem tudni, melyik beállítás vagy mi okozza (HDR?). Láttam olyan gameplay videót, amiben minden szín teljesen ki volt mosva, nem tudom, hogy a felvétel lett rossz vagy eleve úgy nézett ki, de tényleg csúnya volt.
Sajnos nincs a játékban olyan guide, mint némely másikban, ami mutatná, melyik beállításnak mi az eredménye és milyen erőforrást használ.
Azt nem mondanám, hogy startra ez nagyon sokat fog javulni (inkább a régi bugokat javítsák ki), tippre a Snowdrop engine ennyit tud, nem lesz a képregényes túlszaturált stílusból egy real feel.
-
Motoxxx
tag
kb 12 órát tettünk bele haverokkal a játékba Közel sem tökéletes, de rengeteg a pozotív változás az első részhez képest. Nálunk biztosan vevős lesz a játék És egy kis olvasmény tülem, ha bővebben érdekel a véleményem. Köszi ha elolvastad
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz akoska07 #2430 üzenetére
Ez egyébként úgy van, hogy vagy a grafika legyen patent vagy fusson minden gépen jól. Ők azt mondták a régi gépeken is jól fog futni. Ennyi.
Bétától nagyon eltérő verziót nem kell várni. Majd egy fél év múlva vagy 1 év múlva a játék lehet teljesen más lesz.
Egyébként ez mennyivel a Div 1 után játszódik, hogy így kinőtt a zöld mindenfelé?
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
nagyúr
Biztosan lesz reshader a Div2-hoz is.
Szukseg is lesz ra sajnos.Temetni meg nem kell a grafikat.
Lehetne sokkal jobb az teny,de vannak reszek ahol kifejezetten jol nez ki.Az biztos,hogy nem rohantam fejvesztve elorendelni a jatekot,mint ahogy a Div1-nel volt.
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #2425 üzenetére
Itt szerintem mindenki ssd-re pakolta a játékot. A delta tudtommal a krumpli szerverek hibája.
Egyébként használható lett a melee. Bár felettébb vicces, hogy a közel fél életes lila mobot is le lehet egyből csapni. -
pzstm
titán
elmondták, hogy direkt a betaba csak a randomizálást rakták bele, mivel úgysem marad meg a karaktered és ne ezzel tölts időt....
-
jaffa 2843
Ármester
válasz #75376384 #2424 üzenetére
Na igen.. Nagyon gyorsan halnak. Egyetlen fegyver kell, az M700, onnantól kezdve minden rendben van távolra és közelre is. Még a lábköröm lövés is instant halál.
Más...
SSD-n is kihal a játék deltával? Olyan mintha egy rész töltésekor halna le.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
törölt tag
nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de nagyon tetszik. nem szabad úgy nézni rá, mint az első részre. ennek is van hangulata és a világ teljesen más. grafika olyan amilyen engem nem nagyon érdekel hogy minden maxon legyen. a delták zavaróak, de idővel csak javulni fog.
a legégetőbb kérdés számomra, miután a drónt ráküldöm a csapattársra, hogy tudom visszahivni magamra?
-
Nagus
senior tag
Sajnálattal láttam már a karakter létrehozásakor, hogy képesek voltak az első szint alá menni. Én még nagyobb testreszabhatóságra számítottam nem arra, hogy az előre létrehozottakból kell kiklikkelgetni...
A játék irányítása egy kicsit más, mint az elsőé, érdekesen fordul néha a karakter. Furcsa ez a zöld táj a téli után és a magyar felirat nagyon hiányzik. A sok deltát már nem is említem, este 6-7 óra körül egész jó volt de most minden ötödik percben...[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
Ha nem ultra low-on futtatod, akkor egész szép a játék nálam így nézki. Azok a bokrok nálad tényleg olyanok mint a minecraftban
És elvileg még nics engedélyezve minden effekt a béta-ban.
BTW így 22:00 után nem dobál deltát nálam...
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
TommyS_27
senior tag
T betűvel be tudod kapcsolni vagy a falon is a terminálnál. Vagy a a lootboxot hackeled. 2 féle rugó mechanizmus van. Ha bekapcsolod azonnal rugó jel lesz a fejed felett és lőhető vagy. Vagy a terminállal kapcsolod be és járkálsz hackelni. Itt eldöntheted, hogy lősz e játékosra vagy sem.
A dz elég jól sikerült. Van hely harcolni. Manhuntot nem csak 1 helyen lehet leadni hanem 3. Ez azért nagyon jó. És ha lejárt a rugó akkor nem tudsz azonnal rugó lenni. Szvsz jobban sikerült a dz mint a kinti rész. De a mobok eléggé el tudják rontani a rugózást.
Másik nagyon jó dolog, hogy meg tudod nézni ki milyen gearben van.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
axlfsi
veterán
A rugózás mechanikája pontosan, hogy is van? Falon be kell nyomni és utána bárkibe bélelőni? Ha a fali rugó konzol nem aktív, akkor az miért van?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
SütiGTi
senior tag
RAID dolog hogy lesz penteken?
-
VTom
veterán
persze. De ez egy béta teszt, és szerintem direkt küldtek ki ennyi meghívót. Ennyien nem fogják játszani, jó kis teszt ez a rendszernek.
Egyébként szerintem kicsit jobban fut, mint az első rész. Ultráról pár beállítást visszavéve (ugyanazokat, mint az első részben) 75-100fps.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
VTom
veterán
válasz ScomComputer #2396 üzenetére
Én próbáltam DX11-el és DX12-vel is, mindkettővel szépen fut.
Már ha nem dob ki deltával.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Lefty
addikt
Na a Jeffersonbol masodjara vagott ki deltaval, azt hiszem mara eleg.
-
D4M13N
aktív tag
válasz TommyS_27 #2369 üzenetére
Én már most beleöltem több mint tíz órát. Az új material loot rendszer, a random quest nagyon odavág szerintem. Mondjuk elvakult division fan vagyok a pvp ellenére. Ha a Coop ennyire izgalmas lesz akkor nem bántam meg a preordert. De a d1-ben is toltam a dz-t csak nem az itteniekkel. Amcsikkal meg saját csapattal anno. Már most látom a két hét szabi nem lesz elég, pedig diablo szezon is van..
-
chris0000
őstag
válasz akoska07 #2401 üzenetére
nem lesz ez jobb sajnos... itt állítgatom le/fel...vagy talán a véglegesben meglátjuk...!!! downgradelt átb@szás...az 1 4K-ban ehhez képest csodaszép...legalább azt mondhatnám,h nah ez megérni a gépfejlesztést...ezért nem cseréltem még le a 3570Kt csak v.kártyát vettem...metronál kiderül h is van ez...ott lesz látvány...remélem,h ilyen lesz... üdv.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
Div2 BETA 4K így fut a gépemen...msi afterburnert nem engedte futtatni,csak fekete képernyő volt indulásnál...gondolom a beta miatt.shadowplayel vettem fel,az is egy rakás sz@r...nem bírta felvenni a játékon belüli felbontást(4K)...még a full hd felvétel is szaggat lejátszáskor...
42-50fps között fut a játék így...Benchmark nem elérhető a játékban egyelőre.a grafika nekem nagyon nem tetszik...áradoztak a készítők,h majd most megmutatja a snowdrop az igazi erejét...szokásos átbaszás...az 1 sokkal jobban néz(ett) ki...az atmoszférája sokkal jobb volt.ez meg egy nagy szürke feelinges...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Látom többen is írtátok a ködös,homályos képet.
Én is ezt írtam feljebb.
Majd holnap nézek beállításokat,hátha lehet rajta segíteni vhogy.Ez sokat elvesz a látványból.
Div1-ben amikor kisütött a nap,az ott besza-behu volt.
Survivor azzal a hóesessel...Szvsz FarCry 4 is szebb a Div2-nél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest