Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
oké akkor nektek van igazatok. igazából nem is értem mi a f*sznak fejlesztene bárki bármit egy olyan piacra ahol már van egy piacvezető, éljenek a monopóliumok...
-
fatpingvin
addikt
értelmezni nem tudom mi a problémád azzal hogy egy fejlesztési projektról végre van folyamatában is insight.
ha mondasz egy helytálló érvet arra hogy miért rosszabb attól a világnak hogy a MT úgy csinálja ezt a fejlesztést mint minden normális kutató, azaz már a folyamatról közread publikációt, akkor megkövetlek. -
fatpingvin
addikt
-
fatpingvin
addikt
leírom még egyszer ha elsőre nem jött volna át...
"le kéne végre szokni arról hogy minden ilyen fejlesztést a legmodernebb piacvezető technológiákhoz méricskélünk és ami nem veszi át a helyet arra megy a fikázás."
azt kéne felfogni hogy minden fejlesztést el kell kezdeni valahol. elsőkörös PoC hardver dizájnnak ez teljesen jó, nehogy azt hidd hogy a nagyoknál nem ez van, csak azok nem engednek nyilvánosságot az elsőkörös fejlesztések közelébe sem. meg hát lássuk be elég aránytalan az összehasonlítás a piacági rutin és mozgósítható releváns szellemi tőke diszparitásának fényében.
őszintén szólva én reméltem hogy a covid felnyitotta végre az emberek szemét arra nézve hogy a K&F az nagyon nem úgy megy hogy elsőre tökéleteset alkotnak. csalódottan látom hogy nem így lett, mindenki leragadt ott hogy még mindig a korábbi pipeline végtermékeit hiszi első lépésnek. -
fatpingvin
addikt
igen ígéretes, ugyanis saját fejlesztés (legalább hardveresen) és van valami demonstrálható eredménye. nyilván ez a perf/W arány egészen röhejes, de most őszinténmit vártunk? én őszintén ennyit sem, amit sikerült túlteljesíteni.
le kéne végre szokni arról hogy minden ilyen fejlesztést a legmodernebb piacvezető technológiákhoz méricskélünk és ami nem veszi át a helyet arra megy a fikázás. -
fatpingvin
addikt
nagyon helyes hogy megjelent és ígéretes kezdet.
a directX-et én a helyükben elengedném és csak az OpenGL/Vulkan/OpenCL/OpenSYCL vonalra koncentrálnék. ahogy zooly írta a 13-asban, a teszt elég röhejes hogy kizárólag DX alatt néztek bármit. az meg még röhejesebb ha csak az van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A BullsLab ellenőrizte az MTT S80 képességeit, de sok élmény nem lehetett benne.
- iPhone topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- OLED TV topic
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Robogó, kismotor
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest