- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bird
addikt
A gusztustalan az, hogy még a plusz ládahely méretét sem mondják meg..... Egyáltalán érdemes-e csak ezért ultimatet venni. A kozmetikai baromságok engem speciel hidegen hagynak....
Egyébként meg van baj bőségesen. Ez alapján a dark zone DE-ben benne van a year 1 pass is, de máshol viszont nincs.
-
duvi
nagyúr
A standard csomag leírásában nem láttam, de utánaolvastam és elnézést kérek! Valóban, mindenkinek ingyenes lesz az első szezon összes DLC-je
-
Motoxxx
tag
Annyiban javitanálak, hogy visszakerestem és a face csoportunkban 2016. január 4-én volt az első hir a magyarositásról. Még mindig lehet, az UBI egy megkeresésre se igent se nemet nem mondott, a haza forgalmazo viszont nem vélaszol semmit az emilekre. Szoval bármi lehet, de sanszosabb most, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest