- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #1398 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
"A checkpointokat különleges és elpusztíthatatlan védelmi tornyokkal láttuk el, melyeknek feladata, hogy ne lehessen kempelni a be- és kijáratot. A tornyok minden Rogue playert és AI mobot azonnal tüzelésbe veszi, aki megközelíti a pontokat." Weheheh
-
Balazs_
senior tag
válasz
Anonymus23 #1378 üzenetére
Na akkor nem csak én érdeklődöm, hogy hogy lehet Ultimate/Golddá varázsolni az AMD promót.
Írtam ezügyben AMD-nek is, semmi értelmeset nem reagáltak, ubisupport egy fokkal normálisabb volt:
A játék nagy valószínűséggel a megjelenés napján lesz elérhető a fiókodon. Amennyiben a standard verziót szeretnéd Gold Editionné tenni, feltehetőleg lehetőséged lesz a Season Pass megvásárlására.Pontos adatokkal nem szolgálhatok sajnos, mivel ez az AMD promóciója, így csak ők tudják a teljes részleteket.
Aztán meg sikeresen belinkelték az AMD céges elérhetőségeit -
nyulnyulu
senior tag
válasz
Anonymus23 #1387 üzenetére
Néztem gépen is,ott se látszik,tegnap felugrottam pár legendásra,de semmi sincs az uplay kliensben sem,majd vki okosabb mint én,akinek már van kuponos div2 je,megszán némi infóval!
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Anonymus23 #1382 üzenetére
-
Egy körkérdés...
Ki melyik Mo.i városból vagy más ország/város-ból játszik ?
Tervezek egy PH-s Division fórum talakálkozót ezért kérdezem.
-
RazoR
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyulnyulu #1381 üzenetére
Akkor úgy lesz valószínűleg, ahogy az AMD írja az emailban, ők fogják aktiválni az accodon.
Ez érdekes mindenesetre, de majd valaki beírja, aki ugyancsak AMD-s kódot aktivált, hogy megjelent-e, és ha igen, akkor mennyi idő múlva. Az Ubi support amit írt, a szerint meg kellene jelenni az accodon a játéknak, bár ott sem írták, hogy mennyi idő múlva pontosan.Én külön vettem meg, de ott is Ubiconnecten keresztül ment, azaz nem kulcsot kaptam, hanem a boltban beregisztrált emailcímhez tartozó Ubi accra ajánlotta fel az aktiválást, ami meg is jelent azonnal, ahogy rányomtam az "accept"-re.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Anonymus23 #1380 üzenetére
Még nem látok semmit uplayen
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyulnyulu #1379 üzenetére
Az accodon már látszani kellene a játéknak, a Uplay kliensben nézted már?
Ott írják, hogy amikor megtörtént az igénylés, akkor az accodon megjelenik a játék, de csak 03.15-én válik játszhatóvá.Előtöltés: Ezt már csak én gondolom, de szerintem mint ahogy korábban is volt, 1-2 nappal előtte már lehetővé válik az előtöltés, és az utolsó napon csak pár fontos fájlt tölt le még, esetleg egy 0 day patchet, és a számláló lejárta után játszható is.
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
Anonymus23 #1378 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyulnyulu #1376 üzenetére
Sajnos a válasz amit kaptál hibás, mert ez a hivatalos válasz a Ubitól:
Nem tekintik előrendelőinek, azaz normál verzió az AMD-s promóciós játék, ettől függetlenül tudsz a zárt bétára is regisztrálni, hátha bejön:Normál verzió, azaz 3.15-től tudsz vele játszani:
Én még arra is rákérdeztem, hogy lehet-e az AMD-s verziót valamilyen módon Ultimate verzióvá tenni, de arra nem kaptam választ.
-
válasz
nyulnyulu #1376 üzenetére
Én is majdnem vettem egy RX590 vga-t,hogy meg legyen PC-re is.
Remélem úgy lesz ahogy leírtam,számomra egyértelmű,hogy úgy kellene történnie.
Érdemes amd fórumon ennek utána kérdezni,ha van némi angol,esetleg utána olvasni,vszinű nem te vagy az első aki ezt megkérdezte. -
-
nyulnyulu
senior tag
Valakinek van infója,hogy ryzenhez kapott div 2 kódot az amd kb mikor köhögi fel?csak 03 15. én?vagy valamennyivel hamarabb?
-
Gubu0101
veterán
-
Motoxxx
tag
Hétvégén vasárnap lesz egy kis beszélgetös műsor az Anthem VIP hétvége és a Division 2 megjelenése kapcsán. Az adásban kisorsolunk egy Division 2 Beta kulcsot, amit az egyik Faca csoport tagunk Gergő Karácsonyi ajánlott fel. Itt is szeretnénk megköszönni a felejánlást. Szóval, akit érdekel Dendzser és a többiek véleménye a két játékról és esetleg szeretne nyerni egy beta kulcsot, azt szeretettel várjuk.
-
Special Report: Dark Zones & PvP Stream - 2019. január 22. [kedd] - 17:00
On Tuesday, January 22, join us for a Special Report livestream about the Dark Zones and Player versus Player combat in Tom Clancy's The Division 2, starting at 5pm CET / 11am EST / 8am PST! We will do a deep dive into those subjects with the developers, and show you live gameplay at the same time.
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #1358 üzenetére
Túl sok a csak PvE/DZ_Police játékos a Div1-ben, most ez megint változik
Friendly fire rulezHa tudnád mennyien kapcsolnak be csalást amikor 2-3-4-5-jére is le vannak lőve.
Tegnap is volt egy ilyen, aimbotot használt a gyerek, ahogy elfutottál mellette a lövés követett úgy, hogy a karaktere meg se mozdult. De a gyerek sebzett kb 10-et (nem 10.000 hanem 10-et), pl. volt egy rugó akit lelőttünk, a gyerek 1 tárat belelőtt LMG-vel mégis volt időm odafutni leütni a rugót
Ott röhögtünk rajta, még jelenteni is elfejeltettük, mikor még lelőttük vagy 5x.A DZ Hunter miért lenne DZ Police? Nem hinném, hogy az a dolga, hogy a "rendet" fenntartsa a DZ-ben
-
Gubu0101
veterán
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem 100% de Div1-nél is volt MSI Afterburner probléma, amíg nem patch-elték.
-
arnikusz
veterán
Egy kis barangolás DZ East.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #1347 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom, mert bár ablakos a ház meg már minden alkatrész benne olyan mint a karácsonyfa (nem direkt, ilyet lehet kapni már manapság), de el van szépen dugva az egész, gyakorlatilag csak a bekapcsoló gomb látszik ki belőle.
Én AC párti vagyok, egyetlen overlay amit használok a gForce experience FPS számláló és a rögzítés visszajelzője, de erről is lemondok inkább ha csak ezen múlik, hogy ne legyenek csalók a játékban (a monitor amúgy is képes kiírni az FPS-t magától is. -
válasz
Anonymus23 #1343 üzenetére
az aura is képes overlay-t kitenni egy játékra, szóval teljesen jogos, hogy tiltják.
-
Brownage
tag
válasz
vitya81 #1341 üzenetére
Tudtommal csak annyit állítottak, hogy a standard verzió tartalmazza az első év összes DLC-jét, ez mindenki számára ingyenes lesz és a Year 1 pass csak ehhez ad 7 nappal korábbi kezdést. Korábban aki írta: Standard verzióhoz nem jár 3 napos headstart és az ultimatehez nem 7 nappal korábbi headstart jár.
Standardhoz egyik se jár. Ultimatehez jár a 3 napos headstart, tehát márc 12-én kezdhetnek ultimate-esek játszani. A 7 nap az a DLC-k megjelenésekori "headstart", tehát hamarabb válik a DLc tartalom elérhetővé 1 héttel. Ez emlékeim szerint Div 1 esetén is így volt a year 1 passal rendelkezők esetén.
Infó mindösszesen ennyi van. Egyetlen szó sem esett arról, hogy year 2-3 lesz-e és hogy lesz.
Ne feledjük, hogy Division 1 is Year 1 passal indult el, és sosem volt hozzá year 2 pass. Nagyban függ minden a fogadtatástól, mi hogy működik, hányan vesznek passt, stb, stb. Ezeket szerintem még ők maguk sem tudják biztosra. Nyilván van egy tervezet, egy elképzelés, de majd idő közben alakul. Először várjuk meg, hogy kijöjjön a játék, kinek mennyire tetszik, játszunk vele 1 évet és aztán majd kiderül, hogy mi lesz a további évek sorsa. Nagyon remélem, hogy ezúttal sor kerül rá, hogy Year 2, neadjisten Year 3 dlc-ig is eljutunk. Ha lesznek year 2 tervek az azt jelenti elvileg, hogy sokunknak tetszik a játék, van az a játékos bázis, akire megéri tovább fejleszteni. Valószínűbbnek tartom, hogy a 2. év már nem lesz ingyenes és mindenkinek meg kell vennie vagy külön DLC-nként vagy egyben Year 2 passal. Nem hinném hogy a 2. évet is odaadnák ingyenbe mindenkinek, de ki tudja. Az első év DLC-jére se számítottunk, hogy ingyen érkezik mindenki számára. -
Anonymus23
veterán
válasz
Gubu0101 #1344 üzenetére
Nem, de szerintem az EAC nem működött, vagy legalábbis nem élesben, hanem csak adatot gyűjtött max.
Egyébként ez nem kritikus hiba, mivel nem permabant kapsz, hanem csak nem engedi elindítani a játékot.
Ha letiltod az Aura futását, akkor megy a játék.
Arra hivatkoznak, hogy a progi ami a ledeket kezeli feltörhető és cheat engine futására is használható.Mondjuk az igazi az lenne, ha bannolná is a nyilvánvaló csalókat, vagy letiltaná az accot időszakosan.
Nem tudom az R6-ben hogy van, gondolom itt is majd a szankciók a csalók számától függ.
Ugye Div1-ben volt először a 2 hét, majd az perma, később ez permabanná lett azonnal.Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ez hogyan működik majd élesben.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #1343 üzenetére
Még jó,hogy lesz béta,le tudod majd tesztelni
Amúgy alphanal nem volt gond?
-
Anonymus23
veterán
Azért lesznek gondok ezzel az Easy AC-val, pl cheatengine-nek tekinti az Aura programokat, pl FC5-nél tudott dolog, hogy az Asus Aura programnál kidob a játék, és amíg nem tiltod az Aura progit, addig nem is tudsz játszani
Mondjuk még jó, hogy ilyenért nem permaban-t add az accraMég jó, hogy Asus MB-m és a GB 1080Ti-m is Aura programot használ
-
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81 #1341 üzenetére
Tudtommal még nincs végleges infó, bár én nem néztem az Sotg-kat, lehet volt erről szó, jelen pillanatban az első év látszik fixnek.
A többi meg gondolom fog változni attól függően, hogyan fogadják az emberek a játékot, és hogy fog alakulni az eladás, illetve mennyien fogják játszani (csalókkal mi lesz a helyzet stb.).Standard vs Gold/Ultima: kb pár napja erről szólt a topik, ki lett tárgyalva.
Mivel első évben nem vagy kötelezve a DLC-k miatt, így az eddigi felfogás szerint nem éri meg, de az is egyértelmű, hogy melyik változat mit tartalmaz (még ha vannak benne nem pontos infók, mármint pl egyéb extra tevékenység a year passban, ami lehet plusz heti vagy egyéb küldetést jelent extra bónuszért), aztán, hogy ez NEKED megéri-e avagy sem, azt te döntöd el, mivel ez egyéni dolog, hogy ér-e annyit vagy egyáltalán bármit is az ami most benne van a magasabb verziókban.
Az kétségtelen, hogy sokkal kevesebbnek tűnik jelenleg, a korábbi évekhez képest, mert akkor legalább a fizetős DLC-k benne voltak. -
vitya81
tag
válasz
Anonymus23 #1335 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat, a felvilágosítást. Én teljes mértékben abban a tudatban voltam, hogy ugyanaz az 'üzletpolitika', mint a Div1 esetén.... így viszont már nagyon meggondolom, hogy érdemes-e Gold verziót venni. Akkor ezt úgy kell elképzelni, hogy (bocsánat az értetlenkedésért) minden bizonnyal jönnek majd a Year Pass 2-3-4- ... ( mint R6-nál), és azt mindenkinek meg 'kell' venni attól függetlenül, hogy Gold, Ultimate, vagy bármi más változatát vette meg a játéknak, megszűnik az a rendszer, hogy a Gold-hoz jár az összes későbbiekben megjelenő DLC... (a kozmetikai, extra lott...meg egyéb ilyen cuccok nem érdekesek számomra, csak a DLC számít)
Köszönöm a türelmet, de fontos a szájbarágós felvilágosítás
Viktor
-
válasz
vitya81 #1334 üzenetére
pl. itt.
a season one dlc-k ingyenesek lesznek. exkluzív történethez kapcsolódó tartalom lesz majd része a year one passnek, ezt a massive epizódoknak hívja. ultimate-tel kapsz még 7 nap headstartot (a standardban asszem 3 nap van), ismeretlen méretű plusz stash helyet, plusz még néhány fegyót/felszerelést/skint, ami amúgy is kieshet lootként. ez utóbbiról azt írják még, hogy max szintű blueprintet is kap hozzá az, aki megveszi (és nem csak kilootolja), így később is "használható" (ez azért nagyon erősen metafüggő lesz. értsd.: nem használható) lesz majd.
-
Anonymus23
veterán
Mivel year 1 pass van, ebből következik, hogy lesz majd year 2 pass is. Sehol sem volt róla szó, hogy az Ultimate verzióval te lifetime verziót kapnál.
Én csak örülnék neki, de 99,99%, hogy csak vizuális dolgokat, meg havi plusz amúgy kifarmolható nyersanyagot meg ilyesmit kapunk csak a Gold vagy Ultimate vásárlás miatt.Illetve az fix, hogy az ingyenes DLC-ket CSAK az első évnél hallottuk eddig, szó sem volt róla, hogy lifetime ingyenesek lennének a többi DLC-k...
-
gabo91
aktív tag
válasz
Anonymus23 #1335 üzenetére
Itt is most már olyan lesz mint R6-nél, azaz year passok lesznek.
Ezt írták/mondták valahol, vagy saját vélemény?
Crew 2 koncepciót emlegették még az elején: sp előbb kapja meg a dlc-ket, de mindenkinek elérhető
-
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81 #1334 üzenetére
Pedig tényleg le volt írva már 1000x, de ha beírod googliba is azonnal kidobja:
Amit te talán félreértesz szerintem, az az, hogy az alapjáték CSAK az első évben megjelenő DLC-ket tartalmazza (konkrétan 3 DLC lesz).
Itt is most már olyan lesz mint R6-nél, azaz year passok lesznek. -
vitya81
tag
válasz
Brownage #1309 üzenetére
Hali!
Erről hol található hivatalos információ, egy linket pls. Nekem ez elég 'gyanús'. Az alapjáték miért tartalmazná a később megjelenő DLC-ket? Div1-ben a Gold kiadás tartalmazta. Így miért érné meg Gold vagy Ultimate verziót megvenni (+40 euroért), ha csak annyi pluszt ad, hogy x nappal előbb játszhass vele. Nem kötekedésből kérdezem, fontos az infó számomra, szeretnék tisztán látni és biztosra menni, mert épp azon gondolkodom, hogy ismét a Gold változatot vegyem-e meg 25k-ért, vagy egyelőre csak az alapot, és majd később 'season pass-t' (ha lesz egyáltalán), vagy csak a DLC-ket egyesével....köszi
Viktor
-
Brownage
tag
-
Sok pvp info volt a State of the Game-ben is:
-
duvi
nagyúr
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Itt hardveraprón szeretnék majd vásárolni AMD-s játékkódot. Sajnos nekem nincsen AMD-s proci/videókártyám és azt szeretném, ha az eladó már a game kulcsát küldené el nekem. Ez lehetséges, vagy Uplay accountra aktiválja az AMD oldala a kódot.
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Gubu0101
veterán
2Game.com-ra itt egy 10%os kupon,ha valaki valamit venne pl Division 2: HAPPY2GAME
Így a Gold 27k
-
Gubu0101
veterán
-
Brownage
tag
válasz
Gubu0101 #1307 üzenetére
De ne beszéljünk már butaságot. 125x le lett írva, hogy az alap játék is tartalmazza a DLC-ket! Nem kell megvenni külön. Ugyanazt kapod tartalmilag, mint az ultimate/gold/egyéb editionökkel.
A year 1 pass annyi pluszt ad, hogy 3 nappal (márc 12-én) hamarabb kezdheted el a játékot és minden DLC megjelenéshez 1 héttel hamarabb férsz hozzá. A standard verziósok 1 hét után kezdhetik el ugyanazt. Ennyi. + a Div1hez hasonlóan valami + eventek lesznek a passosoknak. Gondolom olyasmi, mint most a 2 hétente egy supply drop + loottal. -
Bennyboy
őstag
úgy nézem az alap játék a cdkeys-en a legolcsóbb. Ott 12.600-ra jön ki ha jól számolom. Az előzőből a drágább verziót vettem meg de semmi értelmét nem láttam meg elég tragikus volt a start (sok bug és csaló). Ennyit akkor is megér ha csak a story-t viszem végig, bár sokkal jobb lenne ha a dz-ben is lehetne majd játszani. Egyébként sok különbséget nem látok az első rész és e között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest